11/02 Αφροδίτη στον Ιχθύ. Ερωτικές επιστροφές!

ζωδιο-προβλεψεις-ωροσκοπος-αστρολογια-zodia

11/02 Αφροδίτη στον Ιχθύ. Ερωτικές επιστροφές!

Στις 11/02 η ερωτική Αφροδίτη, φεύγει από τον δύσκολο Υδροχόο, και περνάει στον οίκο του Ιχθύ, και δίπλα στον Ποσειδώνα. Θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 07 Μαρτίου. Το εν λόγω αστρολογικό φαινόμενο, και μέσα στο τελευταίο ζώδιο του κύκλου, θα ενεργοποιήσει μια σειρά από καταστάσεις, που θα ακουμπούν σχέσεις και συντρόφους…για να πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις, ασχέτως τι μπορεί να έχει προηγηθεί!

Πιο αναλυτικά για όλους:

 

Κριός : Εσείς έχετε καταφέρει και έχετε γίνει ερωτικά απαραίτητοι σε κάποιον, που ανήκει στον κύκλο σας, αλλά δεν σας αποκαλύπτει τις σκέψεις του. Με την Αφροδίτη να είναι μέσα στο ύδωρ, όλο αυτό θα πολλαπλασιαστεί και εσείς θα εισπράξετε εξομολογήσεις, αλλά και επιστροφές που θα σας εκπλήξουν!
Εύνοια Αστρολογική στο τομέα των αισθηματικών: ***/**

zodia-zvdia-22

Ταύρος : Φυσικά και έχετε τον πρώτο και το τελευταίο λόγο μέσα σε όλα αυτά, που θα γίνουν ειδικά το τρίτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου. Στα πόδια σας θα στρωθούν όλα και όλοι, όσοι κάποτε σας δυσκόλεψαν ή σας αδίκησαν. Οι αποφάσεις, μόνο θα σας δικαιώσουν.
Εύνοια Αστρολογική στο τομέα των αισθηματικών: ****/*

Δίδυμοι : Εσείς αυτήν την σημαντική εποχή, θα πρέπει απλά να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό και να δείτε τι κινήσεις και τις προτάσεις που σας πλησιάζουν. Εσείς που έχετε χωρίσει, θα δείτε ξαφνικά τον πρώην σας μπροστά σας, ή θα λάβετε είδηση του. Προσοχή στις αντιδράσεις σας.
Εύνοια Αστρολογική στο τομέα των αισθηματικών: *****

chartomantia-087

Καρκίνος : Από τα μέσα του Φεβρουαρίου και μέχρι να λήξει ο μήνας, εσείς θα βρεθείτε πάνω σε δύσκολα αισθηματικά μονοπάτια, που θα πρέπει να δώσετε και τις τελικές σας αποφάσεις στους ενδιαφερόμενους. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, θα φέρει και πολύ – πολύ – πολύ χρήμα!
Εύνοια Αστρολογική στο τομέα των αισθηματικών: ***/**

Λέων : Φυσικά και είσαστε άκρως προβληματισμένοι για όλα αυτά που αντιλαμβάνεστε από την μεριά του ανθρώπου σας. Έχετε πει αυτά που ζητάτε, άρα μέσα στον μήνα θα δείτε, τι θα κάνετε. Πάντως και να μην δέσει αυτή η σχέση, στην άλλη γωνία σας περιμένει νέος έρωτας.
Εύνοια Αστρολογική στο τομέα των αισθηματικών: ***/**

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Παρθένος : Έχετε την ανάγκη να φύγετε πια μακριά από καταστάσεις …. που δεν έχουν αυτό που ζητάτε. Η μοναξιά σίγουρα δεν σας τρομάζει, άρα αυτό είναι και κάτι που θα το δει ο άνθρωπος σας, και πιθανόν να συμμορφωθεί. Εύνοια μεγάλη θα έχετε σε υποθέσεις, που ακουμπούν συνεργασίες – επενδύσεις.
Εύνοια Αστρολογική στο τομέα των αισθηματικών: *****

Ζυγός : Με τον κυβερνήτη σας, σε ένα υδάτινο ζώδιο, εσείς σε κάθε μορφή της ζωής σας, θα γίνετε πολύ πιο ελκτικοί….και αυτό μεταφράζεται σε χρήμα και ερωτική αποκατάσταση με την σχέση – άνθρωπο σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά, απλά να έχετε την σοφία, να δράσετε και να επικοινωνήσετε με εγκράτεια.
Εύνοια Αστρολογική στο τομέα των αισθηματικών: ****/*

Σκορπιός : Δεν είστε εσείς τα παιδιά, που θα ακολουθήσουν το ρεύμα, αλλά και ούτε θα συμβιβαστούν με καταστάσεις, που τους απογοητεύουν. Οι μέρες μέχρι να φύγει αυτός ο μήνας, θα σας στρώσουν τις ευκαιρίες για να ζεστάνετε τις επικοινωνίες με το άτομο που με ΄στρατηγική΄ … σας κρύβεται.
Εύνοια Αστρολογική στο τομέα των αισθηματικών: ***/**

zodia-zwdia-88-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Τοξότης : Το άτομο που σας αγαπάει, αλλά στο τώρα δεν είναι κοντά σας, θα λύσει την σιωπή του, και θα σας πλησιάσει με σκοπό, για να τα ξαναβρείτε. Με τον Άρη επάνω σας, μόνο αυτό που θέλετε και όπως το θέλετε θα γίνει. Ευκολίες στα οικονομικά σας, θα βοηθήσουν και αυτά, σε αυτήν την κατεύθυνση.
Εύνοια Αστρολογική στο τομέα των αισθηματικών: ****/*

Αιγόκερως : Εσείς αγαπάτε πολύ και αυτό είναι κάτι που έχει συγκινήσει κάποιον που είναι γύρω σας, αλλά ακόμη δεν σας έχει αποκαλύψει τα αισθήματα του. Μέσα στο τρίτο 10 δεκαήμερο του μήνα, θα δείτε πλησιάσματα και λόγια αισθηματικά που θα σας συγκινήσουν. Χρήματα σας ανοίγουν διόδους.
Εύνοια Αστρολογική στο τομέα των αισθηματικών: ***/**

Υδροχόος : Δεν είστε και τα πιο εύπιστα άτομα, στην αγάπη. Ίσως επειδή έχετε περάσει πολλά. Στο τώρα που θα φύγει από πάνω σας το αστρολογικό βάρος της Αφροδίτης, εσείς θα δείτε με μια πιο ξεκάθαρη ματιά, αυτούς που πραγματικά σας αγαπούν και μπορούν… να συμβαδίσουν μαζί σας.
Εύνοια Αστρολογική στο τομέα των αισθηματικών: *****

Ιχθείς : Εσείς κρατάτε τη καρδιά του σύμπαντος! Έχετε στην διάθεση σας, αρκετό χρονικό διάστημα, για να ξεκαθαρίστε τα παλιά που σας ψάχνουν και τα καινούργια που σας προσφέρουν νέες εμπειρίες. Μην βιαστείτε, ουδείς θα φύγει από κοντά σας, εκτός και αν δεν τον θέλετε εσείς!
Εύνοια Αστρολογική στο τομέα των αισθηματικών: ****/*

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  που αφορουν τις αθεατες πλευρες  τους

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος

 σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomanteia-44