ωροσκοπιο 14/07 Μια Ευοιωνη Ημερα

zwdia-erwtikes-21-7-14

ωροσκοπιο ημερας

Πέμπτη 14 Ιουλίου σήμερα, και παρά τις συνεχείς προειδοποιήσεις των τελευταίων ημερών για δυσχερείς πλανητικές όψεις, η σημερινή μέρα προβλέπεται να είναι αρκετά ευοίωνη! Και αυτό θα συμβάλλει φυσικά τα μέγιστα, κυρίως στην ανόρθωση της διάθεσής μας.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και θα συνάψει μια ιδιαίτερα υποστηρικτική συμμαχία 60 μοιρών με τον ευνοϊκό Δία (2:24 μμ). Στη συνέχεια θα προχωρήσει και θα σχηματίσει δύο αίσια τρίγωνα 120 μοιρών, αρχικά με τον ζωοδότη Ήλιο που βρίσκεται στον Καρκίνο (9:46 μμ), και μετά με τον θεραπευτή Χείρωνα που βρίσκεται στους επιφυλακτικούς Ιχθύες (2:31 πμ της επομένης).

 

Αυτές είναι όψεις που έχουν τη δυναμική να ενισχύσουν τις επουλωτικές δονήσεις σε κάθε επίπεδο του συνειδητού και του ασυνειδήτου μας.

zodia-taro-45

Μάλιστα ο συγκεκριμένος σχηματισμός ανάμεσα στη Σελήνη, τον Ήλιο και τον Χείρωνα, είναι γνωστός στην αστρολογική γλώσσα ως Μεγάλο Τρίγωνο. Η επιρροή του στο ανθρώπινο είδος είναι εξαιρετικά πολύτιμη, γιατί προσφέρει ενθάρρυνση σε μια ευρύτατη γκάμα ενοράσεων αλλά και αποκαλύψεων.

zwdia - love

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις  ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας  astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ας φροντίσουμε όλοι να αξιοποιήσουμε αυτές τις θετικές επιρροές, και να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να επιλύσουμε τώρα τρυφερά τις όποιες παρεξηγήσεις μπορεί να έχουν προκύψει με τους αγαπημένους μας. Θα είναι λίγες οι ευκαιρίες σας αυτή, που θα μας δοθούν μέχρι και την επόμενη εβδομάδα.

Για του λόγου το αληθές, ο Ερμής θα σχηματίσει νωρίς σήμερα ένα τετράγωνο με την Ήρα (10:20 πμ), ενώ λίγο μετά θα έρθει σε μια δυσχερή κόντρα παράλληλη όψη με τον Άρη (11:30 πμ). Την ίδια όψη θα μιμηθεί αργότερα και ο Ερμής με τον Άρη (9:01 μμ), και μετά η Σελήνη θα ολοκληρώσει την αρνητική τριπλή επίθεση με την μηνιαία συνάντησή της με τον Άρη (1:23 πμ της επομένης).

zwdia shmera

Την ψυχική κακοφωνία θα κάνει προσπάθεια να κεντρίσει περαιτέρω το 11ωρο κενό πορείας της Σελήνης μέσα στον Σκορπιό, που θα ξεκινήσει μετά τη συνάντησή της με τον Άρη και θα διαρκέσει μέχρι τις 12:15 μμ της Παρασκευής.

Αρνηθείτε να εμπλακείτε σε οποιαδήποτε προκλητική συμπεριφορά σε αυτό το διάστημα, γιατί δεν αποκλείεται να γίνετε εύκολος στόχος αρνητικής κριτικής. Η πρόταση είναι να προσπαθήσετε να χρησιμοποιείτε λέξεις που θα κατευνάζουν αντί να αποδοκιμάζουν.

zwdia-66