ωροσκοπιο ημερας 25/07 Δευτερα

zwdia-erwtikes-21-7-14

ωροσκοπιο ημερας

Δευτέρα 25 Ιουλίου σήμερα και μπαίνουμε στην τελευταία εβδομάδα αυτού του μήνα. Είναι γεγονός ότι από την αρχή του, του σύμπαν έκανε πολλές προσπάθειες εμπλοκής συνεχώς και αμείλικτα στον ψυχισμό του ανθρώπινου είδους.

Τώρα θα αρχίσει να διαφαίνεται λίγο φως σε αυτό τον τομέα, καθώς το σκηνικό θα είναι πιο δίκαιο και ευχάριστο για να δούμε αυτή την αλλαγή του κλίματος.

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και από εκεί θα ραντίσει με θετικές δονήσεις τους τομείς των τεχνών, των χειροτεχνημάτων και των κοινωνικών συναναστροφών. Σε αυτό θα συμβάλει το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη (7:50 μμ), αλλά και πολύ αργότερα με τον Ερμή (5:56 πμ της επομένης).

zodia-taro-45

Πρόσθετη βοήθεια αναμένεται να παράσχει η παράλληλη όψη που θα σχηματίσει το φεγγάρι με τον Δία (11:56 μμ), που θα τονώσει την ικανότητα για γρήγορη ανάκαμψη και πνευματική επέκταση.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Μόλις λίγα λεπτά αργότερα η Εστία θα διασπείρει κάποια κύματα φροντίδας στο περιβάλλον του σπιτιού και της οικογένειας, με την είσοδό της στον Καρκίνο (12:22 πμ της επομένης) όπου θα παραμείνει μέχρι τις 19 Οκτωβρίου.

 

 

Παράλληλα ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες μικρές εστίες έντασης. Αυτό θα οφείλεται κυρίως στο τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη, με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω (6:31 μμ). Πολύ αργότερα θα έχει και τη μηνιαία συνεύρεσή της με τον άγριο φαρσέρ Ουρανό (9:20 το πρωί της Τρίτης). Αυτή είναι μια θέση που σας καλεί να υπακούσετε στη φωνή της διαίσθησής σας.

zwdia

Ας έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι με την ολοκλήρωση αυτής της όψης με τον – ικανό και για τα πιο απίθανα – Ουρανό, αρχίζει μια διαδρομή κενού πορείας της Σελήνης που θα διαρκέσει μέχρι και τις 6:39 το απόγευμα της Τρίτης. Τότε το φεγγάρι θα περάσει στον Ταύρο, που είναι το ζώδιο της ακμής της, και όλα θα αρχίσουν να ομορφαίνουν περισσότερο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera