07/06 Ερμής στους Διδύμους. Οι μοναξιές θα αναστατωθούν!

erwtikes-13214

07/06 Ερμής στους Διδύμους. Οι μοναξιές θα αναστατωθούν!

Επιτέλους ο πλανήτης των επικοινωνιών, έρχεται μέσα στο σπίτι του. Αυτό θα προκαλέσει ένα θετικό ντόμινο εξελίξεων, σε όλα τα ζώδια αλλά κατά κύριο λόγο, πρώτα θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του αέρα. Θα παραμείνει μέσα στον οίκο που κυβερνά, μέχρι και τις 26/06, όπου και τα πάντα και οι πάντες, το πιο πιθανόν είναι να έχουν βρει την ισορροπία και το μέτρο τους.

Για όλα τα ζώδια:

 

Μπορείτε να χαμογελάσετε πιο πλατιά εσείς οι Παρθένοι και οι Ιχθείς. Αυτά που ευχηθήκατε την προηγούμενη σεζόν, θα αρχίσουν άμεσα να πραγματοποιούνται, και με προτεραιότητα, στον αισθηματικό σας κόσμο, που τόσο έχει ταλαιπωρηθεί. Τα ζευγάρια που είχαν χωρίσει, μέσα στον μήνα του Ιουνίου, θα έχουν επανασυνδεθεί, και θα είναι πολύ καλύτερα… από ότι πριν.
Τυχερές ημερομηνίες: 10 και 18 Ιουνίου

zodia-taro-45

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Δεν ξέρετε και εσείς οι Δίδυμοι, τα λατρευτά ζώδια από όλους, τι να πρωτοκάνετε και με ποιον να πρωτοασχοληθείτε! Γνωρίζετε ότι με τον Ερμή επάνω σας, μπορείτε να κάνετε θαύματα και σε αισθηματικές υποθέσεις, που σας ενοχλούν πια αλλά και σε οικονομικά, που σας κυκλώνουν με ευκαιρίες και άνεση.
Τυχερές ημερομηνίες: 11 και 20 Ιουνίου

Από την στιγμή που θα αλλάξει ο Ερμής ζώδιο, εσείς οι Κριοί και οι Αιγόκεροι θα δεχτείτε, νέα άτομα στην ζωή σας, ή και ακόμη θα σας αποκαλυφθούν κρυφοί έρωτες που θα σας εντυπωσιάσουν, με αυτά που έχουν να σας προτείνουν. Όσοι ελεύθεροι, προσέλθετε!
Τυχερές ημερομηνίες: 07 και 21 Ιουνίου

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αυτά που έχετε να εισπράξετε μέσα στο Ιούνιο εσείς οι Ταύροι και οι Λέοντες, θα είναι η απόλυτη δικαίωση, για αυτά που χάσατε το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Αυτό σημαίνει, το άτομο της καρδιάς σας, ότι επιστρέφει και αυτήν την φορά και μεταξύ σας δεν θα ξαναμπούν αποστάσεις και τρίτα άτομα.
Τυχερές ημερομηνίες: 14 και 23 Ιουνίου

Υπάρχει στο σύμπαν μια πολλή καλή διάθεση, για όλους τους Καρκίνους και Υδροχόους, που θα τους χαρίσει αυτά που έχουν…. τόσο καιρό ζητήσει και περιμένει. Καινούργιοι έρωτες, που θα ταράξουν τα ασφαλή νερά των εργένηδων και των προσφάτως χωρισμένων.
Τυχερές ημερομηνίες: 09 και 24 Ιουνίου

Δεχτείτε τα καλά που σας πλησιάζουν εσείς οι Ζυγοί, Σκορπιοί και οι Τοξότες, και που θα σας βάλουν επιτέλους σε έναν καινούργιο κύκλο, ανθρώπων και καταστάσεων, που θα σας δώσουν ένα Καλοκαίρι, γεμάτο αγάπη και οικονομική ανεξαρτησία.
Τυχερές ημερομηνίες: 11 και 17 Ιουνίου

zwdia-zodia-astrologia-65