17/10 Ο Ερμής στον Σκορπιό φέρνει ερωτικές ανακατατάξεις

zwdia-fwtia

17/10 Ο Ερμής στον Σκορπιό φέρνει ερωτικές ανακατατάξεις

Στις 17 / 10 … ο γοργός και ασταμάτητος Ερμής, εισέρχεται στον ερωτικό Σκορπιό και προκαλεί συζητήσεις, συναντήσεις και όχι μόνο. Παλιοί εραστές θα φανερωθούν, μυστικά και παρασκήνιο θα αποκαλυφθούν, αλλά και άφθονο χρήμα θα προκύψει στους περισσότερους του ζωδιακού κύκλου. Μια περίοδος μέχρι τις 05 / 11, που σίγουρα θα διευκολύνει και τις αληθινές επανασυνδέσεις.

Αναλυτικά για όλους :

 

Εσείς οι Κριοί, δεν έχετε ακόμη βρει τον άνθρωπο …που θα ζεστάνει την καρδιά σας. Να είστε προετοιμασμένοι καθώς μέσα στο τρίτο 10ήμερο του Οκτωβρίου θα έχετε ειδήσεις και προτάσεις από έναν παλιό σας σύντροφο. Σε μια δύσκολη κατάσταση έχουν περιέλθει οι Ταύροι, που μάλλον κοντράρεται… η καρδιά με το μυαλό τους, πάνω σε καταλυτικές αποφάσεις. Κινηθείτε λοιπόν βάση, των δικών σας πια συμφερόντων.
Τυχερή ημερομηνία : 27 / 10

zodia-taro-45

Δίδυμοι έχετε το πάνω χέρι σε όλα. Μιλήστε στον άνθρωπο σας, χωρίς φόβο και θα δείτε ότι λύσεις μπορούν να υπάρξουν, για τα πάντα. Να ασχοληθείτε πιο ενεργά με τα εργασιακά σας, που χρίζουν κάποιων αλλαγών. Καρκίνοι και Ιχθείς εσείς, μην αφήνεστε μόνο μέσα σε ένα ερωτικό δράμα. Αν δεν σας αρέσει αυτό που ζείτε, μην το ανέχεστε, αλλάξτε το … άμεσα.
Τυχερή ημερομηνία : 25 / 10

Όλοι οι Βασιλιάδες και οι Υδροχόοι, είναι σε μια φάση του ΄μένω ή φεύγω’! Δεν υπάρχει πια χρόνος και χώρος για μετριότητες και αναβολές. Ξέρετε τι θέλετε, πείτε και αφήστε την άλλη πλευρά να σας απαντήσει. Για τους Παρθένους, σίγουρα θα υπάρξουν καταλυτικές αλλαγές, από την πρώτη ημέρα, κιόλας του κυβερνήτη τους στον Σκορπιό. Ίσως και κάποια επίσημη πρόταση… να έρθει!
Τυχερή ημερομηνία : 31 / 10

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς οι Ζυγοί και οι Σκορπιοί, είσαστε κάτω από το μικροσκόπιο όλων. Το σύμπαν προκαλεί δονήσεις, σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Εσείς είστε αυτοί, που πρέπει να κάνετε λοιπόν, τις κινήσεις σας, για να φέρετε αυτά και αυτούς που αγαπάτε πιο κοντά σας και μόνιμα!
Τυχερή ημερομηνία : 22 / 10

Όλοι οι Τοξότες και οι Αιγόκεροι, περνάνε μια κρίση σε ερωτικά θέματα, που όμως με την έλευση του Ερμή στον επόμενο οίκο του Σκορπιού, θα καταφέρουν να δώσουν λύσεις. Πολλές οι προτάσεις …που θα σας ξαφνιάσουν από τον άνθρωπο σας, ή από κάποιον πρώην εραστή σας, που θα μιλούν για αλλαγές σημαντικές.
Τυχερή ημερομηνία : 21 / 10

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768