13/08 Ανάδρομος Ερμής … και η νύφη το έσκασε!

zygos-kai-feggaria

13/08 Ανάδρομος Ερμής … και η νύφη το έσκασε!

Στις 13 Αυγούστου ο άστατος και γοργός Ερμής, θα γυρίσει σε ανάδρομη φορά και θα παραμείνει να μπλέκει καταστάσεις και γεγονότα …μέχρι και τις 05/09/17. Το γεγονός ότι αυτό συντελείται … μέσα από τον ζωδιακό οίκο που κυβερνά, την Παρθένο, του δίνει πολύ μεγαλύτερες δυναμικές και εξουσίες.

Επιρροές σε όλα τα ζώδια:

 

Όλοι οι Κριοί και οι Τοξότες, αυτή την περίοδο έχουν πολλά ερωτικά ζητήματα σε εκκρεμότητα και αυτό τους καθιστά απολογούμενους σε τρίτα μάτια. Ο ανάδρομος Ερμής, ίσως και να φέρει τις αποκαλύψεις πιο κοντά, άρα πάρτε άμεσα τις αποφάσεις σας.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-taro-45

Οι Ταύροι και οι Ιχθείς, έχουν μεγάλη τύχη αυτήν την εποχή και μέχρι τα τέλη του μήνα του Αυγούστου, που μεταφράζεται σε χρήμα νέες ερωτικές προτάσεις, που ίσως και να μιλούν για μεγάλες αγάπες σε μικρό χρονικό διάστημα.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Οι σκέψεις των άμεσα επηρεασμένων από τον ανάδρομο Ερμή, των Διδύμων και των Παρθένων, αφορούν αποκλειστικά το παρελθόν, και τους τρόπους που πιθανόν να μπορέσουν … να το κάνουν και πάλι παρόν. Οι ερωτικές ιστορίες είναι και κάτι που θα σας απασχολήσει όλον τον μήνα.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

Οι μέρες που έρχονται θα είναι ιδιαίτερα καλές για τους Σκορπιούς και τους Υδροχόους, που θα βρουν τους πρακτικούς τρόπους, να λύσουν τις επικοινωνιακές τους διαφορές με το άτομο που αγαπούν και να εξελιχθούν μαζί. Πολλές και οι προτάσεις γάμου που θα πέσουν στο τραπέζι σας.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όλα αυτά που συμβαίνουν τα περίεργα και τα δύσκολα, σε εσάς τους Καρκίνους και τους Ζυγούς, από τις 18 / 08 και μετά… θα ξεπεραστούν. Οι οικονομικές ειδήσεις που θα σας προκύψουν θα σας γεφυρώσουν τα χάσματα με τις πρακτικές υποχρεώσεις, που έχετε και σας ταλαιπωρούν. Σε δεύτερο τόνο, το άτομο που αγαπάτε … αλλά έχετε χωρίσει θα σας επισκεφτεί χωρίς προειδοποίηση.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Πολλά και τα καλά σε όλους τους τομείς, που πλησιάζουν τους Λέοντες και τους Αιγόκερους, και που θα τους φανερωθούν στο τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου. Σκεφτείτε λοιπόν από τώρα τι και ποιον θέλετε να σας ζεστάνει την καρδιά, και αυτό να έχει μόνιμο χαρακτήρα.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love