06/09 Φθινοπωρινή Πανσέληνος. Ερωτικές αποκαλύψεις!

06/09 Φθινοπωρινή Πανσέληνος. Ερωτικές αποκαλύψεις!

Στις 09 Σεπτεμβρίου, θα συντελεστεί το ιδιαίτερο φαινόμενο της Πανσελήνου, στο άξονα των Ιχθύων. Ξεκινάει μια εποχή, που θα αφήσει τα εχέγγυα τις για όλο το υπόλοιπο Φθινόπωρο σε υποθέσεις που έχουν μείνει ημιτελείς, έτσι ώστε να παραχθούν οι λύσεις, από τους συμβαλλόμενους σε σχέσεις, συνεργασίες και φιλίες.

Ευνοημένοι του αστρολογικού γεγονότος οι γεννημένοι στις: 05/01, 31/01, 06/02, 09/02, 10/03, 19/03, 20/04, 22/04, 11/05, 25/05, 03/05, 17/05, 06/06, 17/07, 03/08, 23/09, 11/10, 19/10, 29/11, 02/12, 17/12, 19/12.

 

Πιο αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός: Εσείς και οι ασταμάτητες ερωτικές σας υποθέσεις, μόνο σε μπελάδες σας έβαλαν, όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Τώρα μέσα από μια πιο ώριμη ματιά, μπορείτε να ξεκαθαρίσετε τι και ποιος μπορεί να κρατήσει ασφαλώς την καρδιά σας.
Εύνοια από ζώδια του Αέρα

Ταύρος: Εσείς έχετε χαράξει τον δρόμο που επιθυμείτε. Αυτό είναι και λίγο βέβαια απόλυτο, και δεν επιτρέπει στην άλλη πλευρά της σχέσης… να εκφραστεί όπως θα επιθυμούσε. Ωστόσο, μέσα σε αυτόν τον μήνα τα καλύτερα είναι μπροστά σας.
Εύνοια από ζώδια του Αέρα

Δίδυμοι: Δεν χρειάζεται να κάνετε αυτήν την εποχή κάτι υπερβολικό για να τραβήξετε την προσοχή κάποιου που σας ενδιαφέρει. Οι μέρες που έρχονται θα σας φέρουν τα αποτελέσματα που ζητάτε, πιο εύκολα τελικά και πιο γρήγορα από αυτό που υπολογίζετε.
Εύνοια από ζώδια του Νερού

Καρκίνος: Αποφασίστε τι και ποιον τελικά αγαπάτε και θέλετε να κάνετε τις κινήσεις – προτάσεις σας. Ουδείς πρόκειται να σα περιμένει για πολύ ακόμη. Επίσης, μόνοι και εργένηδες, θα βρεθούν μέχρι και το τέλος του μήνα, μέσα σε καινούργιες αγκαλιές… που θα τους ανεβάσουν και πάλι την διάθεση,
Εύνοια από ζώδια του Αέρα

Λέων: Είσαστε αρκετά προβληματισμένοι, με όλα αυτά που συμβαίνουν στην καθημερινή σας προσωπική ζωή. Ίσως είναι και μια κατάσταση, που έχει ξεκινήσει από τις αρχές της προηγούμενη σεζόν. Μέσα στο επόμενο καλό αστρολογικό διάστημα, μιλήστε ανοιχτά και κάντε τις προτάσεις σας.
Εύνοια από ζώδια του Νερού

Παρθένος: Είσαστε μέσα σε πολλά και διαφορετικά ζητήματα, που πρέπει να επιλύσετε στην σχέση, στην εργασία και μέσα στην οικογένεια σας. Οι μέρες με τον Ήλιο πάνω σας, σίγουρα σας κάνουν πιο ισχυρούς σε αυτά που θέλετε να πετύχετε και σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
Εύνοια από ζώδια της Φωτιάς

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζυγός: Δεν χρειάζεται να δώσετε απαντήσεις στο εδώ και τώρα, που συσχετίζονται με τον άνθρωπο, την σχέση και τις όποιες δεσμεύσεις σας έχουν προταθεί. Αφήστε τον ανάδρομο Ερμή να τελειώσει και μετά ξανα –σκεφτείτε το.
Εύνοια από ζώδια του Αέρα

Σκορπιός: Η σκέψη που έχετε κάνει να πάτε πίσω, στο πρόσφατο σας παρελθόν και να ζητήσετε μια ευκαιρία ακόμη για επανασύνδεση ίσως και με νέους όρους, θα πρέπει να περιμένει. Όπως και να έχουν τα πράματα στην δική σας καρδιά θα πρέπει να έχετε στα υπόψιν σας, ότι δέλεαρ παντού.
Εύνοια από ζώδια της Γης

Τοξότης: Από πλευράς σας έχετε σκέψεις και αγωνίες για τον άνθρωπο σας, που δεν τον βλέπετε να είναι τόσο κοντά σας, όσο τις προηγούμενες φορές. Μην το πολλαπλασιάζετε στο μυαλό σας, απλά κάντε μια σειρά από προτάσεις που θα βελτιώσουν το κλίμα στο μεταξύ σας.
Εύνοια από ζώδια του Αέρα

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Σεπτεμβριου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Αιγόκερως: Όλα έχουν ένα όριο για το δικό σας ζώδιο. Αν τελικά μέσα στα χρονικά περιθώρια που έχετε βάλει, κάτι πρακτικό δεν αλλάξει, ίσως και να πρέπει να σκεφτείτε που και σε ποια επιλογή …έχετε κάνει το λάθος.
Εύνοια από ζώδια του Νερού

Υδροχόος: Από την ερχόμενη εβδομάδα, τα πράματα στην αισθηματική σας ζωή, στρώνουν πολύ περισσότερο και με την πρωτοβουλία του ανθρώπου σας. Πιθανόν περάσατε μια κρίση επικοινωνιών, αλλά στο τώρα όλα θα βελτιωθούν.
Εύνοια από ζώδια της Γης

Ιχθείς: Από τις 08/09 είστε ελεύθεροι να ανοίξετε το στόμα σας, και να κάνετε τις αισθηματικές – πρακτικές προτάσεις σας, στο άτομο που αγαπάτε. Οι απαντήσεις και οι επόμενες δράσεις, σίγουρα θα σας συγκινήσουν αλλά και δικαιώσουν.
Εύνοια από ζώδια του Αέρα

zwdia-zodia-astrologia-65