ωροσκοπιο ημερας 29/06 Τεταρτη

ωροσκοπιο ημερας

Φώτα, κάμερες, πάμε!

Δεν συμβαίνει κάθε χρονιά να βρίσκεται ο Άρης στην παραδοσιακή έδρα του, το υδάτινο ζώδιο του Σκορπιού, και εκεί να κάνει παύση στη διαδρομή του προκειμένου να αλλάξει πορεία. Αυτό όμως θα συμβεί στις 2:40 τα ξημερώματα, όπου ο «Άρης της Αποκάλυψης» θα γυρίσει σε ορθόδρομη πορεία ενεργοποιώντας την 24η μοίρα του Σκορπιού.

Η τελευταία φορά που ο κόκκινος πλανήτης είχε κάνει ανάλογη στάση για να γυρίσει σε ορθή πορεία, ήταν στις 19 Μαΐου του 2014, και δεν θα πραγματοποιήσει άλλη μέχρι τις 27 Αυγούστου του 2018. Εστιάστε την προσοχή σας στο να ενεργοποιήσετε τα θετικά χαρακτηριστικά του Άρη και αποφύγετε όσο είναι δυνατόν τις αρνητικές του ιδιότητες.

zodia-taro-45

 

Συγκεκριμένα, ο Άρης επηρεάζει ό,τι έχει σχέση με ηγεσίες, διαμαρτυρίες, κουράγιο, ιδεαλισμό, αθλητικό πνεύμα, πάθος, επιθυμία, συναίσθημα… αλλά και εγωκεντρικά κίνητρα, επιθετικότητα, απερίσκεπτες κινήσεις, εχθρότητα, εμπρηστικές και εριστικές συμπεριφορές, νευρικές εξάρσεις, θυμό και την διαχείρισή του, βία και εχθροπραξίες.

Όπως είναι αναμενόμενο, πολλά από αυτά τα πολεμικά στοιχεία θα είναι σε έξαρση κατά το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής και της αυριανής ημέρας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ωστόσο αυτή η δράση εμπεριέχει και δύο παρακλάδια της. Ο Ήλιος θα συνάψει έναν παρακινδυνευμένο δεσμό 135 μοιρών με τον πολεμιστή πλανήτη (12:27 μμ), ενώ ο Άρης με τον Πλούτωνα (6:43 πμ της επομένης) θα επαναλάβουν την δυνητικά δυσχερή παράλληλη όψη που πραγματοποίησαν και στις 18 Ιουνίου.

Αναζητήστε την ηρεμία και προσπαθήστε να κρατήσετε μακριά σας την κατήφεια. Αποφύγετε κατά το δυνατόν διαφωνίες στον εργασιακό σας χώρο ή μέσα στο περιβάλλον του σπιτιού σας. Βάλτε σε εφαρμογή τη διάθεση καλής γειτονίας και επιδείξτε σεβασμό στα αγαπημένα σας πρόσωπα και φροντίστε τους ηλικιωμένους του περιβάλλοντός σας.

zwdia - love

Να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι θα υπάρξει και μια σύντομη διαδρομή κενού πορείας της Σελήνης σήμερα, από τις 10:47 πμ μέχρι τη 1:04 μμ οπότε και η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο.

Για να κλείσουμε με το θέμα που ξεκινήσαμε, αρωγός στο συντονισμό μας με τις θετικές ιδιότητες του Άρη θα είναι ο Ερμής. Ο αγγελιαφόρος πλανήτης αρχικά θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με την Ήρα (9:01 μμ) και αργότερα θα περάσει στον λάτρη της οικογένειας και του σπιτιού Καρκίνο (2:25 πμ της επομένης) όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 13 Ιουλίου. Δύο υποστηρικτές συμμαχίες 60 μοιρών της Σελήνης, πρώτα με τον Ήλιο (3:30 πμ της επομένης) και μετά με τον Ποσειδώνα (9:00 πμ της Πέμπτης) θα έρθουν να προσθέσουν ώθηση στη βελτίωση των σκιερών πλευρών κάποιων πιθανών συναισθηματικών εκρήξεων που θα πυροδοτήσει ο Άρης.

Διαβαστε το μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Ιουλιου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera