ωροσκοπιο 15/06 Αγαπη και Δημιουργια

zwdia-prwti-imera-kalokairioy

ωροσκοπιο ημερας Τεταρτη 15 Ιουνιου

Όπως αναφέραμε και χθες στην πλανητική καταγραφή μας, το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη από τον Ζυγό με την Αφροδίτη στους Διδύμους (10:01 πμ) θα αποτελέσει την έναρξη ενός 24ωρου που θα κατακλυστεί από αγάπη, δημιουργία και καλλιτεχνική ενέργεια.

Αναφέραμε όμως επίσης ότι αυτή η όψη ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη, αποτελεί έναρξη και μιας αβέβαιης κενού πορείας του φεγγαριού που θα διαρκέσει μέχρι να περάσει η Σελήνη στον σφοδρό Σκορπιό στις 4:19 μμ.

 

Είναι ένα 6ωρο διάστημα που δεν ενδείκνυται για να προωθήσουμε προσωπικά σχέδια, ούτε πολύ μακριά ούτε πολύ γρήγορα. Ειδικά επειδή παράλληλα η Σελήνη θα έχει και τη μηνιαία της συνάντηση με την Ήρα (3:24 μμ), της οποίας η σκιερή πλευρά συνδέεται συχνά με συναισθηματική αποδυνάμωση σε βασικές συνεργασίες μας.

zodia-taro-45

Η ελπίδα είναι να καταφέρουμε να αντιστρέψουμε αυτή την ενέργεια της Ήρας και να αξιοποιήσουμε την ανώτερη διάστασή της για ενίσχυση του σεβασμού και της ευγένειας στις σχέσεις που θεωρούμε κλειδί στη ζωή μας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Στο μεταξύ, η παρουσία της Σελήνης στον Σκορπιό για τις επόμενες δύο ημέρες, θα λειτουργήσει ως υπενθύμιση για να φορέσουμε το κοστούμι του Σέρλοκ Χολμς για να επιλύσουμε προβλήματα και να αποκαλύψουμε οικογενειακά μυστικά. Είναι μια περίοδος που θα ενισχυθούν ιδιαίτερα οι έρευνες και οι εις βάθος μελέτες, ειδικά στους τομείς της ψυχολογίας και της εσωτερικής φιλοσοφίας.

Καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια να ελιχθείτε, στη διάρκεια ενός δυσχερούς τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Χείρωνα (12:27 πμ της επομένης). Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από εξελισσόμενες εντάσεις και προτιμήστε να ενημερωθείτε για τις προόδους που έχουν επιτευχθεί στους τομείς των ολιστικών θεραπειών και της εναλλακτικής ιατρικής.

zwdia shmera