03/04 Αφροδίτη στους Ιχθείς. Ο μεγάλος Έρωτας έρχεται!

synodos-afroditi-poseidwnas

03/04 Αφροδίτη στους Ιχθείς. Ο μεγάλος Έρωτας έρχεται!

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα η Αφροδίτη, επιστρέφει και πάλι στους Ιχθείς έστω και ανάδρομη μέχρι τις 14/04, και επιτέλους, δίνει τις ευκαιρίες σε όλες τις σχέσεις, να ευθυγραμμίσουν λόγια και πράξεις. Πολλές και οι επανασυνδέσεις, που θα προκύψουν με πρωτοβουλία και των δύο πλευρών.

Αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

 

Οι Δίδυμοι και οι πύρινοι Τοξότες, έχουν πολλά να λήξουν μέσα στον μήνα του Απριλίου, και ειδικά σε υποθέσεις που ανήκουν στο παρελθόν. Ότι μπορεί να σωθεί, θα σωθεί, και ότι επιβάλλεται πια να λήξει, θα τερματιστεί οριστικά. Καλά και τα οικονομικά σας, που θα σας λύσουν πολλά εμπόδια και καθυστερήσεις.
Εύνοια με υδάτινα ζώδια

zodia-taro-45

Για τους Κριούς και του Ιχθείς, οι δικαιολογίες έχουν τελειώσει. Μεσοβέζικες λύσεις, μυστικά και παρασκήνιο λήγουν μόνιμα. Πολλοί από εσάς θα προτιμήσετε να μείνετε μόνοι σας, παρά να συμπορεύεστε μέσα σε σχέσεις που δεν έχουν τίποτα ουσιαστικό να σας προσφέρουν.
Εύνοια με πύρινα ζώδια

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τα παιδιά οι Ζυγοί, που όλα και όλους τους αναστατώνουν, αλλά και οι βαριοί σε συμπεριφορές Αιγόκεροι, με την κίνηση της Αφροδίτης πια σε ορθή πορεία, θα καταλάβουν την αξία τους, και πόσο χρόνο έχουν χάσει. Οι μόνοι που έχουν χωρίσει, θα δεχτούν προτάσεις που θα τους δελεάσουν.
Εύνοια με αέρινα ζώδια

Οι θεωρίες για τους Ταύρους και τους Υδροχόους έχουν τελειώσει. Δεν θα ανεχτείτε, τίποτα που να σας θυμίζει το παρελθόν. Όσοι έχουν χωρίσει, ή έχουν απομακρυνθούν από το ταίρι τους, μέσα στον Απρίλιο, θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν και να λύσουν τις διαφορές.
Εύνοια με υδάτινα ζώδια

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Οι Καρκίνοι και οι Παρθένοι, έχουν την διάθεση, να ξεκαθαρίσουν την ζωή τους. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει άμεσα να διορθωθούν τα μέτρια οικονομικά και οι ρευστές καταστάσεις στην αισθηματική σας ζωή. Δεν έχετε πια την υπομονή οι τρίτοι να πάρουν τις πρωτοβουλίες, για να σας βοηθήσουν.
Εύνοια με πύρινα ζώδια

Για τους Λέοντες και οι Σκορπιοί, είναι και οι πιο τυχεροί της σεζόν που θα έχουν πολλές εκπλήξεις από τα παλιά, που θα τους ικανοποιήσουν. Είστε από τα ζώδια που θα έχουν τις περισσότερες επανασυνδέσεις και επιστροφές. Πολλά τα καλά που θα έχετε και στα οικονομικά σας δεδομένα.
Εύνοια με αέρινα ζώδια