Δεύτερο Δεκαπενθήμερο Απριλίου 2015

zwdia-karkinos-afroditi

Δεύτερο Δεκαπενθήμερο Απριλίου 2015

ΓΕΝΙΚΑ: Ένας μήνας που στο τελευταίο δεκαπενθήμερο του, θα δώσει μια ώθηση σε όλα τα ζωδια προκειμένου να ενισχύσουν τις κρυφές επιθυμίες τους. Η νέα θέση της Αφροδίτης θα κάνει ακαταμάχητους τους Κριούς, τους Τοξότες και τους Αιγόκερους φυσικά.

Κριός: Ποικιλία γεγονότων και ανθρώπων καλείστε να διαχειριστείτε, πάλι, τις επόμενες ημέρες και μέχρι τις 23 Απριλίου, που συσχετίζονται με την προσωπική σας ζωή. Οι χωρισμένοι των τελευταίων εβδομάδων, θα έχουν σημαντικά νέα από τον άνθρωπο τους, μέσω τρίτων, που ίσως τους απογοητεύσουν εντελώς. Αν είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο και ανοιχτοί σε προκλήσεις, θα δεχτείτε ερωτική πολιορκία από άτομο που ανήκει στον εργασιακό σας χώρο….όπου δεν αποκλείεται να ξεκινήσει μια πολλά υποσχόμενη σχέση. Το σύμπαν….σας έχει ζορίσει αρκετά εδώ και μήνες, και τώρα έχει έρθει το σωστό χρονικό σημείο να σας ανταποθοδεί η ευκαιρία, για να ισορροπήσετε πρώτα με τον εαυτό σας και μετά με τους υπολοίπους.
Εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης
Δυσκολίες με: Καρκίνος και Ιχθύς
Θετικές ημερομηνίες: 18 και 24 Απριλίου

 

 

Ταύρος: Έχετε στην διάθεση σας 15 ημέρες, για να απολαύσετε τα δώρα που σας έδωσε η Αφροδίτη στο πέρασμα της από τον οίκο σας. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, θα μπορέσουν να ξεπεράσουν τις όποιες εντάσεις και παρεξηγήσεις έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες και να προχωρήσουν ακόμα πιο ενωμένοι με τον ταίρι τους. Οι δεσμευμένοι που έχουν γεννηθεί την δεκαετία του 1960, θα αποφασίσουν να αποχωρήσουν οριστικά από δεσμούς, ακόμα και γάμους που δεν έχουν τίποτα πια να δώσουν. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο που έχουν δεχτεί απιστία- προδοσία και εγκατάλειψη, θα μπορέσουν σύντομα να ορθοποδήσουν και να βρουν την συναισθηματική ασφάλεια σε νέα γνωριμία.
Εύνοια με: Κριός και Αιγόκερως
Δυσκολίες με: Λέων και Ζυγός
Θετικές ημερομηνίες: 19 και 29 Απριλίου

zodia-taro-45

Δίδυμοι: Μεγάλη ώθηση θα λάβετε για τις 2 τελευταίες εβδομάδες του Απριλίου καθώς η Αφροδίτη, θα ισιώσει και θα ευνοήσει όλες τις προβληματικές και δυσλειτουργικές σχέσεις των Διδύμων. Όσοι έχουν γεννηθεί την δεκαετία του ΄60, θα μπορέσουν μέσα από διάλογο με τον άνθρωπο τους, ακόμα και μετά από απομάκρυνση, να επανέλθουν στους φυσιολογικούς τους ρυθμούς και ίσως το πάνε και ένα βήμα πιο κάτω. Ο πανικός που διακατέχει του φρεσκοχωρισμένους, θα πρέπει να παταχθεί και με ψύχραιμο λόγο να διεκδικήσουν τα θέλω τους. Οι Δίδυμοι που επιθυμούν να επιστρέψουν στο παρελθόν τους, θα πρέπει να σκεφτούν και δεύτερη φορά, καθώς το πιο πιθανόν είναι να λάβουν άρνηση.
Εύνοια με: Λέων και Σκορπιός
Δυσκολίες με: Ζυγός και Αιγόκερως
Θετικές ημερομηνίες: 17 και 30 Απριλίου

Καρκίνος: Έχετε στην διάθεση σας 15 μέρες, για να ξεκαθαρίσετε στο μυαλό και στην ψυχή σας το τι ακριβώς θέλετε από την σχέση και τον σύντροφο σας. Οι γεννημένοι της δεκαετίας του -70, θα αποχωρήσουν δίνοντας χρόνο στην άλλη πλευρά να προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις. Αυτοί που έχουν μακροχρόνιες σχέσεις πριν το 2010, θα τολμήσουν αυτόν τον μήνα να ξεκινήσουν κουβέντες για γάμο και οικογένεια. Οι Καρκίνοι που είναι γεννημένοι με ανάδρομο Δία, και που έχουν διπλές καταστάσεις, θα πρέπει να είναι προσεχτικοί καθώς το σύμπαν πιθανόν να φανερώσει απιστία ή προδοσία του ατόμου για το οποίο ρισκάρουν την σχέση τους. Τα μάτια σας ανοιχτά και μην κουκουλώνετε δράσεις με ύποπτο χαρακτήρα.
Εύνοια με: Ζυγός και Τοξότης
Δυσκολίες με: Σκορπιός και Ιχθύς
Θετικές ημερομηνίες: 19 και 22 Απριλίου

 

Λέων: Πολλά τα ταξίδια και τα δρομολόγια που σας αντιστοιχούν μέχρι το κλείσιμο του μήνα και που πιθανόν…οι ελεύθεροι να γνωρίσουν την καρμική τους αγάπη. Οι δεσμευμένοι που βλέπουν μια γενικότερη αδιαφορία από τον άνθρωπο τους, θα θελήσουν περισσότερες εξηγήσεις που θα τους βγάλουν από τον φαύλο κύκλο της ανασφάλειας. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, που έχουν χωρίσει και ακόμα επιθυμούν την επανένωση, θα βρουν την κατάλληλη ευκαιρία για να μιλήσουν, να συναντηθούν και να βρουν κοινές λύσεις. Αυτοί που έχουν κρυφή διπλή ζωή, θα δεχτούν περισσότερη αγάπη, που θα τους ενθουσιάσει….ωστόσο κρατήστε ήπιους τόνους!
Εύνοια με: Κριός και Ταύρος
Δυσκολίες με: Λέων και Παρθένος
Θετικές ημερομηνίες: 19 και 29 Απριλίου

Παρθένος: Οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε μέσα στον μήνα θα είναι καταλυτικές για την προσωπική σας ζωή. Οι περισσότεροι Παρθένοι, δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι από το ερωτικό και επικοινωνιακό κομμάτι του δεσμού τους. Μέσα από συζητήσεις, θα πάρουν αποφάσεις για συνέχιση της πορείας της σχέσης ή τον τερματισμό της. Οι γεννημένοι με Βόρειο Δεσμό της Σελήνης σε τρίτο οίκο, θα μπορέσουν να ισορροπήσουν και με την πρωτοβουλία της άλλης πλευράς… και μέσα στο Καλοκαίρι να κάνουν βήματα προόδου. Αυτοί που θέλουν να κατακτήσουν την καρδιά ατόμου στον επαγγελματικό τους χώρο, ευνοούνται μέχρι τις 28 του μήνα. Ωστόσο κινηθείτε με τακτ και διπλωματία.
Εύνοια με: Καρκίνος και Σκορπιός
Δυσκολίες με: Παρθένος και Τοξότης
Θετικές ημερομηνίες: 20 και 22 Απριλίου

Ζυγός: Σαν αέρινο ζωδιο που είστε…έχετε την ικανότητα να επηρεάζετε τις καταστάσεις. Όσοι έχουν μένει μόνοι από χωρισμό…ίσως θελήσουν μέσα στις επόμενες ημέρες, να προχωρήσουν σε συμβιβαστικές λύσεις και συζητήσεις, μπορεί και μέσω τρίτων προσώπων, για να δοθούν ευκαιρίες επανασύνδεσης. Οι θέσεις των αργών πλανητών θα βοηθήσουν και όσους δεν μπορούν να απεγκλωβιστούν, από δύσκολες σχέσεις που τους καθυστερούν και τους πιέζουν. Οι τυχεροί που έχουν γεννηθεί στις τελευταίες μοίρες του ζωδιου τους, θα έχουν θετικά νέα, από ξεχασμένο έρωτα του παρελθόντος, που θα θελήσει να προσπαθήσει να αναγεννήσει τις συνθήκες του τότε…σε ένα πιο φιλόξενο τώρα.
Εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως
Δυσκολίες με: Παρθένος και Ιχθύς
Θετικές ημερομηνίες: 22 και 28 Απριλίου

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Σκορπιός: Αποφασιστικότητα και πρωτοβουλία, θα σας δώσει ο Κρόνος από τον γειτονικό Τοξότη για να λύσετε τις όποιες διαφορές και θολά σημεία, μέσα στην ερωτική σας σχέση. Η πίεση που έχετε δεχτεί τους τελευταίους μήνες, για να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις που ακόμα δεν έχουν ωριμάσει μέσα στο μυαλό σας έφερε τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Οι ελεύθεροι Σκορπιοί θα δραστηριοποιηθούν μέσα σε καινούργιους κύκλους με νέες επαφές, όπου θα γνωρίσουν άτομο, ίσως σε ζωδιο της γης, που θα τους γοητεύσει…και με προοπτική για κάτι περισσότερο. Όσοι έχουν πολλαπλές περιπέτειες σε εξέλιξη….κινδυνεύουν με αποκαλύψεις που θα τους φέρουν σε δύσκολη και αμήχανη θέση ….κατεβάστε ταχύτητες και μην βάζετε τον εαυτό σας σε ‘κίνδυνο’!
Εύνοια με: Κριός και Λέων
Δυσκολίες με: Ταύρος και Σκορπιός
Θετικές ημερομηνίες: 23 και 29 Απριλίου
Τοξότης: Η υπερβολική σας δράση σε νέες περιπέτειες πιθανόν να αποκαλυφθεί…..σε ακατάλληλο πρόσωπο. Η κίνηση του Κρόνου σε επόμενες μοίρες του ζωδίου σας, θα σας κάνει να σκεφτείτε πιο ώριμα και λογικά το τι θέλετε από την σχέση σας. Οι κινήσεις του Δία και του Άρη θα σας δώσει την υπεροχή για δηλώσετε τις προθέσεις σας και τους στόχους σας. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, είναι κοντά στο να ζήσουν έναν μοιραίο έρωτα που θα τους αναπτερώσει μετά από καιρό μοναξιάς. Όσοι έχουν χωρίσει το 2014, θα έχουν μια και μοναδική ευκαιρία μέχρι τα τέλη του μήνα, και με την βοήθεια της Αφροδίτης στους Διδύμους, για απόλυτη επανασύνδεση και εξέλιξη με γοργούς ρυθμούς. Τάση για επέκταση οικογένειας και οι παντρεμένοι του -80, που έχουν έρθει πολύ πιο κοντά το τελευταίο διάστημα.
Εύνοια με: Καρκίνος και Παρθένος
Δυσκολίες με: Ζυγός και Τοξότης
Θετικές ημερομηνίες: 21 και 30 Απριλίου

Αιγόκερως: Βελτίωση και μάλιστα αισθητή και πολύ γρήγορα, θα έχουν όλοι οι Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου. Η θέση του Άρη και της Σελήνης, διαδοχικά στα επόμενα ζωδια, θα δώσει ευκαιρίες στους περισσότερους γήινους, για να ισορροπήσουν την ζωή τους με τον άνθρωπο της επιλογής τους. Όσοι έχουν ταίρι που ανήκει σε ζωδιο του αέρα, θα δεχτούν πλήγματα αδιαφορίας και προδοσίας μετά από προσωρινή απομάκρυνση λόγω παρεξηγήσεων. Για τους γεννημένους με Νότιο Δεσμό σε υδάτινο ζωδιο, θα γνωρίσουν άτομα που θα τους γοητεύσουν, και θα τους δώσουν έναν αέρα αναγέννησης σε όλους τους τομείς.
Εύνοια με: Λέων και Ζυγός
Δυσκολίες με: Παρθένος και Αιγόκερως
Θετικές ημερομηνίες: 24 και 27 Απριλίου

Υδροχόος: Πολλά τα λάθη που έχετε κάνει τις τελευταίες εβδομάδες με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, είτε αυτός λέγεται μόνιμος σύντροφος, είτε νέα γνωριμία. Έχετε πολλές και θετικές επιρροές από τον Ουρανό και το Ποσειδώνα για να προσπαθήσετε, αν επιθυμείτε, μέχρι τα τέλη του μήνα να επανορθώσετε τις παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν. Αν το άτομο που σας ενδιαφέρει έχει ωροσκοπο σε υδάτινο ζωδιο, πιθανόν να επανασυνδεθείτε….και να είστε καλύτερα και από πριν. Οι μοναχικοί Υδροχόοι που δεν επιθυμούν άλλες περιπέτειες, θα μπορέσουν μέσα από τις καλές του παρέες να ισορροπήσουν το μυαλό και την ψυχή τους.
Εύνοια με: Ζυγός και Ιχθύς
Δυσκολίες με: Παρθένος και Σκορπιός
Θετικές ημερομηνίες: 17 και 30 Απριλίου

Ιχθύς: Έχετε κουραστεί να αγωνιείτε και να συμβουλεύετε το ταίρι σας, για το πως πρέπει να συμπεριφέρεται μέσα στον δεσμό σας. Μέχρι τις 29 Απριλίου θα δείτε αρκετά πράματα να αλλάζουν, και να βελτιώνονται καθώς η θέση του κυβερνήτη σας, σας δίνει την γοητεία και την υπεροχή να καταφέρετε τους στόχους σας. Αυτοί που έχουν γεννηθεί σε Πλούτωνα σε τέταρτο ή δωδέκατο οίκο, θα μπορέσουν να γυρίσουν στο παρελθόν και αν ζητήσουν ευκαιρία….που πιθανόν να γίνει αποδεκτή. Οι ελεύθεροι Ιχθύες θα δεχτούν ερωτικές προτάσεις, ΄’κάθε είδους”, από άτομο μέσα από τον εργασιακό τους χώρο. Αν σας ενδιαφέρει κινηθείτε με σύνεση και ωριμότητα.
Εύνοια με: Λέων και Παρθένος
Δυσκολίες με: Ζυγός και Αιγόκερως
Θετικές ημερομηνίες: 19 και 22 Απριλίου

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, και δείτε τι εύνοια σας δίνουν οι πλανήτες, αν είναι καλές οι αστρολογικές συνθήκες στο ζωδιο σας, και τι θα πρέπει να αποφύγετε ή να επιδιώξετε σε θέματα αισθηματικών και γάμου_

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια