ωροσκοπιο ημερας 30/07 Σαββατο

zwdia-evdomadiaies-20261014

ωροσκοπιο ημερας

Ένα λάθος που γίνεται συχνά όταν μελετούν κάποιοι τους αστρολογικούς κανόνες των πλανητικών όψεων, είναι αυτό που συντελείται τις τελευταίες ημέρες: επειδή ο Ουρανός ήταν εξαιρετικά ισχυρός στις επιρροές του προς το σύμπαν χθες, αυτή η δυναμική του σήμερα δεν υφίσταται.

Η αλήθεια ωστόσο είναι ότι ο εν λόγω πλανήτης διέχεε το κατακλυσμικό του οπλοστάσιο στην ανθρωπότητα όλη την εβδομάδα που διανύσαμε, και εξακολουθεί να είναι ένας αστρικός σταθμός ισχύος τόσο για σήμερα όσο και για αύριο.

 

Ενώ οι ανάστατες συνθήκες δρουν ανεξέλεγκτα, η Σελήνη ρίχνει ένα επιπλέον λιθαράκι στις εξελίξεις. Στις 2:48 μμ θα μπει σε μια διαδρομή κενού πορείας στους Διδύμους για 9 ώρες, μέχρι τις 12:10 πμ της επομένης που η τροχιά της θα την περάσει στην έδρα της και τον συμπονετικό Καρκίνο.

zodia-taro-45

Ταυτόχρονα με αυτή τη σεληνιακή αδράνεια, ο Ερμής θα επισκεφθεί την Παρθένο (9:19 μμ) για μια εκτεταμένη διαμονή που θα επεκταθεί μέχρι τις 7 Οκτωβρίου. Το σύνηθες για τον φτεροπόδαρο Ερμή, είναι να διανύει έναν ζωδιακό εκπρόσωπο σε 2 έως 4 εβδομάδες – ανάλογα με την ταχύτητα που κινείται.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όμως εξαιτίας της επικείμενης αλλαγής της πορείας του σε ανάδρομη για 3 εβδομάδες (από τις 30 Αυγούστου μέχρι και τις 21 Σεπτεμβρίου), ο αγγελιαφόρος των θεών θα βρίσκεται στην αναλυτική και λεπτολόγο Παρθένο για πάνω από 2 μήνες.

Ίσως να αναζητάτε τώρα μια έστω και προσωρινή βοήθεια, προκειμένου να στήσετε τον επενδυτικό σας σχεδιασμό και να ενδυναμώσετε τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας του σπιτιού σας.

Η βοήθεια αυτή θα σας δοθεί μέσω της μηνιαίας συνάντησης της Σελήνης με την Εστία (3:45 πμ της επομένης). Αυτή η θέση έχει επίσης τη δυναμική να στηρίξει τους αδελφικούς δεσμούς και τις φιλικές σχέσεις.

zwdia - love

Τη δυνατότητα να βρείτε λύσεις σε προβλήματα των βασικών συνεταιριστικών σχέσεων (τέτοιες είναι και οι ερωτικές σχέσεις), θα σας την δώσει το τρίγωνο που θα σχηματίσει η πολυμήχανη Αθηνά με την Ήρα στα ζώδια του νερού (6:10 το πρωί της Κυριακής).

Λίγη προσοχή θα χρειαστεί να επιδείξετε λίγο αργότερα (7:28 το πρωί της Κυριακής), για να αποφύγετε πιθανές εντάσεις που θα κεντρίσει μια δύστροπη επαφή 135 μοιρών ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera