02/09 αστρολογικες προβλεψεις μόνο για Δύο

zwdio-aderfi-psyxi

αστρολογικες προβλεψεις μόνο για Δύο – Τετάρτη  02 Σεπτεμβρίου

Ανατολή Ηλίου 06:55 – Δύση Ηλίου 19:54

 

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκοπο σας.

 

ζωδια – Κριός: Μια ιδιαίτερα ευτυχής περίοδος ανοίγεται μπροστά σας, με σκοπό να καταφέρετε να βάλετε την ερωτική σας ζωή και τον σύντροφο σας, σε μια σειρά. Οι αποκλίσεις και οι υπερβολές θα τελειώσουν και την θέση τους θα πάρουν οι σοβαρές δράσεις και εποικοδομητικές συζητήσεις για κοινό και παραγωγικό μέλλον.

zodia-taro-45

SEX LIFE: Άσχημη

 

ζωδια – Ταύρος: Θα ξυπνήσετε από λήθαργο και θα δείτε καθαρά… ποιόν έχετε δίπλα σας. Αν πιστεύετε στην προσωπική επιλογή σας είναι η σωστή… τότε υποστηρίξτε την… και με αυτό το αστρολογικό σκηνικό σας θα σας αποδοθεί καρμική ευκαιρία για γάμο – δέσμευση  με ευτυχή πορεία.

SEX LIFE: Καλή

 

ζωδια – Δίδυμοι: Μια εβδομάδα αρκετών προβλημάτων έχει ξεκινήσει για όλους τους Διδύμους που ήδη αισθάνονται κουρασμένοι από τις λάθος συμπεριφορές του συντρόφου τους.  Η κινητικότητα της Αφροδίτης  σε υποστηρικτικό ζωδιο- Λέοντας, θα δώσει τις αφορμές για διάλογους και από τις δύο πλευρές που θα δώσει τις τελικές λύσεις… ακόμα και του χωρισμού.

SEX LIFE: Μέτρια

 

ζωδια – Καρκίνος: Θα έχετε θετικές ανταποκρίσεις στους διάλογους που θα ξεκινήσετε, για τελευταία φορά όμως…! Οι απαιτήσεις σας οι βασικές έχουν ήδη γίνει αντιληπτές και το προσεχές διάστημα θα εφαρμοστούν. Για όσους είναι σε φάση ψυχρότητας- παρεξήγησης…. ας κάνουν ένα βήμα… και θα βρουν ανταπόκριση.

SEX LIFE: Άριστη

tarw-erwtoskopio

ζωδια – Λέων: Καλή διάθεση θα υπάρξει στις τάξεις όλων των Λεόντων… που απολαμβάνουν την ερωτική του ζωή. Πολλά τα ταρακουνήματα που έφεραν τους τελευταίους μήνες, αλλά αυτοί που είχαν γερά θεμέλια και άντεξαν, θα δουν τους κόπους τους να ολοκληρώνονται…. μέσα από συμβίωση με το ταίρι τους… ακόμα και γάμο.

SEX LIFE:  Άσχημη

 

ζωδια – Παρθένος: Σημαντικές επιπτώσεις θα υπάρξουν σε όλα τα ζεύγη των Παρθένων από την διάθεση τους να χωρίσουν και να προχωρήσουν  μόνοι τους. Οι αστρολογικές όψεις πάνω στον ζωδιακό τους οίκο, δίνουν το έναυσμα για νέες κατακτήσεις και μακριά από βαλτωμένες καταστάσεις του παρελθόντος.

SEX LIFE: Καλή

 

ζωδια – Ζυγός: Η απαιτητική προσωπικότητα του συντρόφου σας … πιθανόν να σας έχει κουράσει πια. Οι σκέψεις σας είναι πολλές… και οι περισσότερες όμως λαθεμένες…τρίτα πρόσωπα, ψυχική κούραση κτλ, τελικά δεν υφίστανται….! Η απομάκρυνση που έχει υπάρξει σε φυσικό και επικοινωνιακό οφείλεται σε πρακτικά προβλήματα της καθημερινότητας του, που ίσως και να μην ξέρετε σε όλο το εύρος τους.

SEX LIFE: Μέτρια

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια – Σκορπιός: Είσαστε το πιο ευνοημένο ζωδιο των ημερών σε όποιο ερωτικό συνδυασμό και να βρίσκεστε. Πολλές οι απλόχερες δράσεις από την πλευρά του ανθρώπου σας, που θα σας παραξενέψουν ευχάριστα. Τα άστρα θα βοηθήσουν όλους τους  ταλαιπωρημένους Σκορπιούς, να βρουν την ισορροπία τους.

SEX LIFE: Άριστη

 

ζωδια – Τοξότης: Σας έχουν ξεφύγει λεπτομέρειες από τις ακραίες συμπεριφορές του συντρόφου σας. Αυτές θα πρέπει να αναλύσετε και να πάρετε αποφάσεις γρήγορα… πριν περάσετε σε δεσμευτικές δράσεις. Όλοι οι Τοξότες σε δεσμό, φέτος θα αποφασίσουν να παντρευτούν ή να κάτι πιο επίσημο….!

SEX LIFE: Μέτρια

 

ζωδια – Αιγόκερως: Δεν διευκολύνετε κανέναν με το να σκέπτεστε μόνο. Θα χρειαστεί να σηκώσετε τα μανίκια και να ασχοληθείτε εμπράκτως με την σχέση σας που δεν έχει πια την υποστήριξη ούτε από την άλλη πλευρά. Για κάποιους λόγους τα συναισθήματα και οι κοινές δράσεις αδρανοποιήθηκαν.

SEX LIFE: Καλή

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια – Υδροχόος: Η ζωηρότητα σας έχει προβληματίσει τον τελευταίο καιρό τον άνθρωπο σας, που σας έρχεται μέχρι τα τέλη της εβδομάδας  με μικρο-παράπονα. Αν δεν θέλετε δυσάρεστες εκπλήξεις καλύτερα μαζευτείτε και μην δίνετε λαβές και δικαιώματα να σας υποψιάζονται. Άλλωστε δεν έχετε και σαν ζωδιο καλή φήμη γύρω από το θέμα των ερωτικών – συναισθηματικών.

SEX LIFE: Άριστη

 

ζωδια – Ιχθύς:  Κάντε κάτι διαφορετικό από σήμερα και μαζί με το ταίρι σας, που έχει δείξει ότι μπορεί και επιθυμεί αλλά και σας εμπιστεύεται.. όπου και αν κατευθύνεστε. Για τους χωρισμένους..  πιθανή εμφάνιση ξεχασμένης υπόθεσης από το Καλοκαίρι,.. που θα ζητήσει εξηγήσεις – επανένωση.

SEX LIFE: Άριστη