12/07 Η Αφροδίτη στον Λέοντα φέρνει σμίξιμο συναισθημάτων

angel-hunger-love-1280×800-donibar-angelBlue

12/07 Η Αφροδίτη στον Λέοντα φέρνει σμίξιμο συναισθημάτων

Ο πλανήτης των αισθημάτων αφήνει τον Καρκίνο, και εισέρχεται στον οίκο του Λέοντα στις 12/07 και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 05 Αυγούστου. Ανατροπές και αποκαλύψεις σε όλα τα συναισθηματικά θέματα. Ιστορίες του στοιχειωμένου παρελθόντος έρχονται στο παρόν και ζητούν δικαίωση.

Αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

 

Όλοι οι Κριοί και οι Τοξότες έχουν εκκρεμότητες με το αισθηματικό τους παρελθόν. Αυτό θα το αναζητήσουν στα τέλη του Ιουλίου, ίσως και με την λογική του να δοθεί μια ακόμη ευκαιρία σε αυτούς που πραγματικά το αξίζουν αλλά και το θέλουν.
Τυχερές ημερομηνίες για την Αγάπη: 15 και 20 Ιουλίου

zodia-taro-45

Για τους Καρκίνους και τους Ιχθείς, που θεωρούνται οι πιο τυχεροί της περιόδου, όλα μπορούν να συμβούν αυτήν την περίοδο. Είσαστε τα ζώδια που αυτό το Καλοκαίρι θα επανασυνδεθείτε με παλιές αγάπες και ίσως πια πιο έτοιμοι από ποτέ, τολμήσετε και το επόμενο βήμα προς μια δέσμευση.
Τυχερές ημερομηνίες για την Αγάπη: 14 και 30 Ιουλίου

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Οι περισσότεροι Δίδυμοι και Αιγόκεροι, έχουν ήδη βρει το άλλο τους μισό. Άρα το μόνο που απομένει είναι να ωριμάσουν και οι συνθήκες για κάτι καλύτερο. Οι ελεύθεροι έχουν στα πλάνα τους πολλές εκδρομές και ταξίδια, που σίγουρα θα τους φέρουν μπροστά σε πολλούς νέους και ενδιαφέροντες αισθηματικούς πειρασμούς.
Τυχερές ημερομηνίες για την Αγάπη: 21 Ιουλίου και 1 Αυγούστου

Τα αιώνια παιδιά Ζυγοί και Σκορπιοί, που δεν ζουν χωρίς έρωτα και περιπέτειες, μέχρι και την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, θα έχουν βρει τον ‘μάστορα’ τους. Όλα τα αστρολογικά δεδομένα, σας αποδίδουν τις πολύτιμες ευκαιρίες για να βρείτε αυτόν, που θα ηρεμήσει πια την ψυχή και το πνεύμα σας.
Τυχερές ημερομηνίες για την Αγάπη: 28 και 31 Ιουλίου

Οι Παρθένοι και οι Ιχθείς είναι αρκετά απαισιόδοξοι αυτό το χρονικό διάστημα. Πιθανόν για αυτό να ευθύνεται η παρατεταμένη μοναξιά, αλλά η Αφροδίτη από την νέα πύρινη θέση της, θα αποδώσει ευκαιρίες που θα σας ικανοποιήσουν. Ακόμη πιο τυχεροί οι εν σχέση, που θα δουν υπερβολή έρωτα και συναισθημάτων από τον σύντροφο τους.
Τυχερές ημερομηνίες για την Αγάπη: 24 και 28 Ιουλίου

Οι μοναχικοί Ταύροι και οι Λέοντες ας μετρήσουν πια ανάποδα. Οι μέρες με τόση αστρολογική κινητικότητα, θα αποδώσουν μοιραίες γνωριμίες πριν λήξει ο μήνας του Ιουλίου. Τα εμπόδια απομακρύνονται και η καλή διάθεση για κοινωνική συναναστροφή, θα φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.
Τυχερές ημερομηνίες για την Αγάπη: 25 Ιουλίου και 3 Αυγούστου