16/05 Ερμής στον Ταύρο. Αισθηματικές επικοινωνίες on/off

imerisies-1314

16/05 Ερμής στον Ταύρο. Αισθηματικές επικοινωνίες on/off

Στις 16 Μαΐου ο Ερμής , περνάει στον γήινο Ταύρο, το παιδί της Αφροδίτης. Μια καινούργια αστρολογική θέση, που θα προκαλέσει ερωτικές ίντριγκες σε όλα τα ζευγάρια. Πιο τυχεροί από όλους, όσοι προσπαθούν να βρουν έναν καινούργιο σύντροφο!

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Οι Ζυγοί και οι ατρόμητοι Δίδυμοι, έχουν πολλά να περιμένουν μέσα σε αυτόν τον μήνα του Μαΐου. Νέοι έρωτες αλλά και πολύ χρήμα, θα σας φτιάξει την διάθεση και σε δεύτερο βαθμό, θα σας ανοίξει τους δρόμους για όλα αυτά που ζητάτε, να κάνετε σε προσωπικό επίπεδο.
Εύνοια με ζώδια του Νερού

zodia-taro-45

Οι Κριοί που έχουν χωρίσει αλλά και οι Σκορπιοί, που έχουν βρει καινούργιο έρωτα, θα έχουν πολλές ευκαιρίες για να ξαναφτιάξουν την αισθηματική τους καθημερινότητα. Σίγουρα κάποιοι, μέσα στο Καλοκαίρι, θα περάσουν οικειοθελώς και σε πιο δεσμευτικές καταστάσεις.
Εύνοια με ζώδια του Αέρα

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Οι τυχεροί Ταύροι και τα αξιαγάπητα Ψαράκια, θα πρέπει να είναι άκρως προσεχτικοί, με αυτά που θα βιώσουν το τρίτο 10ημερο του Μαΐου. Προτάσεις από το παρελθόν, θα απλωθούν μπροστά τους, νέες επαφές για αυτούς που τις ζητούν, αλλά και επαγγελματικές ευκαιρίες, που θα συμπληρώσουν την ευτυχία εκάστου.
Εύνοια με ζώδια του Αέρα

Τα παιδιά του Δία οι Τοξότες και οι δύσκολοι Αιγόκεροι θα μπορέσουν πια να περάσουν, σε ένα πιο ξεκάθαρο τοπίο μέσα στην σχέση τους. Το πιο πιθανόν, είναι να επανασυνδεθούν ζευγάρια, που ακόμη αγαπιούνται, αλλά και έχουν ξεμπλέξει, οριστικά με δικές τους τρίτες πια καταστάσεις.
Εύνοια με ζώδια της Γης

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι δυσκολίες και τα εμπόδια σταματούν, για τους Λέοντες και τους Παρθένους, που πια έχουν βάλει την ερωτική τους ζωή σε μια ευθεία. Τα ζευγάρια που είχαν απομακρυνθεί τις επόμενες ημέρες, θα έρθουν και πάλι στο τραπέζι των συνομιλιών. Νέες γνωριμίες για τους εργένηδες… άμεσα.
Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

Οι σκέψεις των Καρκίνων που έχουν μείνει καιρό μόνοι, αλλά και των περιζήτητων Υδροχόων, που δεν ζητούν κάτι περισσότερο από την προσωπική τους ζωή, θα ανατραπούν από νέες επαφές και κόσμο, που τους πλησιάζει την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου, και τους ανοίγει μια καινούργια πόρτα στην αγάπη.
Εύνοια με ζώδια της Γης