ωροσκοπιο ημερας 21/08 Κυριακη

zwdia-evdomadiaies-20261014

ωροσκοπιο ημερας

Κυριακή 21 Αυγούστου σήμερα, μια μέρα που αστρολογικά θα προκαλέσει με τις παράλληλες όψεις της.

Η Σελήνη έχει ήδη περάσει στον φλογερό Κριό από χθες το βράδυ, και αυτή η θέση της διαχέει περισσότερη αισιοδοξία στην ατμόσφαιρα και στηρίζει τα πιο ανοικτά πνεύματα.

Τώρα θα αρχίσετε να νιώθετε τον δυναμισμό σας να αφυπνίζεστε και να γίνεστε πιο οξυδερκείς όσο αφορά τα ηγετικά σας ταλέντα, στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να κάνετε αρκετά βήματα προόδου.

zodia-taro-45

 

Ενθαρρυντική για την ανθρώπινη ψυχολογία είναι η παράλληλη όψη με την οποία άνοιξε την ημέρα η Σελήνη με τον Ερμή (3:00 πμ). Το θετικό της είναι κυρίως ότι δίνει ιδιαίτερη ώθηση στην έκφραση κάθε είδους, με έμφαση στις λογοτεχνικές και εκπαιδευτικές αναζητήσεις.

Επίσης την ευκαιρία να αξιοποιήσετε τα χαμόγελα που θα σκορπά η τύχη σήμερα, θα σας την δώσει η παράλληλη θέση της Σελήνης με τον Δία (7:28 μμ).

zwdia-66

ωροσκοπιο ημερας

Τρεις θηλυκοί πλανήτες θα έχουν σήμερα διάθεση για πειραματισμούς με τον ψυχισμό των κατοίκων της Γης. Αρχικά η Σελήνη θα έρθει παράλληλη με την Δήμητρα (4:46 μμ), μετά η Αφροδίτη θα συνάψει έναν σχετικά δύστροπο δεσμό 135 μοιρών με την Δήμητρα (4:08 πμ της επομένης), και αρκετά αργότερα η Σελήνη με την Αφροδίτη θα βρεθούν σε παράλληλη θέση (8:33 το πρωί της Δευτέρας).

Είναι καλό να γνωρίζετε ότι οι παράλληλες όψεις υπολογίζονται με βάση τον αστρικό Ισημερινό, σχηματίζονται βόρεια ή νότιά του και όχι κατά μήκος της εκλειπτικής γραμμής, και έχουν πολλές ομοιότητες με τις ζωδιακές φαινομενικές συνοδους.

zwdia shmera

ωροσκοπιο ημερας

Με αυτό το δεδομένο, οι παράλληλες οψεις που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Δήμητρα και την Αφροδίτη, αντιπροσωπεύουν τις εξαιρετικές ευκαιρίες που δίδονται για να κάνετε βαθιές εξερευνήσεις. Αυτές μπορεί να αφορούν την παραγωγικότητά σας σε καθετί που αφορά τη χειροτεχνία και τα χόμπι σας, όμως αφορά και όλους τους ερωτικούς δεσμούς σας και τις κοινωνικές σας σχέσεις.

Επίσης είναι καλό να γνωρίζετε ότι η άβολη συνάντηση 135 μοιρών της Αφροδίτης με την Δήμητρα, έχει τη δυναμική να κεντρίσει τη συναισθηματική ένταση αρκετές ώρες πριν και αρκετές ώρες μετά την πραγματοποίησή της.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67