11/05 Πανσέληνος στον Σκορπιό. Το ερωτικό κυνήγι ξεκινάει

miniaies-erwtikes-zwdio-skorpios

11/05 Πανσέληνος στον Σκορπιό. Το ερωτικό κυνήγι ξεκινάει

Ένα εξαιρετικά περίεργο αστρολογικό φαινόμενο… αυτό της Πανσελήνου, που συντελείται στις 11 Μαΐου στον άξονα του Σκορπιού. Τριγμοί θα επέλθουν σε ζευγάρια που δεν έχουν καλά θεμέλια στην σχέση τους, αλλά αντιθέτως θα απογειώσει τους συντρόφους, που αγαπούν πραγματικά. Μεγάλη εύνοια θα υπάρξει σε υποθέσεις οικονομικών και νομικών, που είχαν μείνει στάσιμες για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μεγάλη εύνοια στους γεννημένους στις: 05/01, 06/02, 18/02, 03/03, 08/03, 11/03, 02/04, 09/05, 11/06, 17/07, 01/08, 09/09, 05/10, 06/11, 22/12.

 

Αναλύσεις για όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός: Έχετε περάσει πάνω από μεγάλα κύματα αυτό το χρονικό διάστημα, άρα δεν θα πρέπει να έχετε κανένα άγχος, για το αστρολογικό φαινόμενο. Το μόνο καλό που μπορεί να σας συμβεί, είναι να δείτε κάποια άτομα, από το παρελθόν σας, να πλησιάζουν με διπλωματικό τρόπο και να προσπαθούν να γεφυρώσουν τα όποια χάσματα. Σκεφτείτε το.
Αστρολογική εύνοια: 90%

Ταύρος: Για εσάς του τυχερούς Ταύρους θα γίνουν όλα. Το δυνατό φαινόμενο της Μαγιάτικης Πανσελήνου, θα σας φωτίσει σε κάθε τομέα. Οι σχέσεις και τα συναισθήματα, που είχαν παγώσει, λόγω καυγάδων, λόγω μεγάλου χρονικού διαστήματος, να αναθερμανθούν, και οι σύντροφοι θα έρθουν πιο κοντά. Πολλές και οι προτάσεις γάμου που θα ξαφνιάσουν.
Αστρολογική εύνοια: 92%

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Δίδυμοι: Εσείς δεν έχετε ούτε αναστολές, ούτε δεύτερο τρόπο σκέψης. Αυτοί είστε και αρέσετε σε όλους. Η πανσέληνος θα σας δώσει τις ευκαιρίες, για να πλησιάσετε άτομα που σας ενδιαφέρουν και να γνωριστείτε, σε πιο προσωπικό βαθμό. Πολλές και οι εμπορικές – οικονομικές συμφωνίες, που θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε.
Αστρολογική εύνοια: 99%

Καρκίνος: Σίγουρα όλα τα υδάτινα ζώδια, έχουν μια πιο βαθιά αισθηματική ένταση κάτω από αυτά τα ισχυρά αστρολογικά φαινόμενα. Αυτό τις 11ης Μαΐου, θα δώσει πολλές και ευχάριστες ανατροπές σε υποθέσεις ζευγαριών που ενώ είχαν αποφασίσει, να χωρίσουν, ίσως και τώρα να δευτεροσκεφτούν, για να επανενωθούν. Σίγουρα τα οικονομικά σας θα ανθίσουν.
Αστρολογική εύνοια: 95%

Λέων : Έχετε πολλά ζητήματα που αυτές τις τελευταίες εβδομάδες, σας τραβούν την προσοχή μακριά, από τον άνθρωπο και την σχέση σας. Μέχρι και την λήξη του Μαΐου εσείς, θα καταφέρετε και πάλι να βρείτε την εσώτερη σας ισορροπία, και να φέρετε τις καταστάσεις, στα μέτρα σας. Πολλές και οι νέες γνωριμίες, για τους αδέσμευτους – χωρισμένους, που θα τους αναγεννήσει το ηθικό. Όλα λοιπόν καλυτερεύουν.
Αστρολογική εύνοια: 95%

Παρθένος: Είσαστε άτομα που βλέπετε τα πάντα με την θετική σας ματιά. Αυτό είναι και ένα χαρακτηριστικό που έχει γοητεύσει πολύ κόσμο, γύρω σας και το πιο πιθανό είναι να σας φέρει και έναν μεγάλο έρωτα μέσα στον τρέχοντα μήνα. Από τα ζευγάρια που έχουν χωρίσει – απομακρυνθεί, πολλά θα καταφέρουν να πλησιαστούν επικοινωνιακά και τα επανενωθούν.
Αστρολογική εύνοια: 94%

Ζυγός: Υπάρχει έλλειψη κατανόησης μέσα στα ζευγάρια των Ζυγών. Αυτό είναι και κάτι που κάτω από την δυναμική πανσέληνο θα λυθεί. Μέσα από σοβαρές συζητήσεις, το μόνο βέβαιο είναι ότι, θα βρεθούν οι συνισταμένες που θα ενώσουν περισσότερο. Τυχεροί στον έρωτα είναι και οι ελεύθεροι, που μπορεί να δεχτούν ερωτικές κρούσεις από φιλικό τους πρόσωπο.
Αστρολογική εύνοια: 92%

Σκορπιός: Εσείς είσαστε οι απόλυτοι πρωταγωνιστές. Μπορεί να ευχηθείτε και αυτό θα γίνει πραγματικότητα. Κάποιες εντάσεις – τριβές που προκλήθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, θα λυθούν και πολλά από τα ζευγάρια των Σκορπιών, θα πάρουν αποφάσεις, για το άμεσο μέλλον γύρω από μόνιμες – επίσημες δεσμεύσεις.
Αστρολογική εύνοια: 95%

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης: Η ψυχολογία σας είναι ανεβασμένη και το μόνο σίγουρο, είναι ότι αυτό περνάει και στον άνθρωπο σας. Κάποιες σταματημένες καταστάσεις γύρω από το οικονομικά σας, θα σας δώσουν χρήμα και λύσεις άμεσα. Νέες ουσιαστικές γνωριμίες, για τους εργένηδες θα προκύψουν που μέσα στο Καλοκαίρι, θα γίνουν θυελλώδεις έρωτες.
Αστρολογική εύνοια: 93%

Αιγόκερως: Είσαστε σε μια δυναμική, που όλα μπορείτε να τα καταφέρετε. Μέσα σε αυτόν τον υπόλοιπο μήνα, θα καταφέρετε να λύσετε τις διαφορές σας, και να ορίσετε τα προγράμματα σας, για το Καλοκαίρι. Κάποιο θα παντρευτούν, κάποιοι θα αποφασίσουν να γίνουν γονείς. Εκπλήξεις για τους μοναχικούς του ζωδίου, που θα βρουν το ταίρι τους.
Αστρολογική εύνοια: 96%

Υδροχόος: Πολλές οι σκέψεις που περνάνε από το μυαλό σας. Ίσως και να έχετε μπει σε υποψίες ότι το ταίρι σας, έχει πια βαρεθεί, και δεν σας δίνει το 100% της αγάπης του. Μετά την λήξη της πανσελήνου, και ακόμη καλύτερα μέσα στο 3ο δεκαήμερο του Μαΐου, μπορείτε να ανοίξετε κάποιες πιο αναλυτικές κουβέντες για την πορεία σας.
Αστρολογική εύνοια: 96%

Ιχθείς: Έχετε μεγάλη τύχη, σε αυτά που προσπαθείτε να ολοκληρώσετε. Το άτομο που αγαπάτε θα σας δώσει τις απαντήσεις που ζητάτε, και μια μεγάλη αγάπη θα ξεκινήσει. Εσείς που σκέφτεστε, να πάτε και να ψάξετε ένα έρωτα από το παρελθόν, μην το κάνετε. Είναι πιθανό να σας έρθει αυτός πρώτος!
Αστρολογική εύνοια: 98%