ωροσκοπιο ημερας 22/7 Παρασκευη

astrologia-eksagwno-ari-ermi

ωροσκοπιο ημερας

Παρασκευή 22 Ιουλίου σήμερα, και είναι μια μέρα ιδιαίτερα σημαντική από αστρολογικής άποψης. Οι θέσεις που θα πάρουν σήμερα οι μεγάλοι κυρίαρχοι του δικού μας ηλιακού συστήματος – Ήλιος και Σελήνη – είναι από αυτές που θα αφήσουν το ίχνος τους στο ανθρώπινο είδος για καιρό.

Όπως αναφέρθηκε προς το τέλος της χθεσινής καταγραφής μας, σήμερα η Σελήνη προχωρά με ταχύ ρυθμό για να ολοκληρώσει τη μηνιαία διαμονή της στο ζώδιο του Υδροχόου. Στις 11:36 πμ θα περάσει στα συμπονετικά ύδατα των Ιχθύων.

 

Σχεδόν μία ώρα αργότερα, ο Ήλιος θα ολοκληρώσει το δικό του 30ήμερο ταξίδι στον Καρκίνο της οικογένειας και του σπιτιού. Στις 12:31 μμ ο βασιλιάς των ουρανών θα περάσει το κατώφλι του έτερου βασιλιά, του ατρόμητου Λέοντα.

zodia-taro-45

Το δεδομένο είναι ότι αυτές οι θέσεις αποτελούν συνήθως το πολυαναμενόμενο νεύμα, για να αρχίσουν πιο δυναμικές εξωστρεφείς ενασχολήσεις: βλέπε τέχνη, περισσότερες κοινωνικές έξοδοι, διασκέδαση, ψυχαγωγία.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Επί του προκειμένου ωστόσο, πριν καν προλάβετε να αρθρώσετε τον πρώτο σας βρυχηθμό, ο Ερμής και ο Πλούτωνας θα σχηματίσουν έναν δυσχερή δεσμό 150 μοιρών (10:12 πμ), που αναμένεται να επιφέρει προσωρινά μια πνευματική κόπωση και κάποια συναισθηματική ένταση.

Επειδή όμως στο σύμπαν δεν αρέσουν οι στασιμότητες, θα απαντήσει σε αυτή την πρόκληση μέσω της μηνιαίας συνάντησης της Σελήνης με την Αθηνά Παλλάδα (7:32 μμ), την λάτρη της στρατηγικής και της επίλυσης των προβλημάτων.

Η Σελήνη θα συνεχίσει την προσπάθεια και αρκετά αργότερα, με ένα κύμα έμπνευσης που θα αναδυθεί από τη μηνιαία συνεύρεσή της με τον Ποσειδώνα (7:77 πμ της επομένης).

zwdia - love

Αξιοποιήστε αυτό το ραντεβού του φεγγαριού με τον θεό των θαλασσών, περνώντας τη μέρα σας με τους πιο αγαπημένους σας ανθρώπους κοντά στο υγρό στοιχείο. Ενθαρρύνεται η ποίηση και οι τέχνες, ενώ η μέρα είναι ιδανική για να μαγειρέψετε ή να απολαύσετε εκτός σπιτιού θαλασσινά και ψάρια.

Παράλληλα η θέση της Σελήνης στους Ιχθύες δίνει φτερά στα πόδια, οπότε μη διστάσετε να δοκιμάσετε τις αντοχές σας και στο χορό.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera