ωροσκοπιο ημερας 22/08 Δευτερα

zwdia-karkinos-afroditi

ωροσκοπιο ημερας

Δευτέρα 22 Αυγούστου σήμερα, καλωσορίζουμε και αυτή τη νέα εβδομάδα με πολύ αισιόδοξη διάθεση.

Με πολύ θετικές και έντονες δονήσεις έμπνευσης θα αρχίσει αυτή η μέρα, δίνοντας εξαιρετική ώθηση σε όσους έχουν ανοικτό μυαλό και προωθώντας ακόμη μακρύτερα τις ευφυείς ιδέες σε όλους τους τομείς.

Για αυτό το κλίμα ευφορίας ευθύνεται η συνάντηση που θα έχουν ο Ερμής με τον Δία (12:06 μμ) στις 27 μοίρες τις Παρθένου, που και αυτή συμβάλει στον διπλασιασμό των ερευνητικών σας ικανοτήτων.

zodia-taro-45

 

Να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι οι Ερμής και Δίας θα σχηματίσουν ξανά την ίδια όψη στις 2 Σεπτεμβρίου και στις 11 Οκτωβρίου. Αυτό το ευχάριστο θα προκύψει επειδή ο αγγελιαφόρος των θεών θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία για 3 εβδομάδες, από τις 30 Αυγούστου μέχρι και τις 2 Σεπτεμβρίου.

Στο μεταξύ λίγο μετά από αυτή την όψη, η Εστία θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στα ζώδια του νερού (12:33 μμ), θέση που ευνοεί την σταθεροποίηση στα όποια επενδυτικά σχέδιά σας.

zwdia-66

ωροσκοπιο ημερας

Στη συνέχεια η Σελήνη θα έχει τη μηνιαία συνάντησή της με τον Ουρανό στον Κριό (2:49 μμ). Μην εκπλαγείτε αν βρεθείτε προ σημαντικών ανακαλύψεων όσο αφορά το ανώτατο συνειδητό.

Ωστόσο η συγκεκριμένη όψη δεν αποκλείεται να επιφέρει εκπλήξεις ή κάποια αιφνίδια ταραχή στο σύστημα, γιατί με το πέρας της αρχίζει μια αβέβαιη διαδρομή κενού πορείας του φεγγαριού – που θα διαρκέσει μέχρι τις 12:20 πμ της επομένης.

Μέσα σε αυτό το 9ωρο χρονικό διάστημα, ο Ήλιος θα περάσει στην σχολαστική και γήινη Παρθένο (7:40 μμ), όπου θα παραμένει για τις επόμενες 30 ημέρες.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ωροσκοπιο ημερας

Μετά το κενό πορείας της, η Σελήνη θα μπει στον Ταύρο (12:20 πμ της επομένης), που είναι το ζώδιο της προαγωγής της.

Είναι η ιδανική εποχή για να ανανεώσετε την προσοχή σας στη φυσική σας κατάσταση και να στραφείτε στη γυμναστική. Επίσης ευνοείται η κηπουρική και ο χειρισμός των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων. Σε αυτό ειδικά, και σε ό,τι έχει σχέση με τις οικονομικές σας συνδιαλλαγές, θα σας βοηθήσει αμέσως μετά ένα τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ήλιο (12:40 πμ της επομένης).

Μια πιθανά καυστική συνεύρεση 135 μοιρών του Ήλιου με τον Πλούτωνα (12:56 πμ της επομένης), σας προειδοποιεί να μην πάρετε τώρα κανένα ρίσκο και να μην κάνετε οτιδήποτε μπορεί να έχει συνέπειες που θα γυρίσουν εναντίον σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67