16/06 Ανάδρομος Ποσειδώνας. Η ερωτική έλξη στο 100%

1_original

16/06 Ανάδρομος Ποσειδώνας. Η ερωτική έλξη στο 100%

Στις 16 Ιουνίου, ο πλανήτης του ονείρου και του απρόβλεπτου, περνάει σε ανάδρομη κίνηση. Ένα φαινόμενο που θα κρατήσει μέχρι και τις 22/11. Σειρά από μεγάλες και καρμικές αλλαγές θα προκύψουν, ειδικά σε υποθέσεις σχέσεων – συντρόφων αλλά και οικογενειακών δεσμών.

Πιο αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

 

Δεν υπάρχει κάποιος πιο ευνοημένος από αυτό το φαινόμενο, πέραν από τους Τοξότες, που θα βρεθούν αντιμέτωποι ίσως και μέσα στον Ιούνιο, με τον άνθρωπο που θα τους δέσει για πάντα αισθηματικά. Αρκετό χρήμα θα τρέξει στις τσέπες σας.
Ερωτική έλξη : 98 %

zodia-taro-45

Οι τολμηροί Κριοί, μαζί με τους αδελφούς Λέοντες, θα βρεθούν ανάμεσα σε δύσκολα ερωτικά διλήμματα. Παρόν και παρελθόν, μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα αναμετρηθούν για να σας κερδίσουν. Νέοι έρωτες και για τους μόνους.
Ερωτική έλξη : 95 %

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι αγαπημένοι Δίδυμοι, που υποδέχονται αυτήν την αστρολογική αλλαγή, μέσα στον ζωδιακό του μήνα, είναι και οι πρωταγωνιστές των ημερών. Από την πρώτη κιόλας ημέρας, της ανάδρομης κίνησης του Ποσειδώνα, θα έχουν ειδήσεις και εμφανίσεις από το αγαπημένο παρελθόν.
Ερωτική έλξη : 97 %

Τα παιδιά της Αφροδίτης, Ταύροι και Ζυγοί, θα έχουν αλλαγές στον εργασιακό τους – οικονομικό τους τομέα, που μέσα στο Καλοκαίρι, θα ανοίξουν και τις πόρτες στην αισθηματική τους ζωή. Αυτό το διάστημα θα γίνουν και οι πιο ισχυρές επανενώσεις – προτάσεις γάμου… αλλά και επεκτάσεις ζωής.
Ερωτική έλξη : 94 %

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Συντροφική ζωή είναι το όνειρο και το απωθημένο των Καρκίνων και των Ιχθύων, που θα το δουν να γίνεται μέσα στον ερχόμενο μήνα … πραγματικότητα. Οι σύντροφοι, που είχαν χαθεί θα εμφανιστούν και θα σας προσφέρουν δώρα, προτάσεις για σμίξιμο υπό νέες συνθήκες και όρους ζωής. Ακούστε αυτήν την φορά την λογική σας.
Ερωτική έλξη : 96 %

Στους δυνατούς παίχτες των αισθημάτων που είναι οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι, θα υπάρξουν αισθηματικές αποκαλύψεις, που θα τους δικαιώσουν για την υπομονή και την πίστη τους. Πριν να λήξει ο Ιούνιος, ειδήσεις και επισκέψεις θα έρθουν στους δρόμους σας και θα αφορούν κινήσεις από παλιούς εραστές, που μόνο ζητούν την ευκαιρία, που θα τους κάνει να είναι μαζί σας πλέον και αυτό να έχει σταθερό χαρακτήρα.
Ερωτική έλξη : 95 %

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Οι χαλαροί ρυθμοί των Υδροχόων και των Σκορπιών, θα ανεβάσουν ταχύτητες από τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου. Νέος κόσμος και φρέσκα συναισθήματα, θα σας απλωθούν και εσείς καλείστε να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα και τις τελικές σας επιλογές.
Ερωτική έλξη : 98 %

 

zwdia-66