ωροσκοπιο ημερας 26/06 Κυριακη

zwdia-shmera-erwtikes-161014

ωροσκοπιο ημερας

Η εικόνα που σχηματίζουμε για το σύμπαν πρέπει να είναι πάντα ένας συνδυασμός, ανάμεσα σε χρυσές ευκαιρίες που δίνει με τις θετικές του επιρροές από τη μία, και τις πιθανές λοξοδρομήσεις που μας αναγκάζει να κάνουμε και μπορεί να μας οδηγήσουν σε λάθος κατευθύνσεις.

Ωστόσο αυτή την τελευταία Κυριακή του Ιουνίου, το σύμπαν φαίνεται να έχει τη διάθεση να μας ωθήσει για να κάνουμε κάποια βήματα προόδου, ειδικά στα θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά και επιχειρηματικά μας θέματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σε αυτό θα συμβάλλει ένα δυναμικό τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Δίας από την Παρθένο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω (3:31 μμ).

Τα δύο αυτά στιβαρά αδέλφια του Ολύμπου συναντώνται για τρίτη φορά μέσα σε λιγότερο από 10 μήνες (η πρώτη ήταν στις 12 Οκτωβρίου 2015 και η δεύτερη στις 16 Μαρτίου 2016), και σχηματίζουν αυτή την αρμονική γεωμετρική όψη των 120 μοιρών.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Ευοίωνες είναι οι διαθέσεις και σε ό,τι αφορά την πιο δραστήρια κοινωνική και προσωπική μας ζωή. Αρωγοί μας σε αυτό θα είναι μια τηλεπαθητική ενεργειακή συνεύρεση ανάμεσα στην Σελήνη και τον θεραπευτή Χείρωνα (1:56 πμ της επομένης), αλλά και μια φανταχτερή συμμαχία 60 μοιρών που θα συνάψει ο Ερμής με τον Ουρανό (5:33 πμ της επομένης).

Ωστόσο και οι δύο αυτές όψεις πραγματοποιούνται στη διάρκεια μιας κενού πορείας διαδρομή της Σελήνης στους Ιχθύες, που θα ξεκινήσει στις 10:56 μμ και θα διαρκέσει για 11 ώρες.

tarw-zwdia

Την ανάγκη να γίνουν κάποιες διορθωτικές κινήσεις τόσο στις σκέψεις όσο και στα συναισθήματα, δεν θα υπογραμμίσει τώρα μόνο η Σελήνη που θα βρίσκεται σε χασμωδία. Την ίδια πρόταση αλλά και προτροπή να είμαστε πρόθυμοι και έτοιμοι για ίσως και απρόβλεπτες επαφές, θα κάνουν δύο λίγο δύστροπες όψεις 150 μοιρών. Η μία θα είναι ανάμεσα στον Ερμή και τον Άρη (6:17 μμ), και η δεύτερη ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Κρόνο (6:01 πμ της επομένης).

Να σας προειδοποιήσουμε ότι με την έναρξη της νέας εβδομάδας αναμένεται μια σειρά παράξενων δονήσεων που θα πρέπει να χειριστεί το ανθρώπινο είδος, εξαιτίας του Χείρωνα που τώρα βρίσκεται σχεδόν σε ακινησία και στάση, γιατί ετοιμάζεται να αλλάξει πορεία και να γυρίσει ανάδρομος…

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love