ωροσκοπιο ημερας 25/08 Πεμπτη

zwdia-karkinos-afroditi

ωροσκοπιο ημερας

Σήμερα είναι Πέμπτη 25 Αυγούστου. Η μέρα αυτή θα είναι εξαιρετικά ιδιάζουσα, καθώς θα συγκρούονται συχνά οι αίσιες με τις δυσχερείς θέσεις των πλανητών, κάνοντας κυκλοθυμικό το συνολικό κλίμα.

Αν νιώθετε κάποια παραζάλη από νωρίς, αυτό οφείλεται στις ανταλλαγές πυρών του Άρη με μια πλειάδα αστρικών φίλων του τις τελευταίες 48 ώρες. Σε ανάλογη κατάσταση εξάλλου θα βρίσκονται και οι υπόλοιποι κάτοικοι του πλανήτη Γη.

 

Το στίγμα της ημέρας θα ήταν καλό να το ορίσει το πέρασμα της Σελήνης στους επικοινωνιακούς και πρόσχαρους Διδύμους (2:41 πμ). Είναι μια θέση του φεγγαριού που προσδίδει χαρωπή και ανέμελη διάθεση για επίλυση προβλημάτων μέσα σε σχέσεις όλων των ειδών, και ωθεί τις ανανεωτικές ιδέες.

zodia-taro-45

Όμως αυτή η μετακίνηση ακολουθεί ένα κενό πορείας της Σελήνης, και ακολουθείται από έναν δυσχερή δεσμό 150 μοιρών που θα συνάψει η πολυμήχανη Αθηνά με τον κοσμοκράτορα Δία (2:50 πμ). Απαιτείται προσοχή στο χειρισμό πιθανών εντάσεων που θα κεντρίσουν αυτές οι όψεις.

zwdia-66

ωροσκοπιο ημερας

Λίγο αργότερα η καλοπροαίρετη Αφροδίτη θα κάνει μια προσπάθεια να κατευνάσει τα πνεύματα, παίρνοντας θέση αντίθεσης προς τον θεραπευτή Χείρωνα (5:13 πμ).

Πριν προλάβετε να χαρείτε, στις 6:42 πμ θα αφιχθεί το Τελευταίο Τέταρτο της Σελήνης που έχει τη δυναμική της πρόκλησης (ενεργοποιείται στην 3η μοίρα της Παρθένου και των Διδύμων).

Από κοντά ακολουθεί η ευθυγραμμισμένη όψη έμπνευσης 72 μοιρών της θεάς του έρωτα με την Εστία (7:38 πμ), ενώ έπεται άλλος ένας αντίστοιχος δεσμός ανάμεσα στον Ερμή και τον Κρόνο (1:06 μμ), και ο Ερμής συνεχίζει με μια κόντρα παράλληλη όψη με τον Δία (1:13 μμ).

Από αυτές τις πλανητικές θέσεις ενδέχεται να εξάγετε κάποια οφέλη στον επαγγελματικό και επιχειρηματικό τομέα.

zwdia shmera

ωροσκοπιο ημερας

Περνώντας στο πιο δυσχερές αστροφυσικό φάσμα, αρχικά η Αφροδίτη θα συνάψει έναν δύστροπο δεσμό 150 μοιρών με τον Ουρανό (12:09 μμ). Η Σελήνη από την πλευρά της, θα πραγματοποιήσει τις μηνιαίες αντιθέσεις της με τον Κρόνο (7:30 μμ) και τον Άρη (9:07 μμ), αλλά θα σχηματίσει και ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (9:57 μμ).

Σχεδόν 13 ώρες αργότερα, τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα σχηματίσει και ο βομβιστής Άρης (9:57 το πρωί της Παρασκευής).

zwdia

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Όλες αυτές είναι όψεις προκλήσεων που πρέπει να παρακάμψετε, κυρίως προσέχοντας να μην βγάλετε θυμό και νευρικές συμπεριφορές προς τους φίλους και τα αγαπημένα σας άτομα.

Θα είναι επίσης συνετό για όλους να αποφύγετε να πάρετε τώρα σοβαρές αποφάσεις αλλά και να αναλάβετε δεσμεύσεις. Ο δεσμός 90 μοιρών του Άρη με τον Ποσειδώνα που ετοιμάζεται, ισοδυναμεί με πιθανό ανερχόμενο ρεύμα εξαπάτησης και ψευδαισθήσεων. Σε αυτό όμως θα αναφερθούμε αναλυτικότερα στην αυριανή καταγραφή.

astrologia-zwdia-oroskopio-67