04/11 Πανσέληνος στον Ταύρο. Οι παλιοί έρωτες εμφανίζονται

astra_sex_590_b

04/11 Πανσέληνος στον Ταύρο. Οι παλιοί έρωτες εμφανίζονται

Αυτή η σπουδαία πανσέληνος του συντελείται στον άξονα του Ταύρου – Σκορπιού, θα φωτίσει πολλές κρυφές ιστορίες που ακουμπούν ιδιαίτερα συναισθήματα …ίσως και από το χαμένο παρελθόν!

Αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

 

Οι Κριοί, που έχουν δεχτεί προδοσία ή αδιαφορία, από τον άνθρωπο τους, θα έρθουν σε επαφή με καινούργιο κόσμο και για όλον τον Νοέμβριο, που ίσως και να τους ξαναφτιάξει την διάθεση.

zodia-taro-45

Από τους Ταύρους, ουδείς θα μείνει ανικανοποίητος. Όλα όσα σας ενδιαφέρουν είτε οικονομικά είτε συναισθηματικά, από την πανσέληνο και μετά, θα περάσουν σε δρόμους μόνιμης επίλυσης.

Οι αεράτοι Δίδυμοι, είναι και αυτοί, που θα δεχτούν την μεγάλη εύνοια αυτού του αστρολογικού φαινομένου, που θα τους κάνει να μπουν και πάλι στην καλή και παιχνιδιάρικη τους διάθεση.

zwdia-66

Όλοι οι Καρκίνοι, θα πρέπει να είναι άκρως προσεχτικοί, στα αισθηματικά τους και ειδικά, σε σχέσεις πολλών ετών. Οι μέρες αποζητούν συζητήσεις και αποφάσεις για το παρόν και το μέλλον.

Βασιλιάδες εσείς σηκώστε τα μανίκια και τα μπατζάκια σας. Σας πλησιάζουν δύο καινούργιες αισθηματικές περιπτώσεις που σίγουρα θα σας κάνουν να μπείτε και πάλι στο παιχνίδι του έρωτα.

Να προσέχετε εσείς οι Παρθένοι, τι λέτε και τι κάνετε αυτές, τις ημέρες. Όλα τα μυστικά σας είναι πιθανόν να βγουν στην επιφάνεια και να εκτεθείτε σε άτομα, που δεν σας φταίνε… και στο τέλος κάποιος να πληγωθεί.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ξεκινήστε από σήμερα Ζυγοί, να συζητάτε με τον άνθρωπο σας τις λύσεις, που επιτέλους μπορούν και πρακτικά, να σας ξεκολλήσουν από το παρελθόν και να σας κάνουν να πάτε την σχέση σας ένα βήμα πιο κάτω.

Εσείς που όλα αυτήν την εποχή Σκορπιοί, συντελούνται μέσα στον ζωδιακό σας οίκο, θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί, σε καταστάσεις νέου έρωτα και συναισθημάτων γενικότερα, που εμπεριέχουν μια δόση υπερβολής.

Μην χτυπάτε Τοξότες, την πόρτα που ξέρετε, ότι δεν πρόκειται να ανοίξει. Το μόνο που τελικά καταφέρνετε είναι να χαλάτε την διάθεση και την ψυχολογία σας. Οι νέοι έρωτες έρχονται στο δεύτερο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.

Μην κοιτάτε Αιγόκεροι, ποιος σας θέλει και ποιος δεν σας θέλει. Αποφασίστε εσείς τελικά ποιον θέλετε και κάντε τις κινήσεις τις σχετικές για να τον κατακτήσετε. Το χρήμα σας υποστηρίζει σε όλα.

taro-zodia-098

Όλα όσα έχετε κάνει μέχρι στιγμής Υδροχόοι, μέσα στην σχέση σας, το ταίρι σας, δείχνει να τα εκτιμά και να θέλει πρακτικά να σας τα ανταποδώσει στον μέγιστο βαθμό.

Αν όλα όσα έχετε εσείς οι Ιχθείς, τάξει μέσα στον δεσμό σας, δεν τα κάνετε πράξη αυτές τις ημέρες, πιθανόν και να κακοκαρδίσετε τον άνθρωπο σας. Σκεφτείτε το.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw