15/04 Ορθή Αφροδίτη. Χαμένες αγάπες στο προσκήνιο

sex-afroditi-zodia

15/04 Ορθή Αφροδίτη. Χαμένες αγάπες στο προσκήνιο

Στις 15/04 η Αφροδίτη θα γυρίσει σε ορθή φορά, μέσα στους Ιχθείς. Αυτό θα φέρει στην επιφάνεια πολλές ιστορίες αγάπης, που δεν κατάφεραν, ή έστω οι τότε συνθήκες δεν ήταν γόνιμες, για να εξελιχθούν προς την μοιραία πορεία της ολοκλήρωσης τους. Από τις ερχόμενες ημέρες, τα αισθήματα θα υποστηριχτούν και από υλική σταθερότητα.

Προβλέψεις για όλους:

 

Οι ατρόμητοι Λέοντες και οι ωραιοπαθείς Τοξότες, έχουν τον κύριο λόγο, αυτήν την εποχή, για να λύσουν παρεξηγήσεις έτσι ώστε οι σύντροφοι να είναι και πάλι μαζί και καλά. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα υπάρξουν και καινούργιες σχέσεις που θα ανανεώσουν τους μόνους.
Τύχη με ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

Από τις επόμενες ημέρες οι Κριοί, και οι Σκορπιοί, θα δουν κινήσεις ερωτικού τύπου, από κάποιον φίλο ή συνεργάτη τους. Αυτό και κάτω από το ιδιαίτερο αστρολογικό σύστημα των τελευταίων ημερών, πιθανόν και να δημιουργηθούν προδιαγραφές για μια μεγάλη αγάπη.
Τύχη με ζώδια του Αέρα

Οι αεράτοι Δίδυμοι και οι Ιχθείς, έχουν πολλούς αισθηματικούς κόμπους να λύσουν. Αυτό έχει κατά κύριο λόγο να κάνει με τις δύσκολες ερωτικές σχέσεις που έχετε, και τα άτομα που δεν σας καταλαβαίνουν. Κάντε την πρακτική σας κίνηση για να ισορροπήσετε την ζωή σας.
Τύχη με ζώδια της Γης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όλες οι σκέψεις των Ταύρων αλλά και των Αιγόκερων, είναι πάνω σε έναν παλιό έρωτα, που γίνονται προσπάθειες αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα για να βγει και πάλι στην επιφάνεια. Μην τάξετε όμως, πράματα, παραπάνω από τις δυναμικές σας. Σίγουρα θα εκτεθείτε.
Τύχη με ζώδια της Φωτιάς

Οι δυσκολονόητοι Παρθένοι και οι γείτονες Ζυγοί, σίγουρα έχουν την εύνοια του σύμπαντος για να ολοκληρώσουν υποθέσεις, από το χαμένο τους παρελθόν. Μην κάνετε κάτι παρορμητικό, αλλά αφήστε τους άλλους να βρουν τους τρόπους που θα σας προσεγγίσουν.
Τύχη με ζώδια του Νερού

Οι Κριοί και οι Καρκίνοι, είναι σε ένα σταυροδρόμι αποφάσεων, για τον δεσμό τους. Πολλά τα νεύρα και η ασυνεννοησία, που δεν επιτρέπει σε κανέναν, να δώσει τον καλύτερο του εαυτό. Ίσως και ένα μικρό διάλειμμα κάποιων ημερών, να βοηθήσει την κατάσταση να εκτονωθεί. Επίσης, αφήστε την γνώμη των τρίτων… εκτός.
Τύχη με ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις