ωροσκοπιο ημερας 28/08 Σαββατο

zwdia-shmera-erwtikes-161014

ωροσκοπιο ημερας

Κυριακή 28 Αυγούστου σήμερα, λίγο πριν την έναρξη μιας ιδιαίτερα δυναμικής εβδομάδας από αστρολογικής πλευράς. Γι’ αυτό αξιοποιήστε αυτή την εξαιρετικά αίσια ημέρα, για να ανακτήσετε δυνάμεις και να φορτίσετε τα συναισθήματά σας με τους αγαπημένους σας ανθρώπους.

Μέσα στην επερχόμενη εβδομάδα αναμένεται η Νέα Σελήνη , αλλά και η σταδιακή μείωση στην ταχύτητα πορείας του Ερμή από την Παρθένο και της Δήμητρας από τον Ταύρο. Οι πλανήτες της επικοινωνίας και της παραγωγικότητας ετοιμάζονται να γυρίσουν ανάδρομοι στις 30 και 31 Αυγούστου αντίστοιχα.

 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο – που είναι και το φυσικό της σπίτι – και από εκεί θα σχηματίσει πολύ νωρίς ένα τρίγωνο με τον οραματιστή Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύες (1:00 πμ). Στις ευεργετικές όψεις αυτού του 24ωρου εντάσσεται η συνεύρεση λίγο μετά της Αφροδίτης με τον Δία στις 28 μοίρες της Παρθένου (1:30 πμ), ενώ αργότερα οι δυο τους θα έρθουν σε μια θεαματική παράλληλη όψη (4:55 πμ).

zodia-taro-45

Στην αρμονική διάθεση θα συμβάλλει επίσης η μηνιαία συνάντηση της Σελήνης με την αδελφή ψυχή της την Εστία (5:02 πμ), και θα την ενισχύσει περαιτέρω το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την παραγωγική Δήμητρα (9:12 πμ).

zwdia-66

ωροσκοπιο ημερας

Η όψη αυτή έρχεται ως αντίποινα, για να υπερκαλύψει πιθανές συναισθηματικές εκρήξεις που ίσως κεντρίσει λίγο νωρίτερα η μηνιαία αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα (8:40 πμ).

Η Αφροδίτη βρίσκεται στην Παρθένο και από εκεί πρωταγωνιστεί στην επαύξηση της καλής θέλησης. Το μεσημέρι θα βρεθεί σε παράλληλη όψη με την Δήμητρα (1:01 μμ), και αμέσως μετά θα πάρει θέση έμπνευσης 72 μοιρών έναντι του επιχειρηματία Κρόνου (1:11 μμ). Να αναμένετε να κλυδωνιστείτε από τις ερωτικές δονήσεις, αλλά πρόοδο θα σημειωθεί τόσο στη συγγραφή όσο και στους καλλιτεχνικούς και κοινωνικούς σας ορίζοντες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ωροσκοπιο ημερας

Επουλωτικές επιρροές θα επιστρατεύσει το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Χείρωνα στα ζώδια του νερού (11:56 μμ). Αργότερα και η Αφροδίτη θα σταθεί παράλληλη έναντι του θεραπευτή (4:45 πμ της επομένης), μετά θα συνάψει μια υποστηρικτική συμμαχία 60 μοιρών με την Σελήνη (9:24 το πρωί της Δευτέρας), και θα συνευρεθεί με τον Ερμή στις 29 μοίρες της Παρθένου (9:33 το πρωί της Δευτέρας).

Παράλληλα η Σελήνη θα περάσει σε ένα σύντομο κενό πορείας από τις 9:24 μέχρι της 11:13 το πρωί της Δευτέρας, όπου θα περάσει στον πύρινο Λέοντα για μια διήμερη διαμονή. Σε αυτά όμως θα αναφερθούμε αναλυτικά στην αυριανή καταγραφή.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65