ωροσκοπιο ημερας 26/07 Τριτη

zwdio-aderfi-psyxi

ωροσκοπιο ημερας

Τρίτη 26 Ιουλίου σήμερα, και η μέρα ξεκινά λίγο ανορθόδοξα. Όπως επισημάνθηκε προς το τέλος της χθεσινής καταγραφής μας, θα υπάρχει μια αβεβαιότητα στην ατμόσφαιρα καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας, μέχρι και την ώρα που θα εγκαταλείψει τον Κριό και θα περάσει στον Ταύρο (6:39 μμ).

Η θέση της Σελήνης στον Ταύρο θα είναι εξαιρετικά δυναμική και πραγματιστική, ειδικά στον τομέα των οικονομικών θεμάτων. Ο Ταύρος ευνοεί το χρήμα και δεν αποκλείεται να προκύψουν πολύ θετικές εξελίξεις σε αυτό τον τομέα για όλους.

 

Στο μεταξύ η Σελήνη θα δώσει λίγο αργότερα και την καλύτερη όψη της ημέρας, με τη συνάντησή της με τον μεγαλύτερο αστεροειδή του ηλιακού μας συστήματος, την Δήμητρα (9:55 μμ).

zodia-taro-45

Αξιοποιήστε την ώθηση στην παραγωγικότητα που θα είναι διάχυτη σε όλους τους τομείς, ενώ θα είναι ιδανική στιγμή για να βρείτε τρόπους να ενδυναμώσετε τον γονεικό σας ρόλο. Ως τροφός του σύμπαντος η Δήμητρα, νοιάζεται ιδιαίτερα για την διατροφή του ανθρώπινου είδους, γι’ αυτό κατευθύνετε κι εσείς την προσοχή σας σε ένα πιο υγιές και θρεπτικό διαιτολόγιο.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σε μια μικρή δοκιμασία ενδέχεται να μπει η ικανότητα να επιλύσουμε εφευρετικά τα προβλήματά μας, όταν ο Ήλιος θα συνάψει έναν δύστροπο δεσμό 150 μοιρών με την Αθηνά (12:54 μμ).

Το θετικό είναι ότι αυτή η όψη πραγματοποιείται ενόσω το φεγγάρι θα είναι σε κενό πορείας, που έτσι κι αλλιώς αποφεύγουμε τις υπερβολικές αναλύσεις σε υποθέσεις που χρειάζονται επίπονες διεργασίες.

Η πιο προκλητική ατμόσφαιρα θα μας περιβάλλει στη διάρκεια του μηνιαίου Τελευταίου Τέταρτου της Σελήνης, που θα ενεργοποιηθεί στον άξονα Λέοντα και Ταύρου στις 2:01 πμ της επομένης.

zwdia shmera

Όπως έχει επισημανθεί επανειλημμένα σε αυτή την καταγραφή, οι επιδράσεις αυτών των όψεων δεν αρχίζουν ούτε λήγουν με την ολοκλήρωσή τους.

Γι’ αυτό να είστε προετοιμασμένοι ακόμη και για κάποιου είδος ξεσπάσματα, στα οποία ενδέχεται να κληθείτε να λειτουργήσετε ως καταλυτικός παράγοντας προκειμένου να ξεπεραστούν.

Ιδιαίτερα ευεργετικός για την ψυχοσύνθεσή σας θα είναι ένας περίπατος κοντά στη φύση (το βασίλειο του Λέοντα), κατά προτίμηση σε αγαπημένα σας μέρη που ξέρετε ότι κάνουν την καρδιά σας να ανοίγει.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love