ωροσκοπιο 12/07 Αχρείαστες προστριβές

genia-paidiwn-indigo

ωροσκοπιο ημερας

Πολλές ήταν χθες αλλά και στη διάρκεια της νύχτας οι διφορούμενες επιρροές, από μια πλειάδα ουράνιων επιθετικών συμπεριφορών. Όπως έχουμε προειδοποιήσει, κάπως έτσι θα κυλήσουν οι επόμενες περίπου 15 μέρες, με την σημερινή να μην αποτελεί εξαίρεση.

Ιδιαίτερη προσοχή στις προκλήσεις θα χρειαστεί να επιδείξετε από νωρίς σήμερα, καθώς η Σελήνη από τον Ζυγό θα βρεθεί σε θέση αντίθεσης με τον απρόβλεπτο Ουρανό που βρίσκεται στον Κριό (12:31 μμ).

 

Λίγο αργότερα ο Ερμής θα κάνει μια προσπάθεια να παζαρέψει τίμια με τον συχνά παραπλανητικό Ποσειδώνα, μέσω μιας συνάντησής τους 135 μοιρών (2:45 μμ), ενώ η σαγηνευτική Αφροδίτη θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με την συχνά απατημένη Ήρα (3:37 μμ).

zodia-taro-45

Αυτές οι όψεις έχουν τη δυναμική να προκαλέσουν τη ζήλια αλλά και αχρείαστες προστριβές, που μπορούν με τη σειρά τους να επιφέρουν συναισθηματικά ξεσπάσματα.

zwdia-66

Την απαραίτητη γλώσσα της λογικής θα προσπαθήσει να μιλήσει σήμερα η Εστία, μέσω μιας συνάντησης υποστήριξης 60 μοιρών που θα έχει με τον Ουρανό (11:37 πμ). Αξιοποιήστε αυτή την συγκυρία για να εξομαλύνετε νωρίς τις όποιες παρεξηγήσεις ή διενέξεις, γιατί η Σελήνη από τον Ζυγό ετοιμάζεται για μια νέα δόση δυσαρέσκειας.

Στις 6:02 το απόγευμα θα αρχίσει μια 5ωρη διαδρομή κενού πορείας που θα διαρκέσει μέχρι τις 11:53 μμ, οπότε και η Σελήνη θα περάσει στα ταραχώδη νερά του παθιασμένου Σκορπιού.

Ωστόσο αυτή η είσοδος του φεγγαριού στον ογδοο εκπρόσωπο του ζωδιακού κύκλου, έχει την προοπτική να κάνει το γενικότερο κλίμα λίγο πιο «νόστιμο». Θα βοηθηθείτε πολύ αν στη διάρκεια της παραμονής της Σελήνης στον Σκορπιό, αφιερώσετε χρόνο να μελετήσετε λίγο πιο προσεκτικά θέματα που αφορούν την ψυχολογία και την ανθρώπινη συμπεριφορά.

zwdia shmera

Καταλήγοντας για σήμερα, μόνο ρίσκο με απρόβλεπτα αποτελέσματα μπορεί να χαρακτηριστεί κάθε προσπάθεια να πιέσετε για εξελίξεις σε προσωπικά θέματα, πολύ γρήγορα ή πολύ σύντομα.

Η ατμόσφαιρα δεν θα είναι ευνοϊκή, γιατί η Αφροδίτη θα βρεθεί σε μια ριψοκίνδυνη κόντρα παράλληλη θέση με τον ηγέτη του Άδη, τον Πλούτωνα (5:11 μμ). Το γεγονός ότι αυτή η όψη πραγματοποιείται ξημερώματα, είναι ίσως μια δικλείδα ασφαλείας για να μην ξενυχτίσετε με συζητήσεις επί αυτών των θεμάτων, άρα να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος να περάσει η έντονη επίδραση της όψης.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις  ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας  astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

zwdia - love