05/10 Πανσεληνος Ωροσκοπιο Β

kerato-7-logoi-na-fugeis

Ωροσκοπιο Πανσέληνος στον Κριό

 

Πανσεληνος Παρθενος

Μήπως η εμμονή σας με την τελειότητα στέκεται ενίοτε εμπόδιο στην κατάκτηση και διατήρηση της αγάπης; Τα υψηλά κριτήρια είναι απαραίτητα, όταν θέλετε να έχετε μια άριστη σχέση με ένα δημιουργικό ταίρι. Ωστόσο, η απαίτηση του «Τέλειου» είναι πολύ βαρύ φορτίο για κάθε θνητό άνθρωπο – όπως και ίσως μεγάλη απογοήτευση για εσάς…

zodia-taro-45

Είναι αδύνατον να μην νιώθετε την έλξη αυτή την περίοδο, με τόσο συμπαντική ενέργεια στη ζωδιακή σας γειτονιά! Πρέπει να ελαφρύνετε λίγο την επικριτική σας ανάλυση, προκειμένου να επιτρέψετε να μπει στον κόσμο σας και λίγη ατέλεια ή τρωτότητα. Η αποδοχή και εκτίμηση των άλλων έτσι όπως είναι, θα ανοίξει και την καρδιά των άλλων ώστε να σας αγαπήσουν και να σας σεβαστούν!

 

Πανσέληνος Ζυγός

Μήπως η ανάγκη σας να ικανοποιείτε τους άλλους, κερδίζει έδαφος έναντι της ικανοποίησης των δικών σας αναγκών; Στη διάρκεια της εποχής του Ζυγού, η συμπαντική γιορτή θα έπρεπε να είναι αφιερωμένη σε εσάς και μόνο – αλλά κατά πάσα πιθανότητα ήσασταν τόσο απασχολημένοι να ευχαριστήσετε τους άλλους που ξεχάσατε να κάνετε τις ευχές σας!

Η αλληλεξάρτηση δεν είναι φίλη σας, ακόμα κι αν κάποιες φορές την αποδέχεστε θετικά. Στη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου θα πρέπει να επαναξιολογήσετε τις σχέσεις σας και να αναθεωρήσετε τις ισορροπίες ανάμεσα στα δούναι και λαβείν όπου είναι απαραίτητα. Η αγάπη πλανάται στον αέρα, αν και εσείς λαχταράτε κάτι περισσότερο από απλά φλερτ και κολακείες… Επιλέξτε να είστε με ανθρώπους που στηρίζουν τα όνειρά σας, με τον ίδιο τρόπο που στηρίζετε κι εσείς τα δικά τους!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Πανσέληνος Σκορπιός

Ποιες κακές σας συνήθειες είστε επιτέλους έτοιμοι να αποποιηθείτε; Ίσως πρέπει να ξεχάσετε τα παλιά σας δεδομένα ώστε να κάνετε μια νέα αρχή με καινούργια πορεία, που θα εξυπηρετεί τις παρούσες ανάγκες σας πιο αποτελεσματικά και πιο αποδοτικά. Προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε από έντονα συναισθήματα μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ειδικά αν τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας αφορούν και κάποιες αρμονικές σχέσεις.

Καλείστε να επιστρατεύσετε την πειθαρχία σας, που θα αποτελέσει το εργαλείο για να προσεγγίσετε τις δημιουργικές, επαγγελματικές αλλά και ερωτικές σας δυνατότητες. Μπορεί η πρακτική να μην επιφέρει την τελειότητα, όμως με την επανάληψη θα φτάσετε πιο κοντά στην πραγμάτωση των ονείρων σας. Δουλέψτε σκληρά, μέχρι να φτάσετε στο σημείο να μην σας κουράζει πια!

Πανσέληνος Τοξότης

Ποιος ή τι σας κρατά από το να εκφράσετε τη χαρά και τη δημιουργικότητά σας σε όλο τους το μεγαλείο; Έχετε μέσα σας ένα ορμητικό κύμα εκτίμησης για καθετί ρομαντικό και όμορφο, ωστόσο μπορεί να νιώθετε άβολα να μοιράζεστε την ποιητική σας πλευρά με τον κοινωνικό σας κύκλο.

Όσο κι αν σας τρομάζει να δείχνετε ότι είστε ευάλωτοι, η πιθανότητα να κάνετε επαφές καρδιάς αξίζει αυτό το ρίσκο! Τουλάχιστον θα είστε αληθινοί προς τον εαυτό σας, κάτι που από μόνο του αποτελεί μια μορφή αγάπης. Αφήστε τον καλλιτέχνη να αναδυθεί από μέσα σας στη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου. Ακολουθήστε την έμπνευσή σας, ξέροντας ότι αναμένει απτά αποτελέσματα!

Διαβαστε το Μεγαλο  Ωροσκοπιο Πανσεληνος Οκτωβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Πανσέληνος Αιγόκερως

Πόσο υγιή ισορροπία υπάρχει ανάμεσα στη δουλειά και το σπιτικό σας; Σε κάτι πρέπει να κάνετε κάποιες οπισθοχωρήσεις, αν θέλετε πραγματικά να σημειώσετε επαγγελματική πρόοδο και να έχετε το ήρεμο προσωπικό περιβάλλον που χρειάζεστε. Είναι φυσικό να έχει προτεραιότητα για εσάς η καριέρα ή η μελέτη σας, όπως εξίσου ψηλά έχετε την οικογένειά σας και τις πεποιθήσεις σας.

Η απαγκίστρωσή σας από δεσμεύσεις, συνήθειες, ακόμη και σχέσεις, μπορεί να καταστεί απαραίτητη τώρα για να προσεγγίσετε το υψηλότερο επίπεδο των δυνατοτήτων σας. Η επίτευξη του ανώτατου ορίου επιτυχίας, σημαίνει να είστε διατεθημένοι να ξεφύγετε από όσα σας βολεύουν. Να ξέρετε ότι το σύμπαν είναι στο πλευρό σας, αν φανείτε πρόθυμοι να κάνετε το επιπλέον βήμα που θα σας βγάλει από τα στεγανά σας!

Πανσέληνος Υδροχόος

Έχετε κάποιες παιδικές εμπειρίες ή πεποιθήσεις που αναχαιτίζουν με κάποιο τρόπο τις ταξιδιωτικές ή μορφωτικές σας φιλοδοξίες; Επειδή είναι στη φύση σας να ξεφεύγετε από τα όρια του συντηρητισμού, λίγοι είναι πιθανό να ξέρουν τους φόβους ή τις ανασφάλειές σας.

Το πιο πρόσφατο εγχείρημά σας αξίζει τον κόπο να το επιδιώξετε με πάθος. Πρώτα όμως, πρέπει να διαγράψετε από το μυαλό σας κάτι αρνητική σκέψη που σας βασανίζει. Πρέπει να απελευθερωθείτε από σχέσεις που δεν είναι σε θέση να ωριμάσουν και να αλλάξουν μαζί σας – αλλά δεν πρέπει να το κάνετε υπό το καθεστώς θυμού. Σεβαστείτε τους άλλους όσο θα θέλατε να σας σέβονται, για χάρη της αρμονίας. Η ελευθερία έχει πάντα το κόστος της!

Πανσέληνος Ιχθύες

Πόσο αντικατοπτρίζει η αυτοεκτίμησή σας το πόσα είστε πρόθυμοι να μοιραστείτε με τους άλλους; Η εμπάθειά σας μπορεί να είναι ταυτόχρονα ευχή και κατάρα… Είναι εύκολο να νιώθετε ότι σας θεωρούν δεδομένους, όταν εσείς αμφισβητείτε άδικα την προσφορά των άλλων στις σχέσεις σας.

Είναι γνωστό ότι προστρέχετε να προσφέρετε τη συμπόνια σας στους άλλους, αλλά θα ήταν σημαντικό να μάθετε να είστε εξίσου γενναιόδωροι και με τον εαυτό σας. Οι συνειδητές χειρονομίες ευγένειας θα καταστούν το κλειδί για τη συναισθηματική σας ικανοποίηση. Όσα πιο πολλά δίνετε, τόσο πιο πολλά θα έχετε… Φροντίστε να ανάψετε μέσα σας το φως της αγάπης, για να ανορθώσετε τη συμπαντική υποστήριξη.

Διαβαστε το Μεγαλο  Ωροσκοπιο Πανσεληνος Οκτωβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65