03/08 Ανάδρομος Ουρανός. Η ερωτική ευτυχία πλησιάζει

03/08 Ανάδρομος Ουρανός. Η ερωτική ευτυχία πλησιάζει

Ο πλανήτης Ουρανός γυρνάει στις 03 Αυγούστου σε ανάδρομη κίνηση μέσα στον Κριό και θα παραμείνει έτσι, μέχρι και τις 02/01/2018. Ένα ισχυρό αστρολογικό φαινόμενο, που δεν θα επηρεάσει μόνο ατομικά έκαστο ζώδιο, αλλά και μάζες ατόμων, κοινωνίες και θα αφήσει το στίγμα του, για πολλά χρόνια μπροστά.

Πιο ειδικά:

 

Εσείς οι Κριοί, και οι αγαπητοί Ιχθείς, έχετε τα πρώτα καλά πρακτικά αποτελέσματα, άμεσα από αυτό την ανάδρομη κίνηση του Ουρανού. Αυτό σημαίνει, ότι οι πλειοψηφία των ζωδίων σας, θα προβεί σε περαιτέρω δεσμεύσεις, σε αισθηματικά και επαγγελματικά θέματα… το επόμενο 2μηνο.
Αστρολογική εύνοια: 95 %

zodia-taro-45

Οι Καρκίνοι, που βιώνουν έναν καταπληκτικό Καλοκαίρι, και οι Αιγόκεροι, που κάνουν ένα ριστάρτ στην ζωή τους, θα δεχτούν κύματα ευημερίας σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητας τους. Πιο τυχεροί από όλους, αυτοί που στο τώρα κάνουν την προσπάθεια τους, να επανασυνδεθούν.
Αστρολογική εύνοια: 97 %

Τα Ταυράκια που σκέφτονται να μετοικήσουν και οι Σκορπιοί που σκέφτονται να έρθουν, για την χάρη μιας αγάπης, θα βρουν τους δρόμους τους ανοιχτούς και στρωμένους. Λεφτά και οικονομική πια άνεση, χαρακτηρίζει τους επόμενους μήνες. Ωστόσο, διαχειριστείτε τους πάντες και τα πάντα … με σύνεση και ωριμότητα.
Αστρολογική εύνοια: 98 %

Όλα αυτά που έχετε στο πολύστροφο μυαλουδάκι σας, εσείς οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι, θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά, από τον νέο μήνα. Αυτό σημαίνει, ότι οι μόνοι θα βρουν έναν ταιριαστό ερωτικό σύντροφο, οι ήδη εν σχέση θα δεχτούν, προτάσεις από το ταίρι τους, που δεν θα μπορέσουν να τις αρνηθούν.
Αστρολογική εύνοια: 94 %

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Από την ώρα που ο Ουρανός θα γυρίσει σε ανάδρομη φορά, οι Δίδυμοι και οι Αιγόκεροι, θα αισθανθούν ότι πλέον τα πράματα, τα πρόσωπα και ο καταστάσεις μέσα στην ζωή τους, θα κινηθούν … σύμφωνα με τα θέλω τους. Αυτό σημαίνει, γάμους, οικονομική σταθερότητα και επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα.
Αστρολογική εύνοια: 99 %

Οι Παρθένοι και οι Βασιλιάδες, έχουν ένα μικρό προβάδισμα σε υποθέσεις αγάπης, που μέχρι το τέλος του 2017, θα έχουν ευθυγραμμιστεί με τις επιθυμίες τους. Παλιά ταίρια θα εμφανιστούν, προτάσεις σοβαρές και γόνιμες … θα πέσουν πάνω στο τραπέζι. Όλα δείχνουν φυσικά και την αποκλιμάκωση των παρεξηγήσεων – λαθών του παρελθόντος.
Αστρολογική εύνοια: 96 %

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Εκλειψης Αυγουστου  2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia