18/11 Νέα Σελήνη στον Σκορπιό. Τα ερωτικά θερμόμετρο ανεβαίνει

oneira-katigories

18/11 Νέα Σελήνη στον Σκορπιό. Τα ερωτικά θερμόμετρο ανεβαίνει

Η νέα σελήνη που συντελείται στον άξονα του Σκορπιού – Ταύρου στις 18 Νοεμβρίου, έχει την μέγιστη δυναμική … για να ενώσει σπασμένα κομμάτια σχέσεων και να επαναφέρει συντρόφους – συζύγους μέσα σε δεσμούς και γάμους.

Πιο αναλυτικά:

 

Κριός: Η σκέψη σας είναι μοιρασμένη μεταξύ παρελθόντος και παρόντος. Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός, ότι ακόμη δεν το έχετε ξεπεράσει. Εκπλήξεις θα έχετε πάντως, που θα σας ζορίσουν!

zodia-taro-45

Ταύρος: Οι μέρες, έχουν κάτι ιδιαίτερο στην ατμόσφαιρα και σας δίνουν μια καλύτερη διάθεση, που μπορείτε να λύσετε όλα τα προβλήματα σας.

Δίδυμοι: Μπορεί να υπάρχει κάτι σαν εκκρεμότητα, μέσα στην καρδιά σας, αλλά αυτό μέσα στον μήνα τον τρέχοντα …να σας αποδώσει λύσεις πρακτικές.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Καρκίνος: Αν έχετε κάποιες κινήσεις έτοιμες, γύρω από την σχέση σας, καλό θα ήταν να τις κάνετε τώρα που υπάρχουν και τα κατάλληλα αστρολογικά υπέρ σας.

Λέων: Υπάρχει μια μεγάλη αγωνία, στην καρδιά και στο μυαλό σας, που σας κάνει να μην έχετε ακόμη ξεκαθαρίσει ποιον θέλετε. Ενεργοποιηθείτε, το αποτέλεσμα είναι κοντά σας.

Παρθένος: Δεν έχετε άλλο χρόνο εσείς για χάσιμο. Αυτό που έχει την μέγιστη του σημασία είναι να βρείτε ποιος είναι ο κατάλληλος σύντροφος για εσάς. Όλους τους άλλους ξεπεράστε τους.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζυγός: Μην χάνεστε μέσα σε θλιβερές σκέψεις του παρελθόντος. Όποιος σας θέλει ακόμη, θα βρει τον τρόπο για να σας πλησιάσει και να σας πείσει για τα συναισθήματα του.

Σκορπιός: Με την εύνοια των άστρων μόνιμα επάνω σας, εσείς κάντε τις ευθείς προτάσεις σας, εκεί που σας ενδιαφέρει, και οι απαντήσεις θα σας δικαιώσουν.

Τοξότης: Από όλα αυτά που έχετε ακούσει και σας έχουν τάξει, εσείς θα πρέπει να ξεχωρίσετε μέσα στο κεφάλι σας, ποιος και τι αξίζει πραγματικά.

taro-zodia-098

Αιγόκερως: Οι μέρες μέχρι και να φύγει ο Νοέμβριος, εσείς θα έχετε βρεθεί με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, και θα λύσετε τα κοινά σας προβλήματα.

Υδροχόος: Οι εντάσεις που υπάρχουν, μέσα στον δεσμό σας, θα υποχωρήσουν και οι σχέσεις οι ερωτικές… θα αναθερμάνουν τα αισθήματα τους.

Ιχθείς: Η νέα σελήνη σας δίνει μια παραπάνω λάμψη που θα έλξει, έναν ιδιαίτερο άνθρωπο που σας κάνει τον ΄δύσκολο΄ αυτήν την εποχή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia