13/06 Ερμης στους Διδύμους – Ερωτικές αποκαλύψεις

kerato-7-logoi-na-fugeis

13/06 Ερμης  στους Διδύμους – Ερωτικές αποκαλύψεις

Ο Ερμης  στις 13 Ιουνίου, περνάει στον οίκο των αέρινων Διδύμων και παραμείνει εκεί μέχρι τις 30/06.

Τα ζώδια:

Οι Κριοί, έχουν ήδη μπει στην νοοτροπία του ‘προσπερνώ’, τις άσχημες καταστάσεις και δεν γυρίζουν πια πίσω. Αυτό σε βάθος λίγων εβδομάδων θα τους δικαιώσει.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι: 06/04 και 10/04

zodia-taro-45

Για τους αναποφάσιστους Ταύρους, έχουν στην διάθεση τους 2 εβδομάδες όπου και θα πρέπει να κάνουν την ανατροπή τους, να βγουν από τα στερεότυπα και να διεκδικήσουν το άτομο που θέλουν.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι: 11/05 και 19/05

 

Οι Δίδυμοι, έχουν την απόλυτη τιμητική τους. Ο Ερμης είναι πάνω σας και θα κάνει το θαύμα σας. Σίγουρα θα σας φέρει τον άνθρωπο της καρδιάς σας…μπροστά σας.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι: 01/06 και 10/06

Έχετε μείνει στις συζητήσεις Καρκίνοι. Αν δεν τολμήσετε να ξεκαθαρίσετε λόγια και παρεξηγήσεις του παρελθόντος, τίποτα δεν θα εξελιχτεί και κανένας δεν θα εκφράσει την προτίμηση του σε εσάς.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι: 30/06 και 06/07

zodia-taro-zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Οι Λέοντες που διατηρούν την μοναξιά τους για λόγους ασφάλειας, αν δεν ενεργοποιηθούν θα χάσουν τις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν, και μαζί και το Καλοκαίρι.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι: 09/08 και 14/08

Δεν έχετε πια Παρθένοι κανέναν ενδοιασμό. Είσαστε σίγουροι για τα συναισθήματα σας και τώρα έχει έρθει η κατάλληλη ώρα ,με τον Ερμή και  την Αφροδίτη στους διδυμους, για να τα εκφράσετε.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι: 15/09 και 20/09

Αυτό που ζείτε Ζυγοί, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που επιθυμείτε. Σε όλο αυτό αν τελικά αντιλαμβάνεστε ότι σας εμποδίζει η μέτρια προσωπική σας ζωή, κάντε τις διορθώσεις σας.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι: 02/10 και 09/10

Τα λόγια που ακούτε Σκορπιοί, είναι χωρίς περιεχόμενο. Ο Ερμης στους Διδύμους είναι συμμαχική, άρα δείτε τι και ποιος τελικά αξίζει. Μην έχετε αμφιβολίες αυτό που εισπράττετε, αυτό και συμβαίνει.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι: 03/11 και 12/11

Μπορείτε εσείς οι Τοξότες, να ανάψετε την σπίθα της Αγάπης και πάλι μέσα στην ερημωμένη σχέση σας. Η Αφροδίτη από τον απέναντι οίκο, σας δίνει όλα τα αβαντάζ, για να τολμήσετε.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι: 05/12 και 20/12

Θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε την καλή περίοδο Αιγόκεροι, μέχρι και τα τέλη του Ιουνίου. Εκφράστε την αλήθεια σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει
Ευνοημένοι οι γεννημένοι: 04/01 και 15/01

Θα βρεθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις Υδροχόοι, για να ξαναπλησιάσετε το άτομο που επιθυμείτε. Να είστε σίγουροι, πως θα σας ανταποκριθεί άμεσα.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι: 06/02 και 14/02

Οι Ιχθείς, είναι ίσως και στα καλύτερα τους. Έχετε τις καλύτερες και πιο δυνατές αστρολογικές όψεις, για να κερδίσετε τις εντυπώσεις, και να γοητεύσετε το άτομο που έχετε ερωτευτεί.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι: 02/03 και 10/03