ωροσκοπιο 13/07 ψυχικές εξάρσεις

erwtas-vres-agapi-zwdia

ωροσκοπιο ημερας

Τετάρτη 13 Ιουλίου σήμερα, και το σύμπαν φαίνεται να έχει ακόμη αντιλεγόμενες διαθέσεις. Έχουμε ενημερώσει εδώ και μέρες ότι η ουράνια πρόθεση αυτή την περίοδο είναι να ταλανιστεί το ανθρώπινο είδος. Και σε αυτό τείνει να εμμένει και σήμερα, μειώνοντας την ταχύτητά του αντί να την αυξάνει προς την κατεύθυνση της προόδου.

Παρά τις 10 σκιώδεις όψεις που σχημάτισαν τα ουράνια σώματα μέσα στις τελευταίες 48 ώρες, κεντρίζοντας την αντοχή μας στα αναμενόμενα – ευτυχώς, για να τα διαχειριζόμαστε! – τεταμένα πνεύματα, το μοτίβο έχει και συνέχεια σήμερα. Τρεις θα είναι οι πλανητικές θέσεις που θα προσπαθήσουν να πιέσουν περαιτέρω τον ψυχισμό μας.

 

Ο Ερμής ετοιμάζεται να σχηματίσει ένα τετράγωνο με τη τροφοδότη Δήμητρα (6:30 μμ), πολύ αργότερα η οικοκεντρική Εστία θα σχηματίσει επίσης ένα τετράγωνο με τον θεραπευτή Χείρωνα (6:13 πμ της επομένης), και ο Άρης θα πορευτεί στη συνέχεια προς μια περιστροφική δυσχερή όψη 150 μοιρών με τον εικονοκλαστικό Ουρανό (8:14 το πρωί της Πέμπτης).

zodia-taro-45

Το πώς θα χειριστεί ο καθένας τις ψυχικές εξάρσεις που αναμένεται να προκαλέσουν αυτές οι όψεις, θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από την προσωπική του ιδιοσυγκρασία και τις επιλογές που έχει κάνει, όσο αφορά την αντοχή που επιδεικνύει όταν οι καταστάσεις δυσκολεύουν.

zwdia-66

Να σημειωθεί εδώ ότι οι προαναφερθείσες όψεις, είναι από αυτές που δεν μας επηρεάζουν μόνο τη χρονική στιγμή που συντελούνται, αλλά ώρες και πριν και μετά την ολοκλήρωσή τους. Τούτο λεχθέν, θα είναι συνετό για όλους να αποφευχθούν τα ρίσκα στον τομέα των επενδύσεων αλλά και οι προκλήσεις προς τους αγαπημένους μας ανθρώπους με άτομα σχόλια.

Μια μετριοπαθή προσπάθεια εξομάλυνσης του κλίματος θα κάνει η Σελήνη από τον Σκορπιό, μέσω του τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύες (11:47 μμ).

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις  ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας  astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

zwdia - love

Παράλληλα ο Ερμής ετοιμάζει βαλίτσα αναχώρησης από τον υδάτινο Σκορπιό, για να περάσει και να εξαγνιστεί στις αλχημικές φλόγες του Λέοντα (3:48 πμ της επομένης).

Η είσοδος του επικοινωνιακού αγγελιαφόρου των θεών στον δημιουργικό, καλλιτεχνικό και κοινωνικό Λέοντα, προηγείται κατά 9 μέρες από το ετήσιο πέρασμα της Σελήνης στο ίδιο ζώδιο. Να αρχίσετε να ετοιμάζεστε για έναν ακόμη γύρο πιθανής εχθρότητας στις κοινωνικές και επαγγελματικές σας δραστηριότητες αύριο, καθώς ο Άρης θα κάνει την απόπειρα να εξασθενίσει την ανταποκριτική ικανότητα των ανυποψίαστων θνητών.

zwdia shmera