ωροσκοπιο ημερας 21/07 Πεμπτη

erwtas-vres-agapi-zwdia

ωροσκοπιο ημερας

Πέμπτη 21 Ιουλίου σήμερα, η επόμενη μέρα! Αν όσα προσπαθήσατε να κάνετε χθες – με τη διάθεση του πρεσβευτή καλής θελήσεως – έχετε την αίσθηση ότι δεν ικανοποίησαν απολύτως τις προσδοκίες σας, σήμερα ίσως να έχετε μια δεύτερη ευκαιρία να ολοκληρώσετε αυτή την προσπάθειά σας.

Η μέρα ενδείκνυται για να σταθείτε ως πυλώνες δύναμης, στα αγαπημένα σας άτομα που περνάνε δυσκολίες αυτή την περίοδο. Επίσης μπορείτε να προσφέρετε μια χείρα βοήθειας σε συνεργάτες ή συναδέλφους που έχουν αναλάβει περισσότερη πίεση από όση αντέχουν.

 

Πάντως σήμερα πρέπει να αποφύγετε να υποπέσετε σε ανόητες γκάφες ως αναπτυσσόμενοι επιχειρηματίες, καθώς ο Ήλιος αναμένεται να βρεθεί σε μια προκλητική κόντρα παράλληλη θέση με τον Κρόνο (5:54 μμ).

zodia-taro-45

Κάθε φορά που αλληλεπιδρούν ο Ήλιος με τον Κρόνο, δίνεται στους ανθρώπους μια επιλογή: να φανούν υπεύθυνοι και ευαίσθητοι, έναντι του να αφήσουν τους φόβους και τις ανησυχίες τους να εμποδίσουν την πρόοδό τους.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Επίσης σήμερα η Αφροδίτη οδεύει προς έναν δυσχερή δεσμό 150 μοιρών, με τον πλανήτη που αποτελεί την ανώτερη οκτάβα της – τον Ποσειδώνα (8:35 μμ). Αυτή είναι μια όψη που ενδέχεται να προκαλέσει κάποιες χαοτικές καταστάσεις σε αλληλουχία.

Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σε αντιπαράθεση, είναι πιθανό να κεντρίσουν συμπεριφορές που αφορούν εξαρτήσεις. Εκτός αν καταφέρετε να αποστασιοποιηθείτε από τις καταστάσεις και να τις δείτε ως θεατές. Αυτό που ενδείκνυται, είναι να υιοθετήσετε μια πιο ευαίσθητη και ευγενική στάση, προς το κοινωνικό σύνολο και το σύμπαν γενικότερα.

zwdia - love

Αυτή είναι μια στάση που θα σας βοηθήσει να αντεπεξέλθετε και στις όποιες προκλήσεις αναδυθούν, εξαιτίας ενός 6ωρου κενού πορείας στη διαδρομή της Σελήνης που θα αρχίσει στις 4:57 πμ της Παρασκευής και θα λήξει στις 11:36 το πρωί της ίδιας μέρας. Το συνετό για όλους σε αυτό το μεσοδιάστημα, είναι να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera