ωροσκοπιο ημερας 29/07 Παρασκευη

zwdio-aderfi-psyxi

ωροσκοπιο ημερας

Φτάσαμε ήδη στην τελευταία Παρασκευή του Ιουλίου και ο μήνας έχει 29.

Οι διαθέσεις και το περιβάλλον έχουν μια διαφορετική ενέργεια. Αν τολμούσε να σχολιάσει κάποιος ότι κάποιες αλλόκοτες δυνάμεις ελλοχεύουν στην ατμόσφαιρα κάθε χρόνο – τη μία από τις δύο ημέρες – που ο Ουρανός κάνει την στάση του, σίγουρα θα το περιέγραφε συγκρατημένα!

Είναι βέβαιο ότι επικρατούν κάποιες δονήσεις του τύπου «όλα είναι πιθανά» καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού του 24ωρου, που ο απόμακρος πλανήτης Ουρανος κάνει μια παύση στην ορθόδρομη πορεία του για να γυρίσει ανάδρομος.

zodia-taro-45

 

Αυτό θα πραγματοποιηθεί στις 25 μοίρες του Κριού στις 12:07 πμ της επομένης, οπότε και θα αρχίσει σταδιακά να κινείται με την όπισθεν σε όλο τον ζωδιακό κύκλο μέχρι και τις 29 Δεκεμβρίου.

Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης του αιφνίδιου, της έκπληξης, της επανάστασης και των ριζικών αλλαγών, της διαίσθησης, της εκκεντρικότητας, των πολυμέσων και της υψηλής τεχνολογίας, των εξελίξεων στην επιστήμη και τη βιομηχανία, της αεροπορίας και των διαστημικών αποστολών, του αποκρυφισμού και της μεταφυσικής, του άγχους και του νευρικού συστήματος, της αναταραχής και της αναρχίας, του τζόκερ και των μπλοφών, του ρίσκου και της αποκοτιάς.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Η στάση στην πορεία αυτού του πλανήτη έρχεται ενώ η Σελήνη βρίσκεται στους δημοσιοσχεσίτες Διδύμους και πραγματοποιεί τη μηνιαία αντίθεσή της με τον Κρόνο (2:07 μμ), και ενώ ο Ήλιος κονταροχτυπιέται με τον Ποσειδώνα σε μια εν δυνάμει δυσχερή όψη τετραγώνου (4:45 μμ).

Με τον Ουρανό να ταράζει τα ύδατα επιφέροντας νευρικές και εξερεθιστικές δονήσεις, η συμβουλή είναι να μην θεωρήσετε τίποτα και κανέναν δεδομένο. Το πιο συνετό είναι να αναζητήσετε τη γαλήνη, καθώς το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη (11:50 μμ) θα είναι ένα άχαρο ορεκτικό μπροστά στη σημερινή κύρια πλανητική πορεία.

zwdia - love

Άλλη μια προσπάθεια εξομάλυνσης των ατμοσφαιρικών εντάσεων – ίσως ασήμαντη μπροστά στη «γιγάντια συνωμοσία» – θα αποτελέσει ο δεσμός φροντίδας 30 μοιρών που θα συνάψουν δύο παραδοσιακά αισιόδοξοι πλανήτες (12:04 πμ της επομένης). Πρόκειται για την Αφροδίτη που βρίσκεται στον Λέοντα και τον Δία που βρίσκεται στην Παρθένο, που θα συνευρεθούν μόλις 3 λεπτά πριν ο Ουρανός ακινητοποιηθεί.

Έχει άραγε η όψη των Αφροδίτη και Δία την στιβαρή κράση να ανορθώσει το κουράγιο μας τόσο, ώστε να είναι ασφαλές από την Ουράνια σφοδρότητα; Επειδή όλοι θα το μάθουμε πολύ σύντομα, ας καταβάλει και ο καθένας ατομικά όποια προσπάθεια θέλει και μπορεί προς αυτή την κατεύθυνση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera