ωροσκοπιο 10-14/07 Εντασεις και Ευκαιριες

astrologia-161014-synodos-ilioy-ermi

ωροσκοπιο 10 Ιουλίου – Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα (Καρκίνο / Αιγόκερω)

Ποιος έχει την εξουσία; Αυτή είναι μια εποχή που μπορεί να κληθείτε να αντισταθείτε σε μια κατάσταση ή ένα πρόσωπο που σας πιέζει να χορέψετε στον δικό του ρυθμό, αντί στον δικό σας.

Αυτή είναι μια ευκαιρία να διεκδικήσετε και να ενδυναμώσετε τον εαυτό σας με νέους τρόπους, κάνοντας πράξη την εσωτερική δύναμη που έχετε αναπτύξει τους τελευταίους 6 μήνες.

zodia-taro-45

 

Το κόλπο είναι να αντιμετωπίσετε την κατάσταση ή το πρόσωπο ενώ είστε ριζωμένοι στην εσωτερική σας ειλικρίνεια και την αυθεντικότητα, αντί να προσπαθήσετε να εξολοθρεύσετε τον εχθρό χρησιμοποιώντας την υπερβολή.

Προσπαθήστε να διαπραγματευτείτε (ή παλέψτε το) μαζί, χρησιμοποιώντας την ιδανική δύναμη για να δημιουργήσετε μια λειτουργική ισορροπία εξουσίας, χωρίς κανένας από εσάς να εξατμιστεί κατά τη διαδικασία. Επίσης, να είστε ανοιχτοί στο ενδεχόμενο ότι «ο αντίπαλός σας» μπορεί να κρατάει έναν καθρέφτη, ο οποίος σας δείχνει κάτι για τον εαυτό σας που εσείς μπορεί να μην θέλετε να αναγνωρίσετε.

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως ο αντίπαλος σας είναι σωστός και εσείς λάθος, αλλά θα μπορούσε να υπάρχει κάτι που μπορείτε να μάθετε από την κατάσταση.

Αν είστε σε μια κατάσταση που δεν περιλαμβάνει έναν «αντίπαλο» κατά αυτόν τον τρόπο, μπορεί να εξακολουθεί να υπάρχει μια πτυχή του περιβάλλοντός σας που κρατάει έναν τέτοιον δύσκολο καθρέφτη, ζητώντας σας να βρείτε μια πιο επικεντρωμένη και αυθεντική εσωτερική δύναμη.

Είναι με την εξεύρεση μιας νέας ισορροπίας μέσα σε αυτό το είδος της δυναμικής, ανεξάρτητα από τις συνθήκες, που ο μετασχηματισμός μπορεί να βρεθεί.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ωροσκοπιο 14 Ιουλίου – Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία ( Λέων / Ζυγό)

Μπορεί να έχετε μια αφθονία ιδεών και λέξεων για να εκφράσετε υπό το πλαίσιο αυτής της διέλευσης. Υπάρχει η δυνατότητα (αν προσπαθήσετε για αυτή) να θέσετε τις ιδέες, τα γεγονότα και τις σκέψεις σας μαζί σε ένα συνεκτικό σύνολο. Μπορεί να βρείτε πως μπορείτε να καταλάβετε τα συνολικά μοτίβα σε μια κατάσταση ή ότι είστε σε θέση να δείτε τη μεγάλη εικόνα καλύτερα από ότι συνήθως.

Οι νέες ιδέες και μια αλλαγή της προοπτικής σας μπορεί να αφθονούν, καθώς η συνειδητότητα σας ρέει άφθονα με αισιοδοξία και οράματα δυνατοτήτων. Μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας πιο ομιλητικό από ότι συνήθως, καθώς προσπαθείτε να μοιραστείτε και να μεταφέρετε τις νέες σας ιδέες, εμπνεύσεις και γνώσεις που έρχονται στο μυαλό σας.

Γράψτε τις καλύτερες ιδέες σας για την μετέπειτα εξέλιξη τους, καθώς μπορεί να διασκεδάζετε τώρα παίζοντας με τις ιδέες σας και να μην θέλετε να σταματήσετε για να τις βάλετε σε τάξη ακόμα. Υπάρχει μια πιθανότητα να είστε τόσο ενθουσιασμένοι και με αυτοπεποίθηση, που μπορεί να δείχνετε στους άλλους λίγο υπερβολικοί ή ακόμα και ξερόλες, οπότε φροντίστε να ακούτε κιόλας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia