ωροσκοπιο ημερας 21/06 Τριτη

zwdia-nea-selini-lewn

ωροσκοπιο ημερας

Σήμερα Τρίτη αρχίζει για πολλούς αυτή η εβδομάδα, αφού μεσολάβησε το τριήμερο της αργίας. Αν νιώθετε λίγο αποκαμωμένοι και ίσως θολωμένοι, η αιτία δεν είναι μόνο η επίδραση της πανσελήνου και ο καύσωνας που επισκέφθηκε νωρίς φέτος τη χώρα μας.

Σε αυτό έχουν συμβάλλει και οι πολλοί θλιβεροί ουράνιοι σχηματισμοί που έχουν συντελεστεί τις τελευταίες 3 ημέρες. Μια μεγάλη μερίδα του πληθυσμού του πλανήτη μας αναζητά τρόπους υγιούς προσέγγισης και χειρισμού των καθημερινών προκλήσεων που συνεχώς εναλλάσσονται.

Με θέρμη ξεκινά μια πιθανά αποστολή διάσωσης του σύμπαντος, καθώς η Αθηνά θα κάνει μια παύση στην πορεία της στην 8η μοίρα των Ιχθύων (4:22 μμ), πριν γυρίσει ανάδρομη και ξεκινήσει αυτό τον νέο κύκλο της που θα διαρκέσει μέχρι και τις 17 Οκτωβρίου.

zodia-taro-45

Η Αθηνά – γνωστή σε εμάς και από τον Όμηρο – είναι η ειδήμων για την επίλυση προβλημάτων, την οργάνωση στρατηγικής, την ανταλλαγή δημιουργικών ιδεών, τις ιδιοφυείς εφευρέσεις, για τη μηχανική, τις ακαδημαϊκές έρευνες, για τα παιχνίδια ειδικών ικανοτήτων και του πνεύματος. Επίσης είναι αυτή που επηρεάζει το ανοσοποιητικό μας σύστημα, το DNA και τον γενετικό μας κώδικα.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Όλοι αυτοί οι τομείς θα ενδυθούν με ιδιαίτερες δυναμικές μέσα στις επόμενες ώρες, παρά το γεγονός ότι η Αθηνά ετοιμάζεται σταδιακά να γυρίσει σε ανάδρομη πορεία.

Μια ακόμη θετική ώθηση θα μας δώσει και η Σελήνη από τον Αιγόκερω, σχηματίζοντας ένα αισιόδοξο τρίγωνο με τον Δία που βρίσκεται στην Παρθένο (9:00 μμ).

Η μηνιαία συνάντηση της Σελήνης με τον Πλούτωνα (10:17 μμ), θα τονώσει την πνευματική μας δύναμη και συγκέντρωση, και θα διατηρήσει σε υψηλά επίπεδα την παραγωγικότητά μας.

zwdia - love

Ας έχετε όμως στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι θα υπάρξει και μια κίνηση να αποτύχουν οι προσπάθειές σας, μέσω του δυσχερούς δεσμού 150 μοιρών που θα συνάψει ο Άρης με την Δήμητρα (12:09 πμ της επομένης).

Επίσης να θυμάστε ότι οι 48 ώρες που ακολουθούν κάθε πανσέληνο, αναλαμβάνουν τον ρόλο του πρέσβη καλής θέλησης προς φίλους, προς τους αγαπημένους σας αλλά και όλους τους ανθρώπους που δεν τους βοηθά η τύχη.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera