ωροσκοπιο ημερας 20/08 Σαββατο

zwdia-shmera-erwtikes-201014

ωροσκοπιο ημερας

Σάββατο 20 Αυγούστου σήμερα, και η μέρα αυτή θα είναι κάπως ιδιόρρυθμη.

Η αρχή θα γίνει από νωρίς (1:25 πμ), με τη μηνιαία αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη. Αυτή είναι μια όψη που ενδέχεται να επιφέρει λίγη διχόνοια στον τομέα των σχέσεων.

Αποφύγετε συνειδητά κάθε είδους ένταση με τους αγαπημένους σας ανθρώπους, μετατρέποντας την αρνητική ενέργεια σε ενθαρρυντικές ιδέες και αντικειμενική προσφορά προς όσους έχουν την ανάγκη σας.

zodia-taro-45

 

Αν αργότερα έχετε την ανάγκη να κλειστείτε στον εαυτό σας και να βυθιστείτε στα ανώτερα επίπεδα της συνείδησής σας, αυτό θα οφείλεται στη μηνιαία συνάντηση της Σελήνης με τον Χείρωνα (12:23 μμ).

Μην εκπλαγείτε καθόλου αν νιώσετε να κάνετε τηλεπαθητικές σκέψεις, αν έχετε διάφορα προαισθήματα, αν συγχρονιστικά γεγονότα αντικαταστήσουν προσωρινά τη συνηθισμένη και ομαλή πορεία της καθημερινότητάς σας.

zwdia-66

ωροσκοπιο ημερας

Πρόσθετη έμπνευση σε όλους τους τομείς, με τη δυναμική να προωθούν λύσεις σε προβλήματα, θα δώσει ο δεσμός 72 μοιρών που θα συνάψει ο Άρης με τον Δία (2:21 μμ), αλλά και η θέση αντίθεσης που θα βρεθεί στη συνέχεια ο Ήλιος με την Αθηνά (3:23 μμ).

Αυτή η όψη Ήλιου – Αθηνάς στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα και του Υδροχόου, θα σχηματιστεί μόλις ένα λεπτό αφότου η Σελήνη στους Ιχθύες θα έχει αρχίσει μια διαδρομή κενού πορείας (3:22 μμ). Η διάρκειά της θα είναι μέχρι και τις 10:20 μμ, που το φεγγάρι θα περάσει στον πύρινο Κριό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ωροσκοπιο ημερας

Όπως έχει αναφερθεί επανειλημμένα σε αυτή την ημερήσια καταγραφή των πλανητικών κινήσεων, δεν ενδείκνυται να πιέζετε την προώθηση των προσωπικών θεμάτων σας στη διάρκεια ενός κενού πορείας της Σελήνης. Θα είναι συνετό επίσης να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή οι συλλέκτες και οι λάτρεις των αντικών, αν πρόκειται να προβούν σε αγορές ή πωλήσεις. Η θέση του φεγγαριού στις τελευταίες μοίρες του ζωδιακού κύκλου, δεν τους ευνοούν τώρα.

Μόνο αφού η Σελήνη πηδήξει μέσα στις πύρινες γλώσσες του Κριού (10:20 μμ), θα είναι ασφαλές να είστε πιο ανοικτόμυαλοι και αισιόδοξοι.

Ως δευτερεύων παίκτης στο συμπαντικό σκάκι θα μπορούσε να εκληφθεί η παράλληλη όψη της Σελήνης με τον Ερμή (3:00 πμ της επομένης). Ωστόσο έχει τη δυναμική να τονώσει την ενθάρρυνσή σας για κάθε είδους λογοτεχνικές και εκπαιδευτικές ενασχολήσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67