ωροσκοπιο ημερας 27/06 Δευτερα

zwdia-shmera-erwtikes-201014

ωροσκοπιο ημερας

Είστε έτοιμοι για τη νέα εβδομάδα που ξημέρωσε; Αν όχι, θα φροντίσει το σύμπαν να σας αφυπνίσει με ραγδαίους ρυθμούς, γιατί ξύπνησε ζωηρότατο!

Η Δευτέρα θα ξεκινήσει με την λήξη στις 10:09 πμ, του 11ωρου κενού πορείας του φεγγαριού που άρχισε χθες. Αυτό σηματοδοτεί το πέρασμα της Σελήνης στον ατρόμητο και επινοητικό Κριό, σηκώνοντας ένα νέο αεράκι σε όλους τους τομείς.

Αποκαλύψεις θα προκύψουν από διάφορες πλευρές λίγο αργότερα, χάρη σε μια συνάντηση έμπνευσης 72 μοιρών ανάμεσα στον ζωοδότη Ήλιο και τον στιβαρό Ουρανό (10:39 πμ). Στο μεταξύ το κύρος του αγγελιαφόρου Ερμή θα αρχίσει να ανυψώνεται, καθώς θα κινείται διανύοντας 2 μοίρες κάθε μέρα μέχρι τις 15 Ιουλίου.

zodia-taro-45

Και παράλληλα με όλα αυτά, ένας ακόμη πολεμιστής του σύμπαντος θα αρχίσει να απαιτεί την αναγνώριση που του αρμόζει. Ο Χείρων βρίσκεται στους Ιχθύες όπου και θα κάνει μια παύση της ορθόδρομης πορείας του (2:11 μμ), προκειμένου να αρχίσει σταδιακά να γυρίζει ανάδρομος μέχρι την 1η Δεκεμβρίου. Υπό αυτή την όψη, είναι φυσικό επακόλουθο η μέρα να διαποτιστεί από όλα τα χαρακτηριστικά που αφορούν τον Χείρωνα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ο γιατρός, επουλωτής και θεραπευτής επηρεάζει και ωθεί: την ίαση των πληγών (συναισθηματικών και σωματικών), τις ολιστικές θεραπείες και την εναλλακτική ιατρική, τα κλειδιά που ανοίγουν τις πόρτες του ανώτερου συνειδητού και του συγχρονισμού, την λεγόμενη «ζώνη του λυκόφωτος», τις ιερές τελετές και τα κείμενα κάθε πίστης και πρακτικής, τα αδέσποτα πνεύματα και τους μέντορες, τους χρησμούς, την αίσθηση των ντεζαβού και της πνευματικής τηλεπάθειας, την ανέγερση γεφυρών ανάμεσα στις διαφορετικές διαστάσεις του συνειδητού, τους θρύλους και τις αλήθειες για τη ζωή πέρα από το γήινο περιβάλλον.

Είναι εμφανές ότι υπό αυτές τις συνθήκες, το κυρίαρχο συναίσθημα οφείλει να είναι η χαρά και η επαφή με την ανώτατη έμπνευση. Και αυτό θα το εντείνει ένα τρίγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στα ζώδια του νερού (4:54 μμ), μια υποστηρικτική συμμαχία 60 μοιρών που θα σφυρηλατήσει ο Ερμής με την Δήμητρα (6:07 μμ), αλλά και μια παράλληλη όψη που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ερμή (6:41 μμ).

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Ωστόσο εξακολουθεί να υφίσταται και μια εχθρική νότα μέσα σε όλα αυτά, καθώς ο Ερμής θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Χείρωνα (7:26 μμ) και το Τελευταίο Τέταρτο της Σελήνης (που ενεργοποιείται στις 7 μοίρες του Καρκίνου και του Κριού στις 9:20 μμ). Οι αντιφατικές δονήσεις που θα απορρέουν από αυτή την όψη, δεν αποκλείεται να σας κάνουν προσωρινά να νιώσετε ανεπαρκείς.

Η συμβουλή της ημέρας είναι να εμμείνετε συνειδητά στα πολλά θετικά δρώμενα και στα κύματα ανώτερης επίγνωσης που θα δεχθείτε. Και να είστε προετοιμασμένοι για επιπλέον ουράνια ραντίσματα αισιοδοξίας, που έπονται άμεσα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera