ωροσκοπιο ημερας 23/06 Πεμπτη

erwtiki-astrologia

ωροσκοπιο ημερας

Όσοι ασχολούνται καιρό με τα καμώματα του σύμπαντος και των ουράνιων κατοίκων του, είτε κατ’ ιδίαν είτε επειδή ενημερώνονται καθημερινά από την καταγραφή μας για τις πλανητικές κινήσεις, θα έχουν παρατηρήσει ένα δεδομένο: όσο προκλητικά κι αν συμπεριφερθεί ο ουράνιος θόλος προς το ανθρώπινο είδος, στη συνέχεια θα ανασυνταχθεί και θα μας προσφέρει λίγη ηρεμία.

Αν και δεν χρειάζονται παραδείγματα για όλα αυτά, μιας και τις τελευταίες μέρες βιώνουμε συνεχώς ένα σκαμπανέβασμα αισθήσεων και παραισθήσεων, εντούτοις η σημερινή μέρα σε σχέση με τις 3 επόμενες, θα αποτελέσουν μία ακόμη απόδειξη.

 

Ο Βόρειος Δεσμος της Σελήνης ενδέχεται να μας κεντρίσει ψυχολογικά, μέσω ενός τετραγώνου που θα σχηματίσει με την ειδήμων των επενδύσεων Εστία (2:32 μμ). Αν σκέφτεστε να κάνετε κάποια συναισθηματική «επένδυση», η συμβουλή είναι να περιμένετε λίγο ακόμη.

zodia-taro-45

Λίγο αργότερα η γεωργός Δήμητρα θα έχει μια σχετικά σπάνια συνεύρεση με τον περιθωριακό Ουρανό στις 24 μοίρες του Κριού (3:12 μμ), και η Εστία θα συνάψει έναν δυσχερή δεσμό 150 μοιρών με τον εκκεντρικό Πλούτωνα (12:33 πμ της επομένης).

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Το βαρύ κλίμα θα έρθει να ελαφρύνει λίγο ένα συνεργάσιμο τρίγωνο στα ζώδια του νερού, ανάμεσα στην Αφροδίτη που βρίσκεται στον Καρκίνο και την Αθηνά που βρίσκεται στους Ιχθύες (9:24 μμ).

Αξιοποιήστε τα χαρίσματα των δύο κυριών για επίλυση προβλημάτων με χάρη και στρατηγική σκέψη, προκειμένου να κερδίσετε το πλεονέκτημα έναντι σκληρών ανταγωνιστών.

Να έχετε στο μυαλό σας ότι ο εκδηλωτικός Δίας από την Παρθένο και η Σελήνη στην βορειότερη πορεία του εξακολουθούν να αναμειγνύουν τις δυνάμεις τους, και αυτό μας βοηθά να διατηρούμε την πίστη στον εαυτό μας όταν δυσκολεύει αρκετά η πορεία μας.

zwdia - love

Οι επικοινωνίες, οι αλληλογραφίες και οι λογοτεχνικές έρευνες θα τύχουν μεγάλης εύνοιας, εξαιτίας ενός τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από τον Υδροχόο με τον Ερμή που βρίσκεται στους Διδύμους (8:49 πμ της Παρασκευής).

Η πιο αισιόδοξη προσδοκία μας όμως θα πραγματοποιηθεί μέσα στις επερχόμενες 3 με 4 ημέρες, καθώς αναμένεται να παιχτούν οι πιο ερωτικές αλλά και ειρηνευτικές χορδές της ουράνιας ορχήστρας…

zwdia shmera