ωροσκοπιο ημερας 26/08 Παρασκευη

astrologia-30-7-2-8

ωροσκοπιο ημερας

Παρασκευή 26 Αυγούστου σήμερα, η τελευταία Παρασκευή αυτού του μήνα. Όσο και να μην θέλουμε να το συνειδητοποιήσουμε, το καλοκαιράκι έχει ήδη αρχίσει να πακετάρει για να μας εγκαταλείψει.

Ωστόσο δεν θα είναι αυτός ο λόγος που σήμερα θα νιώθετε από νωρίς μια μικρή ένταση. Αιτία θα είναι το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο πολεμιστής Άρης με τον Ποσειδώνα (9:57πμ).

 

Θα είναι συνετό να αποφύγετε να πάρετε τώρα σοβαρές αποφάσεις αλλά και να αναλάβετε δεσμεύσεις. Αυτή η θέση των δύο πλανητών, ισοδυναμεί με πιθανό ανερχόμενο ρεύμα εξαπάτησης και ψευδαισθήσεων.

zodia-taro-45

Η Σελήνη βρίσκεται στους διφορούμενους Διδύμους, και οι όψεις τετραγώνου που ετοιμάζει για αυτό το 24ωρο με τους πλανήτες που βρίσκονται στην Παρθένο, θα συντείνουν στην παγκόσμια κοινωνική διάβρωση. Αρχικά θα σχηματίσει τετράγωνο με την Αφροδίτη (11:13 μμ), στη συνέχεια με τον Δία (1:11 πμ της επομένης), και τέλος με τον Ερμή (3:31 πμ της επομένης).

zwdia-66

ωροσκοπιο ημερας

Η Αφροδίτη από την πλευρά της, θα έχει μια δυσχερή συνάντηση 150 μοιρών με την Αθηνά (3:34 πμ της επομένης). Αυτό θα σας κουράσει αρκετά στην επίλυση των τρεχόντων προβλημάτων, ειδικά επειδή ταυτόχρονα η Σελήνη μπαίνει σε ένα κενό πορείας για δυόμιση ώρες (από τις 3:31 μέχρι τις 6:07 πμ της επομένης).

Όμως μετά από τρεις δύσκολες μέρες – με πρωταγωνιστή κυρίως τον προκλητικό Άρη – διαφαίνεται ότι σύντομα θα δοθεί τέλος στην πολεμική ατμόσφαιρα και θα αναδυθεί μια ανακούφιση για τον ανθρώπινο ψυχισμό. Αλλά να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι οι κοσμικές επιρροές παραμένουν για λίγο ακόμη δύστροπες. Οι μαζικές επιθέσεις μεταξύ 23 και 25 Αυγούστου από τον Άρη, τον Ουρανό, τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, μετράνε ακόμη τις βολές τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ωροσκοπιο ημερας

Ο παράγοντας αισιοδοξίας λίγο πριν αρχίσει το Σαββατοκύριακο, είναι το πέρασμα της Σελήνης στο φυσικό της σπίτι του Καρκίνου (6:07 ξημερώματα του Σαββάτου). Είναι μια θέση του φεγγαριού που ωθεί την αισιοδοξία σε όλους τους τομείς, και βάζει την οικογένεια και το σπίτι στην πρώτη θέση των προτεραιοτήτων.

Οργανώστε μια συνάντηση με τα αγαπημένα σας άτομα, και μπείτε όλοι μαζί στην κουζίνα για να ετοιμάσετε ένα όμορφο γεύμα. Περισσότερα όμως επί αυτού, θα αναφέρουμε στην αυριανή μας καταγραφή.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65