09/11 Άρης στον Υδροχόο. Η πρόκληση του Πεπρωμένου

anadromos-aris

09/11 Άρης στον Υδροχόο. Η πρόκληση του Πεπρωμένου

Στις 09 Νοεμβρίου, ο αρχηγός Άρης περνάει στον επαναστάτη Υδροχόο, και παραμένει εκεί μέχρι και τις 19 Δεκεμβρίου. Ένα χρονικό διάστημα, που θα βοηθήσει τον ανδρικό πληθυσμό, να εκφραστεί με συναισθηματικό τρόπο.

Για όλα τα ζώδια:

 

Οι Κριοί, έχουν την υπεροχή σε όλα. Ο καιρός είναι με το μέρος τους και έτσι θα συνεχιστεί και όλο το επόμενο διάστημα. Μην ξαφνιαστείτε, αν δείτε και παλιά σας ερωτικά ζητήματα, να ξαναζωντανεύουν και να σας πολιορκούν.
Ερωτική Τύχη: 95 %

zodia-taro-45

Για τους δυναμικούς Ταύρους όλα βελτιώνονται. Οι σχέσεις και οι ερωτικές και οι διαπροσωπικές, έχουν την τιμητική τους. Άπειρες καινούργιες γνωριμίες και πολλά δέλεαρ, για δεσμευμένους και ελεύθερους.
Ερωτική Τύχη: 90 %

Εσείς οι Δίδυμοι, είσαστε σε μια κατάσταση αναμονής. Όλα και τίποτα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Έχετε κάνει τις ερωτικές σας προτάσεις και απλά στο τώρα, αναμένετε τις τελικές απαντήσεις των τρίτων.
Ερωτική Τύχη: 87 %

Οι Καρκίνοι μπορούν και αυτοί να χαίρονται, καθώς το άτομο που τους έχει παιδεύσει, τώρα θα κάνει την καταλυτική του κίνηση, για να τους δελεάσει και πάλι.
Ερωτική Τύχη: 90 %

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Διαλέξτε τι είναι καλύτερο για εσάς Λέοντες, και απλά απλώστε το χέρι και πάρτε το. Οι μέρες που τρέχουν, σας δίνουν μια υπεροχή στα πάντα. Ακόμη και σε υποθέσεις επανασύνδεσης, θα τα καταφέρετε.
Ερωτική Τύχη: 81 %

Μπορείτε μέχρι να βγει αυτός, ο μήνας εσείς οι Παρθένοι να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά. Από το επόμενο διάστημα, καινούργιος έρωτας θα σας δεσμεύσει… και αυτό θα έχει μόνιμο χαρακτήρα.
Ερωτική Τύχη: 89 %

Ζυγοί, έχετε στην διάθεση σας όλον τον Νοέμβριο, για να βρείτε συμβιβαστικές λύσεις με τον άνθρωπο σας. Ακόμη και αν υπάρχει τρίτο άτομο, μπορείτε να το ξεπεράσετε και να γίνεται και πάλι αγαπημένοι.
Ερωτική Τύχη: 92 %

09/11 Άρης στον Υδροχόο. Η πρόκληση του Πεπρωμένου

Εσείς οι Σκορπιοί, τώρα που γυρίζει η τύχη – Ήλιος πάνω σας, κάντε την κίνηση σας. Το άτομο που σας ενδιαφέρει είναι έτοιμο, να σας αποδώσει απαντήσεις θετικές και να ξεκινήσει κάτι ερωτικό στο μεταξύ σας.
Ερωτική Τύχη: 88 %

Οι Τοξότες έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις. Μέχρι την Πανσέληνο, θα έχετε τις ευκαιρίες να μιλήσετε με το άτομο που σας ενδιαφέρει και να λύστε όλες αυτές τις συσσωρευμένες παρεξηγήσεις. Χρήμα από κληρονομιά – τύχη, στον δρόμο σας.
Ερωτική Τύχη: 91 %

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Νοεμβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Οι παγιωμένες σας απόψεις Αιγόκεροι, ίσως και να μην βοηθούν και πολύ τον άνθρωπο σας, να εκφραστεί και να σας πει όλα αυτά που έχει στο μυαλό του. Βγάλτε μια πιο χαλαρή συμπεριφορά, και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν.
Ερωτική Τύχη: 85 %

Εσείς οι Υδροχόοι, μην πείτε τίποτα. Με τον Άρη να σας χαμογελά και να σας υποστηρίζει ενεργά σε όλα τα βήματα σας, είστε οι τυχεροί της εποχής. Σχέσεις και αισθήματα, είναι όλα απλωμένα στα πόδια σας… και εσείς αυτοί που επιλέγετε.
Ερωτική Τύχη: 96 %

Οι Ιχθείς, που έχουν πληγωθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα, από άδικες συμπεριφορές του ανθρώπου τους, τώρα έχει έρθει η ώρα για την πλήρη αποκατάσταση των καταστάσεων. Μιλήστε άφοβα.
Ερωτική Τύχη: 93%

09/11 Άρης στον Υδροχόο. Η πρόκληση του Πεπρωμένου