ωροσκοπιο ημερας 27/08 Σαββατο

astrologia-afroditi-skorpios

ωροσκοπιο ημερας

Το τελευταίο Σαββατοκύριακου του Αυγούστου είναι πλέον γεγονός. Σήμερα είναι Σάββατο 27 του μήνα, και η μέρα θα αρχίσει λίγο ανορθόδοξα. Όμως στην πορεία της θα δώσει τα πρώτα δείγματα για βελτίωση του πολεμικού κλίματος που επικράτησε τα τελευταία 24ωρα.

Το προκλητικό κέντρισμα θα έρθει πολύ νωρίς από τη Σελήνη και δύο όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει, αρχικά με τον Δία (1:11 πμ) και στη συνέχεια με τον Ερμή (3:31 πμ). Με το πέρας της όψης με τον Ερμή, το φεγγάρι μπαίνει σε ένα κενό πορείας που θα διαρκέσει μέχρι και τις 6:07 πμ.

 

Παράλληλα η Αφροδίτη θα κάνει μια δυσχερή συνάντηση 150 μοιρών με την Αθηνά (3:34 πμ), θέση που έχει τη δυναμική να σας ταλαιπωρήσει όσο αφορά την επίλυση προβλημάτων.

zodia-taro-45

Το αίσιο είναι ότι αυτές οι όψεις πραγματοποιούνται στη διάρκεια της νύχτας, που ίσως να μην χρειαστεί να ασχοληθείτε με τα τρέχοντα θέματά σας. Όμως έχει αναφερθεί επανειλημμένα σε αυτή την καταγραφή των πλανητικών κινήσεων, ότι οι δυναμικές όψεις διατηρούν κάποια επήρεια και αρκετές ώρες μετά το σχηματισμό τους.

zwdia-66

ωροσκοπιο ημερας

Στην προκειμένη περίπτωση ωστόσο, μια πιο δυναμική συγκυρία θα επισκιάσει τον πιθανό αρνητισμό. Πρόκειται για το πέρασμα της Σελήνης στον Καρκίνο (6:07 πμ), που αποτελεί το φυσικό της περιβάλλον. Αυτή είναι μια θέση του φεγγαριού που ωθεί την αισιοδοξία σε όλους τους τομείς, και βάζει την οικογένεια και το σπίτι στην πρώτη θέση των προτεραιοτήτων. Μεταξύ άλλων, ενδείκνυται να ασχοληθείτε τώρα με το μαγείρεμα, την κηπουρική αλλά και τα υδάτινα σπορ (αν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες).

Πολλές θα είναι οι ευεργετικές επιδράσεις των ουράνιων σωμάτων μέσα σε αυτό το 24ωρο, αρχής γεννωμένης με τη Σελήνη από τον Καρκίνο, που θα συνάψει μια συμμαχία σύμπνοιας 60 μοιρών με τον Ήλιο που βρίσκεται στην Παρθένο (2:09 μμ).

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

ωροσκοπιο ημερας

Πολύ αργότερα η Σελήνη θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον οραματιστή Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύες (1:00 πμ της επομένης), ενώ λίγο μετά η Αφροδίτη θα συνευρεθεί με τον Δία στις 28 μοίρες της Παρθένου (1:30 πμ της επομένης). Η κορύφωση θα έρθει με μια μεγαλεπήβολη παράλληλη όψη της θεάς του έρωτα με τον άρχοντα των θεών τον Δία (4:55 πμ της επομένης).

Η αρμονική διάθεση θα συνεχίσει να επικρατεί κατά τη μηνιαία συνάντηση της Σελήνης με την αδελφή ψυχή της την Εστία (5:02 πμ της επομένης), και θα ενισχυθεί με το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την παραγωγική Δήμητρα (9:12 το πρωί της Κυριακής). Η όψη αυτή θα καταφέρει να αποσβέσει τις πιθανές συναισθηματικές εκρήξεις που ίσως προκληθούν λίγο νωρίτερα, εξαιτίας της μηνιαίας αντίθεσης της Σελήνης με τον Πλούτωνα (8:40 το πρωί της Κυριακής). Αλλά πιο αναλυτικά επί αυτών, θα αναφερθούμε στην αυριανή μας καταγραφή.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75