10/10 Δίας στον Σκορπιό. Οικονομικά, Τύχη, Καριέρα

astrologia-dieleysi-dia

10/10 Δίας στον Σκορπιό. Οικονομικά, Τύχη, Καριέρα

Σίγουρα η αλλαγή του σταθερού και αργοκίνητου Δία και μέχρι τις 08/11/18, στον τομέα των οικονομικών, θα φέρει μεγάλες αλλαγές, που θα σταθεροποιήσουν όλα τα ζώδια, αλλά και θα βάλουν τις βάσεις για το απώτερο μέλλον.

Αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

 

Εσείς οι Τοξότες και οι Ιχθείς, που έχετε πραγματικά κουραστεί με τα εργασιακά και οικονομικά, με τις αναποδιές και τις καθυστερήσεις, που σας έχουν τύχει… να είστε απόλυτα σίγουροι, ότι από το δεύτερο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, θα δείτε μεγάλες – θετικές αλλαγές που θα σας δώσουν χρήμα και λύσιμό, όλως αυτών των αγκυλώσεων που σας ταλαιπωρούσαν.
Τυχερό διάστημα : Τελευταίο 2μηνο του ΄17

zodia-taro-45

Ακόμη μεγαλύτερη τύχη θα έχουν οι Δίδυμοι, και οι Σκορπιοί, που άμεσα, θα έχουν εξελίξεις σε υποθέσεις οικονομικών επενδύσεων, που μέχρι τώρα τις έβλεπαν να είναι στάσιμες. Ταξίδια είναι στο μενού!
Τυχερό διάστημα : Δεκέμβριος ‘17

Οι Υδροχόοι, που είναι μέσα σε εργασιακές αλλαγές, αλλά και οι Αιγόκεροι, που σκέφτονται σοβαρά, να κάνουν μια μεγάλη στροφή στην καριέρα τους, θα καταφέρουν να εξελιχθούν, και να λύσουν μέσα στο επόμενο 2μηνο τα περισσότερα των προβλημάτων τους.
Τυχερό διάστημα : Από 10/11 έως 18/12

Η υπομονή για τους Κριούς και τους Λέοντες, έχει τελειώσει. Από το δεύτερο 15μερο του Οκτωβρίου, θα έχετε ειδήσεις, από μια πιο παλιά σας οικονομική – νομική ιστορία, που θα λήξει υπέρ σας. Όσοι έχουν κουραστεί με τις σπουδές και τις μετακινήσεις, σίγουρα θα έχουν μόνο θετική κατάληξη.
Τυχερό διάστημα : Νοέμβριος ‘17

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αν δεν ξέρετε εσείς οι Ταύροι και οι Καρκίνοι, τι γίνεται στον οικονομικό σας τομέα, να είστε βέβαιοι, ότι άμεσα, θα έχετε καλές ανακοινώσεις που θα σας φέρουν κοντά σε επαγγελματικές επιτυχίες, τυχερό – ξαφνικό χρήμα, αλλά και κατάλληλα άτομα, που θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες.
Τυχερό διάστημα : Οκτώβριος και Δεκέμβριος ‘17

Σίγουρα εσείς οι Ζυγοί, θα πρέπει να ανοίξετε την αγκαλιά σας, και να αρχίσετε να υποδέχεστε όλα τα δώρα και τις εκπλήξεις που θα σας στείλει ο Δίας, τώρα από την νέα του θέση. Στην ίδια θετική φάση, θα βρεθούν και οι Παρθένοι, που μάλλον, θα δουν όλα τα όνειρα τους, να παίρνουν υλική μορφή.
Τυχερό διάστημα : Δεκέμβριος ΄17

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia