10/09 Ερμής στην Παρθένο. Είναι απάτη …το μονοπάτι!

ermis-anadromos

10/09 Ερμής στην Παρθένο. Είναι απάτη …το μονοπάτι!

Ο Ερμής λήγει την ανάδρομη του πορεία στις 10 Σεπτεμβρίου. Μέχρι και τις 30/09 που θα παραμείνει μέσα στην γήινη Παρθένο, πολλά θέματα, οικονομικά και αισθηματικά θα έχουν επιτέλους ισορροπήσει!

Προβλέψεις για όλα τα ζωδια:

 

Σίγουρα από τους πιο ευνοημένους και τυχερούς σε κάθε τομέα είστε …εσείς οι Δίδυμοι και οι Παρθένοι, που τον έχετε και Κυβερνήτη σας. Ότι και να ζητήσετε από το σύμπαν, θα σας αποδοθεί μέσα στις επόμενες 1-2 εβδομάδες. Σε κάποιους θα προκύψουν και ιδιαίτερα εύκολες επανασυνδέσεις ή και ακόμη ξαφνικά χρήματα.
Αστρολογική Τύχη: *** / **

zodia-taro-45

Μια ανάσα πριν τον τερματισμό είστε εσείς οι Τοξότες και λίγη ακόμη προσπάθεια θα χρειαστούν οι Ιχθείς, για να κατακτήσουν τους στόχους τους. Σίγουρα ο ανάδρομος, έφερε πολλά εμπόδια και καθυστερήσεις. Από τις 09/09 και μετά, θα δείτε τον άνθρωπος … να είναι πιο τρυφερός μαζί σας αλλά και τα οικονομικά σας, να σταθεροποιούνται.
Αστρολογική Τύχη: **** / *

Όλα τα Κριαράκια και οι σταθεροί σε όλα τους Ταύροι, θα έχουν μια σειρά από καλά γεγονότα, να στρώνονται στους δρόμους τους και να τους δικαιώνουν για παρελθούσες δράσεις και επιλογές. Όλα τα άλλα αφήστε τα στο σύμπαν… ακόμη και εσείς οι χωρισμένοι, που κάτι περιμένετε από τα παλιά.
Αστρολογική Τύχη: *** / **

Αν δεν θέλετε εσείς οι Καρκίνοι να μπλέξετε με ακατάλληλα άτομα, θα ήταν σοφό από την δική σας πλευρά, να έχετε τα φίλτρα σας συνέχεια ενεργά. Σε μια ανάλογη σκέψη θα βρεθούν και οι Λέοντες, που έχουν δύο αισθηματικές προτάσεις που πρέπει να σκεφτούν πιο ώριμα.
Αστρολογική Τύχη: *****

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Καθίστε σε μια αναπαυτική καρέκλα και περιμένετε εσείς οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι. Αυτά που ζητήσατε από το ταίρι σας, μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου θα γίνουν πραγματικότητα. Νέος κεραυνοβόλος έρωτας σας πλησιάζει με δώρα αγάπης, αλλά και πολύ χρήμα που θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας.
Αστρολογική Τύχη: *** / **

Θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε εσείς οι Σκορπιοί και οι Αιγόκεροι. Τα πράματα δεν είναι τόσο ρόδινα όσο φαίνονται. Θα πρέπει να μιλήσετε με τον σύντροφο σας, και να πάρετε αποφάσεις για την όποια πορεία του δεσμού σας.
Αστρολογική Τύχη: **** / *

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Σεπτεμβριου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11