ωροσκοπιο ημερας 31/07 Κυριακη

ωροσκοπιο ημερας

Σήμερα Κυριακή αποχαιρετάμε τον φετινό Ιούλιο, που ομολογουμένως υπήρξε ιδιαίτερα σκληρός με τον ανθρώπινο ψυχισμό – που κατ’ επέκταση ίσως να προκάλεσε και πολλά κοινωνικά δράματα.

Δεν φέρνουν όλοι οι μήνες ακρογωνιαίες εμπειρίες που μένουν χαραγμένες σε μνήμες και συνειδήσεις, ωστόσο αυτός ο μήνας στην τελευταία του μέρα φαίνεται να θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις εναντίον του.

 

Τη δυνατότητα να βρείτε λύσεις σε προβλήματα βασικών συνεταιριστικών σχέσεων αλλά και διαπροσωπικών με τα αγαπημένα σας άτομα, θα σας δώσει το τρίγωνο που θα σχηματίσει η πολυμήχανη Αθηνά με την Ήρα στα ζώδια του νερού (6:10 πμ).

zodia-taro-45

Λίγη προσοχή θα χρειαστεί να επιδείξετε λίγο αργότερα (7:28 πμ), για να αποφύγετε πιθανές εντάσεις που θα κεντρίσει μια δύστροπη επαφή 135 μοιρών ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και διαχέει στην ατμόσφαιρα την ευχάριστη ανάγκη να περάσετε χρόνο με τους αγαπημένους σας αλλά και άτομα του οικογενειακού σας κύκλου. Η όψη αυτή απαιτεί επίσης από εσάς να επιδοθείτε σε δραστηριότητες καθαριότητας σε κουζίνα και μπάνιο – μέχρι σημείου απολύμανσης, γιατί θα συντονίσουν τη σκέψη σας και θα σας ανορθώσουν συναισθηματικά.

Ιδιαίτερα υποστηρικτικός θα είναι ο δεσμός 60 μοιρών ανάμεσα στη Δήμητρα και την Αθηνά (5:29 μμ), κεντρίζοντας την ικανότητά σας να προσεγγίσετε με περισσότερη έμπνευση κάποια προβλήματα.

Μπορείτε ταυτόχρονα να οραματιστείτε τα μελλοντικά σας σχέδια και όνειρα, με αρωγό το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ψυχεδελικό Ποσειδώνα (7:52 μμ).

zwdia - love

Το κερασάκι στην τούρτα των πλανητικών κερασμάτων, αναμένεται να το βάλει το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό (7:10 πμ της επομένης), ο οποίος έχει ήδη γυρίσει την πορεία του σε ανάδρομη.

Και για όσα προβλήματα έμειναν άλυτα στις δύο προηγούμενες όψεις της, η Αθηνά θα σας δώσει άλλη μια ευκαιρία με το τρίγωνο που θα σχηματίσει με την Εστία (θα συντελεστεί ακριβώς στις 10:02 πμ το πρωί της Δευτέρας).

Ο λόγος που αναφερόμαστε σήμερα τόσο εκτεταμένα σε αυτές τις πλανητικές θέσεις που φτάνουν μέχρι και τη Δευτέρα το πρωί της 1ης Αυγούστου, είναι γιατί με την όψη Αθηνάς – Εστίας ολοκληρώνεται το Μεγάλο Τρίγωνο στα ζώδια του νερού, που έχει αρχίσει να εξελίσσεται από το Σάββατο.

zwdia shmera

Η θηλυκή φύση του πολύμορφου πλανητικού μας συστήματος επιδεικνύει τώρα την ισχύ της, για να ισορροπήσει την αρρενωπή συμμαχία του Ουρανού στον Κριό, του Ήλιου στον Λέοντα και του Κρόνου στον Τοξότη.

Η προσπάθεια γίνεται για να υπάρξει ένας έλεγχος στις θέσεις ισχύος ανά τον κόσμο, οι οποίες συχνά εμποδίζουν τους ανθρώπους να εξελιχθούν με ανοδική τροχιά, και να γίνουν οι προστάτες που με αγάπη και φροντίδα θα περιφρουρήσουν τις πολύτιμες φυσικές πηγές της Γης.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66