ωροσκοπιο ημερας 23/08 Τριτη

astrologia-afroditi-skorpios

ωροσκοπιο ημερας

Σήμερα είναι Τρίτη 22 Αυγούστου, και από σήμερα θα μονοπωλήσει – κατά κάποιο τρόπο – την προσοχή μας ο Άρης. Ο κόκκινος πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος, έχει αρκετά θετικά χαρακτηριστικά στην «ιδιοσυγκρασία» του.

Συνδέεται άμεσα με τη σωματική και τη συναισθηματική ενέργεια, το θάρρος, το πάθος όλων των ειδών και προς πάσα κατεύθυνση, τις επιθυμίες που οδηγούν σε νίκες που κερδίζονται με μάχη και αφορούν τα ιδεώδη και τα ιδανικά του καθενός. Με τον Άρη σχετίζεται επίσης καθετί που αφορά τις αθλητικές επιδόσεις, την άσκηση και τις κατασκευαστικές εργασίες.

 

Όσο αφορά τα αρνητικά χαρακτηριστικά του, φέρεται να έχει έμμεση σχέση με τον θυμό, τις εγωκεντρικές παρορμήσεις, τη βιασύνη και τις τυχοδιωκτικές συμπεριφορές, την εμπρηστική ρητορική, τις βίαιες και επιθετικές δράσεις που μπορούν να επιφέρουν κάθε είδους δυσαρμονίες.

zodia-taro-45

Όπως προαναφέρθηκε, για τις επόμενες μέρες ο Άρης θα κινείται σαν να παρακινεί προβλήματα αντί να τα αποφεύγει. Αρχής γενομένης από σήμερα, θα συνάψει έναν προκλητικό δεσμό 135 μοιρών με τον Ουρανό (10:15 μμ). Η επόμενη δύστροπη συνάντησή του θα είναι αύριο με τον Κρόνο (2:28 μμ), ενώ την Παρασκευή το πρωί θα σχηματίσει ένα ανησυχητικό τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (9:57 πμ).

zwdia-66

ωροσκοπιο ημερας

Αν και μέσα στις επόμενες ημέρες θα αναφερόμαστε αναλυτικά στην κάθε όψη του, σε γενικές γραμμές θα είναι καλό για όλους να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να κατευθυνθούν προς την ειρήνη και την αρμονία. Ακόμη και οι λέξεις που θα χρησιμοποιείτε, να επιλέγετε να έχουν χροιά επούλωσης και όχι πρόκλησης ή προσβολής.

Θα είναι ιδιαίτερο συνετό να κρατήσετε συνειδητά τις αποστάσεις σας από άτομα με εκρηκτικό χαρακτήρα, που τείνουν περισσότερο στο να στήνουν μια διαφωνία αντί να κινούνται με φιλικές διαθέσεις.

Η υπόλοιπη πλανητική κίνηση της ημέρας, βρίσκει την Σελήνη στον Ταύρο να ενθαρρύνει τα πραγματιστικά και προσγειωμένα σχέδιά σας. Ωστόσο επίκειται μια τριάδα όψεων που θα κεντρίσει περαιτέρω τον τόνο διαφωνίας του 24ωρου.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ωροσκοπιο ημερας

Πρωτεργάτης θα είναι ο Ερμής, που θα βρεθεί αρχικά σε μια κόντρα παράλληλη θέση με τον Χείρωνα (5:09 μμ), και στη συνέχεια θα συνάψει έναν δυσχερή δεσμό 150 μοιρών με την Αθηνά. Αργότερα η Αφροδίτη θα έχει μια εκκεντρική επαφή 45 μοιρών με την Ήρα (8:27 το πρωί της Τετάρτης).

Για να αποφύγετε πρόσθετες διανοητικές κοπώσεις και προστριβές στις σχέσεις σας όλων των τύπων, μπορείτε να κινηθείτε κατά μόνας και να στραφείτε για καθοδήγηση στον εσωτερικό σας κόσμο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera