ωροσκόπιο 2017 Οι Σχέσεις εκτοξεύονται με 5 απλά βήματα

2017 Ωροσκοπιο

Αναρωτιέστε τι μπορεί να επιφυλάσσει αυτή η νέα χρονιά για τον έρωτα και την αγάπη; Ο επεκτατικός Δίας διανύει το μεγαλύτερο μέρος του 2017 ζώδια που ευνοούν και προωθούν τη συντροφικότητα, και με τη συμβολή των εκλείψεων αυτού του έτους, το ρομάντζο θα έχει όλα τα εργαλεία για να περάσει από μια πολυπόθητη μεταμόρφωση.

Η αγάπη ποθεί μια αναγέννηση, είναι ώριμη πλέον γι’ αυτήν και τα άστρα φαίνεται να συμφωνούν! Γι’ αυτό οι προοπτικές της διαφαίνονται πιο λαμπρές από όσα βίωσε την περασμένη χρονιά – αν και θα χρειαστούν κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες ευκαιρίες ανάπτυξής της.

 

Μέσα στο 2016 είδαμε τη διάλυση του ζεύγους – πρότυπο Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ, ενώ φαίνεται να φθάρηκε και ο γάμος της Κιμ Καρντάσιαν. Ίσως αυτά να ανοίγουν ένα νέο μονοπάτι για όλους, να δημιουργήσουν και να εμπνευστούν για νέα μοντέλα ρομάντζου που θα είναι πιο προσιτά.

zodia-taro-45

Με τον Δία να κατοικοεδρεύει μέχρι τις 10 Οκτωβρίου στον Ζυγό, το ζώδιο της συνύπαρξης, το σύμπαν δίνει σε όλους την ευκαιρία να γράψουν ένα-δυο νέα ερωτικά σενάρια μέσα σε αυτή τη χρονιά! Πρέπει ωστόσο να είστε σε επαγρύπνηση αυτή την Άνοιξη, καθώς η Αφροδίτη της αγάπης θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία από τις 4 Μαρτίου μέχρι τις 15 Απριλίου. Το πισωγύρισμα της θεάς του έρωτα θα θέσει τις στενές σας σχέσεις υπό το μικροσκόπιο, εκεί που εσείς ίσως αναμένατε ότι θα εκτοξευτούν στην στρατόσφαιρα…

zwdia shmera

Σε γενικές γραμμές, το 2017 είναι μια χρονιά άκρατου πάθους, που θα καταφέρετε να διασχίσετε νέα σύνορα και να βιώσετε νέες περιπέτειες. Γι’ αυτό σας παραθέτουμε 5 σημαντικά στρατηγικά βήματα, για να προσεγγίσετε καλύτερα την αγάπη και να πολλαπλασιάσετε τις προσωπικές σας επιτυχίες μέσα στη χρονιά!

1. Ο Δίας στον Ζυγό: Αναζητήστε το δυναμικό σας ταίριzwdia-765

Αυτή είναι η πιο ισχυρή αφύπνιση για όλα τα ζευγάρια, με τον Δία να φωτίζει το ζώδιο της αφοσίωσης στις σχέσεις και να ενισχύει τις δυνατές συνυπάρξεις. Συναρπαστικά ζευγαρώματα επωνύμων – ή και χωρισμοί, γάμοι σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση και απίστευτα ριάλιτι αναμένεται να καθηλώσουν. Ο Δίας της έμπνευσης θα αναδείξει πολλούς πρωτοποριακούς δασκάλους αυτοβελτίωσης αλλά και συγγραφείς, που θα θέσουν εκτεταμένα νέες τάσεις για την αγάπη, το ρομάντζο και τις σχέσεις.

 

 

Επιτέλους! Ο ηγέτης των θεών αντιπροσωπεύει την εξέλιξη, γι’ αυτό πρέπει πλέον να ξεπεράσετε τις απόψεις του ’50 αν δεν το έχετε κάνει ακόμη. Ετοιμαστείτε για νέες περιπέτειες και καινοτόμες τροπές, για το πώς να αγαπάτε στον κόσμο του 2017. Νέες θέσεις για τα ερωτικά δίδυμα – ή και τα τρίδυμα, αν αυτή είναι η προτίμησή σας… – ενδέχεται να δείξουν εναλλακτικούς τρόπους ζωής και αγάπης.

zwdia-66

Με δεδομένους τους πολλούς γάμους ομόφυλων ζευγαριών, ίσως να διαφανούν νέες προκλήσεις στον ορίζοντα για τα πρότυπα της μονογαμίας και της ετεροφυλοφιλίας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συνεχείς αγώνες για τα δικαιώματα των φύλων, για ισότιμα νομικά δικαιώματα των ζευγαριών που δεν υιοθετούν τον παραδοσιακό έγγαμο βίο. Ο πανεθνικός Δίας θα θυμίσει σε όλους ότι υπάρχει ακόμη μακρύς δρόμος μπροστά, πριν επικρατήσει σε παγκόσμιο επίπεδο μια συλλογική αντίληψη επί αυτών των θεμάτων.

2. Ανάδρομη Αφροδίτη: Βγάλτε τα ροζ γυαλιά

Έχει φτάσει η εποχή να δείτε ρεαλιστικά το άλλο σας μισό ή τις συνήθειές σας μέσα στις σχέσεις συνολικά, καθώς η Αφροδίτη θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία από τις 4 Μαρτίου μέχρι τις 15 Απριλίου. Η θεά του έρωτα κάνει αναστροφή στη διαδρομή της κάθε 18 μήνες, δημιουργώντας μια περίοδο «συσκότισης» στην αγάπη. Η διάθεση για κατανόηση και συμβιβασμό μπορεί να δραπετεύσει από το παράθυρο αυτές τις μέρες.

Ξέρετε τι κάνει αυτή τη μετάβαση ακόμη πιο έντονη; Η Αφροδίτη θα διανύσει την ανάδρομη φάση της μέσα στον εγωκεντρικό Κριό και τους επιρρεπείς στις ψευδαισθήσεις Ιχθύες. Αυτό σημαίνει ότι ο πρίγκιπας ή η πριγκίπισσά σας μπορεί να ξαναπάρουν τη μορφή του αποκρουστικού βάτραχου μπροστά στα μάτια σας! Κρατήστε την αυτοκυριαρχία σας και συλλογιστείτε ρεαλιστικά το παρελθόν – με όλες τις χαμερπείς λεπτομέρειές του – πριν επιτρέψετε στον εαυτό σας να παρασυρθεί. Φυσικά και θα πρέπει να αποφύγετε αυτές τις ημερομηνίες, αν σχεδιάζετε να παντρευτείτε ή να ανανεώσετε τους όρκους σας με το ταίρι σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

3. Ο Δίας στον Σκορπιό: Τιθασεύστε τις φλόγες του πάθους

Τολμήστε να παίξετε με τη φωτιά – αρκεί να μην ξεχάσετε ούτε στιγμή την προστασία σας! Ο ατίθασος Δίας θα περάσει πανηγυρικά στον Σκορπιό στις 10 Οκτωβρίου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 18 Νοεμβρίου του 2018, και για 13 ολόκληρους μήνες θα πυροδοτήσει το πάθος.

Ο Σκορπιός είναι ο κυρίαρχος κυβερνήτης της σεξουαλικότητας, γι’ αυτό να είστε πάντα «προστατευμένοι» και σε ετοιμότητα. Αυτή η φάση θα καβουρντίσει κάθε υπάρχουσα αντίληψη, θα εμπνεύσει κάποιες πιο φιλελεύθερες και εξωστρεφείς θέσεις, θα εγκαθιδρύσει κάποιες νέες απόψεις σχετικά με το σεξ. Δυστυχώς όλα αυτά ενδέχεται να συνοδευτούν από κάποιες λιγότερο επιθυμητές συνέπειες, όπως η έξαρση των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων…

 

Ο προοδευτικός Δίας ευνοεί κάθε είδους μάθηση και διάδοση γνώσης, κάτι που μπορεί να αναμορφώσει τα απαρχαιωμένα προγράμματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης. Οι μαθητές θα μάθουν πολύ περισσότερα από αυτά που αφορούν τα πουλάκια και τις μέλισσες. Αλλά παράλληλα θα γνωρίσουν την αποσύνθεση των στερεοτύπων σε σχέση με τα δύο φύλα, θα προβληματιστούν για την ιδιωτικότητα στην κυριαρχία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, θα μάθουν να αποτρέπουν τη νοοτροπία του βιασμού – που έχει φτάσει σε διαβρωτικά ύψη – μέσα από πιο ουσιαστικές συζητήσεις για την συναίνεση.

Ο Σκορπιός είναι κυβερνήτης της ψυχολογίας, γι’ αυτό η κατανόηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς και των κινήτρων μπορεί να επιφέρει τεράστια διαφορά στις πτυχές της ασφάλειας και της αμοιβαίας ικανοποίησης του κορμιού και της σεξουαλικότητας.

zwdia

4. Η Χρονιά του Πετεινού: Επιδείξτε τα κάλλη σας, χωρίς έπαρση

Ορθώστε το κορμί, το στήθος έξω, αρχίστε το φλερτ με ορμή! Ο λάγνος κόκορας με το κόκκινο λειρί, είναι ο διαβόητος αδιάντροπος που λατρεύει να τραβά πάνω του όλη την προσοχή στο κοτέτσι. Μην κάνετε καμία οπισθοχώρηση στην προβολή σας, άσχετα από το φύλο και τις προτιμήσεις σας. Οι ερεθιστικές και επιδεικτικές συνδιαλλαγές θα επηρεάσουν τους πάντες – πάντα φυσικά με αμοιβαία συναίνεση.

Να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι ο Πετεινός της κινεζικής κουλτούρας αντιστοιχεί αστρολογικά στην Παρθένο του Δυτικού πολιτισμού, άρα να αναμένετε μια δόση αυτάρεσκης αθωότητας σε όλα αυτά τα «πειράγματα». Όσο πιο πολύ αφήνετε τους άλλους να σιγοβράζουν, τόσο πιο πολύ θα σας ποθούν! Μάλιστα δεν αποκλείεται να σας αρκεί να ξέρετε ότι οι άλλοι σας βρίσκουν φλογερούς. Όλες αυτές οι προκλήσεις και οι πειρασμοί, δεν είναι απαραίτητο να οδηγούν στο σεξ. Ίσως μάλιστα το 2017 να κάνει μόδα την αποχή! Παράλληλα, ο κεκαλυμμένος ερωτισμός σας δεν είναι απαραίτητο να επιφέρει ρομάντζα – η διάθεση του Πετεινού διέπεται από εγωκεντρισμό και ανεξαρτησία. Γι’ αυτό πριν αρχίσετε να σκέφτεστε ότι τα «ραμφίσματα» που ανταλλάξατε, θα σας οδηγήσουν στα σκαλιά της εκκλησίας, να θυμάστε ότι κάποιες φορές ένα φιλί είναι «απλά ένα φιλί».

5. Εκλείψεις σε Λέοντα / Υδροχόο: Ισορροπήστε μυαλό και καρδιά

Να ακολουθήσετε την καρδιά σας ή να κρατήσετε μια ψύχραιμη απόσταση; Η σειρά εκλείψεων που περιέχει το 2017 πρόκειται να σας καθοδηγήσουν. Για την αστρολογία, οι εκλείψεις αποτελούν σημεία μεγάλων αλλαγών. Ξεσκαρτάρουν ό,τι είναι πεπαλαιωμένο για να κάνουν χώρο για καινούργια πράγματα, ενώ κάθε δύο χρόνια ενέχουν ένα διαφορετικό ζεύγος αντίθετων ζωδίων.

Από τις 10 Φεβρουαρίου του 2017 μέχρι το 2019, οι εκλείψεις θα συντελεστούν κυρίως στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου. Ο Λέων είναι το ζώδιο του πάθους, του ρομάντζου, του δράματος και της υπερβολικής προσοχής. Ο Υδροχόος που βρίσκεται απέναντί του, ηγείται της συναισθηματικής αποστασιοποίησης, των πλατωνικών δεσμών και της φιλίας. Η αποστολή όλων μέσα στο 2017, θα είναι να βρουν τη σωστή ισορροπία τους ανάμεσα στη λογική και την καρδιά.

Πότε πρέπει να ανταποκριθείτε και πότε πρέπει να συγκρατηθείτε; Θα υπάρξουν οι φάσεις που πρέπει να φουντώσετε τη φλόγα, όπως οι εκλείψεις στον Λέοντα στις 10 Φεβρουαρίου και στις 21 Αυγούστου. Θα υπάρξουν επίσης οι φάσεις που πρέπει να αποστασιοποιηθείτε, όπως η έκλειψη στις 7 Αυγούστου στον Υδροχόο. Η πρόκληση για όλους αυτή τη χρονιά, θα είναι να δουλέψετε σκληρά για να βρείτε τις αποτελεσματικές δοσολογίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες  προβλεψεις 2017  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00