12/11 Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Ελπίδα για τους Χωρισμένους

synodos-afroditi-poseidwnas

12/11 Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Ελπίδα για τους Χωρισμένους

Στις 12 Νοεμβρίου η Αφροδίτη εγκαταλείπει τον γιό του Δία, Τοξότη και περνάει στον ήσυχο αλλά αστραπόβολο πνευματικά Αιγόκερω. Όλες οι ερωτικές σχέσεις θα εναρμονιστούν με την λογική κάθε ενός, που αποζητά το καλύτερο για τον εαυτό του και τον σύντροφο του. Αυτήν την περίοδο θα γεννηθούν και έρωτες που θα κρατήσουν μια ζωή.

Για όλα τα ερωτευμένα ζώδια:

 

Οι Τοξότες και οι Ιχθείς, έχουν τον πρώτο ρόλο, σε υποθέσεις αγάπης και χωρισμού. Πέρασαν μέσα από συμπληγάδες, αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι τώρα έχουν ξεκαθαρίσει το μυαλό και την καρδιά τους. Το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση των αποφάσεων τους.
Ερωτική εύνοια: *** / **

zodia-taro-45

Οι ασταμάτητοι Κριοί και Δίδυμοι, έχουν πολλά να κάνουν. Σε πρώτη φάση, να διώξουν από την μνήμη τους οτιδήποτε και οποιονδήποτε τους στεναχώρησε. Έχει έρθει το σωστό πλήρωμα του χρόνου, για αποφάσεις. Καλά και τα νέα που θα σας έρθουν για υποθέσεις οικονομικών.
Ερωτική εύνοια: **** / *

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Για τους ρομαντικούς Καρκίνους και Παρθένους, που έχουν μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι τους…η Αφροδίτη θα μεριμνήσει και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεθεί το κατάλληλο άτομο, που μπορεί να γοητεύσει και να δέσει την καρδιά τους… μόνιμα.
Ερωτική εύνοια: ***/**

Εσείς οι Ταύροι και οι αριστοκρατικοί Λέοντες έχουν την μεγάλη τύχη που τους προσφέρει η ερωτική Αφροδίτη, για να έρθουν και πάλι σε συμφωνία με τον άνθρωπο τους, άσχετα αν έχουν ειπωθεί άσχημα λόγια, και έχει περάσει και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ερωτική εύνοια: *** / **

12/11 Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Ελπίδα για τους Χωρισμένους

tarw-wroskopio-4

Οι Ζυγοί και οι Σκορπιοί, μπορούν να έχουν όλα αυτά που επιθύμησαν. Καλύτερα οικονομικά, πολλές αισθηματικές επιλογές αλλά και μια καλύτερη ψυχολογία για αρχή. Σε δεύτερο τόνο θα μπορέσουν να διορθώσουν και λάθη του παρελθόντος, με άτομα που ακόμη αγαπάτε και σας αγαπούν.
Ερωτική εύνοια: * / ****

Αιγόκεροι και Υδροχόοι προσοχή τώρα στα πάντα. Θα γίνετε το απόλυτο επίκεντρο για παλιές και καινούργιες γνωριμίες, που ελάχιστες θα σας τραβήξουν την σύνθετη προσοχή. Δεν χρειάζεται να βιαστείτε για τίποτα. Αφήστε τους άλλους να έρθουν σε εσάς και να σας ανακοινώσουν, τα θέλω τους.
Ερωτική εύνοια: *** / **

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Νοεμβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις