14/11 Πανσέληνος “Super-Fullmoon”. Η Αγάπη ξανάρχεται

panselinos-zwdio-ydroxoos

14.11 Πανσέληνος “Super-Fullmoon”.Η Αγάπη ξανάρχεται

Την ερχόμενη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου συντελείται ένα δύσκολο σεληνιακό αστρολογικό φαινόμενο στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, που θα ταράξει τις σχέσεις αισθηματικού περιεχομένου. Επιβάλλεται εγκράτεια και σύνεση σε λόγους και δράσεις.

Ευνοημένοι του φαινομένου οι γεννημένοι στις: 02/01, 18/01, 06/02, 20/02, 05/03, 14/03, 04/04, 30/04, 06/05, 12/05, 10/16, 03/07, 18/07, 10/09, 29/09, 06/10, 31/10, 02/11, 11/11, 01/12, 23/12

 

Kαι οι κάτωθι συνδυασμοί:
Κριός με ωροσκόπο Ταύρο
Ταύρος με γενέθλια Αφροδίτη στον Κριό
Καρκίνος με ανάδρομο Ζυγό
Λέων με ωροσκόπο Αιγόκερω
Παρθένος με γενέθλιο Ερμή σε πρώτες μοίρες
Ζυγός με στέλιουμ στον Σκορπιό
Σκορπιός με προσωπική Πανσέληνος
Τοξότης με ωροσκόπο σε γήινο ζώδιο
Αιγόκερως με ωροσκόπο σε Αέρινο ζώδιο
Ιχθείς με στέλιουμ σε Κριό

zodia-taro-45

Αναλυτικά για όλους:

Κριός: Αυτές τις μέρες μην κάνετε κάτι υπερβολικό. Όλα είναι υπό αμφισβήτηση και ίσως να μην υπάρξει η συνέχεια που θα επιθυμούσατε. Το φαινόμενο, δημιουργεί πολλές εντάσεις και αυτό που πρέπει να κάνετε είναι περιμένετε ο Ήλιος να περάσει στον συγγενικό Τοξότη. Εκεί όλα θα είναι πιο εύκολα.
Τύχη στον έρωτα: 4/5

Ταύρος: Μην ζορίζετε την ερωτική σας τύχη. Το βλέπετε και εσείς. Τα πράματα έχουν γίνει δύσκολα μέσα από επικοινωνιακά αδιέξοδα. Αυτό το άτομο που θέλει να έρθει να σας βρει, θα το κάνει και με σοβαρές προτάσεις στα χέρια του. Μόνοι και χωρισμένοι έχουν τύχη σε νέες γνωριμίες.
Τύχη στον έρωτα: 3/5

Δίδυμοι: Κάντε μια πρακτική κίνηση αυτές τις ημέρες, και βγάλτε από την αισθηματική σας καθημερινότητα την ρουτίνα, που και εσείς βλέπετε ότι σας χαλάει την ατμόσφαιρα με τον σύντροφο σας. Οι περισσότεροι μπορεί να δοκιμάζεστε, αλλά θα τα καταφέρετε.
Τύχη στον έρωτα: 5/5

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Καρκίνος: Εσείς καλό θα ήταν αυτές τις ημέρες, να κάνει κάτι που θα σας αυτοβελτιώσει. Μην καταπιάνεστε μόνο γύρω από τον άνθρωπο σας και την ζωή αυτού. Όλος ο υπόλοιπος μήνας, θα σας προσφέρει ευχάριστες εκπλήξεις και χρήμα.
Τύχη στον έρωτα: 4/5

Λέων: Παραμείνετε εστιασμένοι σε όλα αυτά, που έχετε στο πλάνο σας. Μπορεί να υπάρχουν τρίτες παρεμβατικές φωνές, αλλά εσείς είστε και αυτοί που θα πιστωθούν την επιτυχία ή την αποτυχία. Το ταίρι σας στις πρώτες ημέρες του Τοξότη, θα ανοίξει κουβέντες για το μέλλον σας.
Τύχη στον έρωτα: 3/5

Παρθένος: Είσαστε κάπως μελαγχολικοί και αυτό ακουμπάει πάνω στην αισθηματική σας ζωή, και την έλλειψη ενθουσιασμού που παρατηρείτε τις τελευταίες εβδομάδες. Η ενέργεια σας, θα πρέπει να πέσει επάνω και στα δικά σας ζητήματα, που ζητούν την παρέμβαση σας.
Τύχη στον έρωτα: 4/5

14.11 Πανσέληνος “Super-Fullmoon”.Η Αγάπη ξανάρχεται

zwdia

Ζυγός: Μην δίνετε σημασία στα λόγια των άλλων, που πιθανόν και μόνο να σας ζηλεύουν. Εσείς γνωρίζετε και καλύτερα από το κάθε έναν, τι ακριβώς πρέπει να διορθώσετε. Το φαινόμενο θα σας δώσει μια παραπάνω ένταση και καλύτερη ερωτική διάθεση.
Τύχη στον έρωτα: 5/5

Σκορπιός: Μην κάνετε σήμερα και αύριο, απολύτως τίποτα. Όλα είναι δύσκολα και το παραμικρό λάθος πιθανόν και να οδηγήσει σε λάθος δρόμους. Επίσης, αν σας ενδιαφέρει μια επανασύνδεση, τολμήστε να ξεκινήσετε τις διαδικασίες μετά τις 20 Νοεμβρίου.
Τύχη στον έρωτα: 3/5

Τοξότης: Υπάρχει μια γενικότερη ανησυχία, στην ατμόσφαιρα και το αισθάνεστε. Είναι καλό όμως αυτό. Σας κρατάει σε μια αφύπνιση για το τι πρέπει να κάνετε μέσα στην σχέση σας, για να βρείτε και πάλι την ισορροπία σας. Έρχεται και ο Ήλιος. Όλα θα πάνε σύμφωνα με τα σχέδια σας.
Τύχη στον έρωτα: 4/5

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Είσαστε εκτεθειμένοι στον άνθρωπο σας. Έχετε πει – τάξει …πάρα πολλά, και τελικά δεν έχετε πράξει τίποτα. Αυτό σας συζήτηση, θα ανοίξει και εσείς θα πρέπει να δράσετε καταλυτικά. Έχει σημασία για εσάς που θέλετε να βρείτε νέο άνθρωπο , να απομακρυνθείτε από το παρελθόν.
Τύχη στον έρωτα: 5/5

Υδροχόος: Δεν είστε αυτοί που περνάνε απαρατήρητοι από το άλλο φύλο. Οι μέρες μέχρι και να φύγει ο Σκορπιός, σας δίνουν μια παραπάνω δυναμική. Οι σύντροφοι που έχουν απομακρυνθεί, μπορούν να επικοινωνήσουν και να βρουν τον τρόπο που μπορούν να είναι και πάλι μαζί.
Τύχη στον έρωτα: 4/5

Ιχθείς: Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές απόψεις, μέσα στην σχέση σας. Αυτό δεν θα σας βοηθήσει σε εξέλιξη. Σίγουρα είστε διαφορετικοί άνθρωποι, όμως με το να κοντράρεστε, και με τόσα δύσκολα αστρολογικά γεγονότα, πιθανόν να σας σπρώξουν στον χωρισμό.
Τύχη στον έρωτα: 3/5

14.11 Πανσέληνος “Super-Fullmoon”.Η Αγάπη ξανάρχεται