Αφροδίτη στους Ιχθείς. Αγάπη πια χωρίς παρασκήνιο

synodos-afroditi-poseidwnas

Αφροδίτη στους Ιχθείς. Αγάπη πια χωρίς παρασκήνιο

Στις 03 Ιανουαρίου η ερωτική Αφροδίτη, περνάει στο τελευταίο ζώδιο του κύκλου και παραμένει εκεί μέχρι και τις 03 Φεβρουαρίου. Η συναισθηματική ωριμότητα πρυτανεύει και δίνει την σκυτάλη σε ολοκλήρωση σχέσεων που έχουν αποδείξει και πρακτικά την δυναμική τους. Μια καταπληκτική περίοδος, που θα δώσει τις αφορμές για επανασυνδέσεις.

Επιρροές σε όλα τα ζώδια:

 

Οι τυχεροί όλων είναι οι Ταύροι και οι Ιχθείς, που χωρίς πια μεγάλες καθυστερήσεις, θα δουν την αισθηματική τους ζωή να προοδεύει και να οδεύει προς την ολοκλήρωση. Μόνοι και φανατικοί εργένηδες, είναι ζήτημα λίγου χρόνου για να βρουν το έτερον τους ήμισυ. Η Αφροδίτη, θα σας φέρει και καινούργιες εργασιακές επιτυχίες.
Τυχερές ημερομηνίες: 06 Ιανουαρίου

zodia-taro-45

Για τους Κριούς και Τοξότες, που έχουν κουραστεί από τα σκαμπανεβάσματα μέσα σε σχέσεις και γάμους, θα υπάρξει μια ύφεση όλων των δυσάρεστων πια γεγονότων. Μια επόμενη χρονική περίοδος, που θα δώσει τις ευκαιρίες για αποκατάσταση των επικοινωνιών. Οικονομική άνθιση, σε όλους αυτούς που το προσπαθούν.
Τυχερές ημερομηνίες: 10 Ιανουαρίου

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Καρκίνοι και Αιγόκεροι, είναι στα καλύτερα τους. Οι όψεις της Αφροδίτης και του Ήλιου, μόνο σε κάτι εξαιρετικό μπορούν να καταλήξουν σοβαρές σχέσεις και αληθινά συναισθήματα. Η αγάπη για τους χωρισμένους συντρόφους, θα πολλαπλασιαστεί και θα γίνουν εκατέρωθεν οι συμβιβασμοί, που θα δώσουν και την τελική επανένωση.
Τυχερές ημερομηνίες: 08 Ιανουαρίου

Δεν είναι μια εύκολη περίοδος για τους Διδύμους και τους Παρθένους που θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν την αισθηματική σας ζωή. Ο ανάδρομος Ερμής σε όψεις με την Αφροδίτη, δεν αφήνει πια περιθώρια για καθυστερήσεις και υπερβολές. Αυτοί που θέλουν θα προσπαθήσουν και θα ξεφύγουν, από την μετριότητα.
Τυχερές ημερομηνίες: 30 Ιανουαρίου

Οι Λέοντες και οι Υδροχόοι, που έχουν την τόλμη να προβούν σε ξεκαθαρίσματα μέσα σε σχέσεις και γάμους, θα δώσουν μια νέα πνοή σε όλα αυτά που για μεγάλο χρονικό διάστημα είχαν μείνει στατικά. Μεγάλη εύνοια θα έχουν και οι μόνοι των ζωδίων, που θα βρεθούν μπροστά σε έναν θυελλώδη έρωτα.
Τυχερές ημερομηνίες: 02 Φεβρουαρίου

Οι τολμηροί Ζυγοί και οι ερωτικοί Σκορπιοί, μπορούν να πουν ότι αυτό το διάστημα που η Αφροδίτη θα μείνει στους Ιχθείς, θα βρουν ευκολίες στον ερωτικό τομέα. Είναι το χρονικό σημείο, που θα ξεπεραστούν οι αγκυλώσεις του παρελθόντος και οι νέες προτάσεις θα γίνουν αποδεκτές.
Τυχερές ημερομηνίες: 15 Ιανουαρίου

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις